Penger

Dette firmaet fyller jobber fra hjemmet for skattesesongen i 21 stater

Dette firmaet fyller jobber fra hjemmet for skattesesongen i 21 stater

Hold fast på kvitteringene dine og betal stubber, folkens - skattesesongen nærmer seg raskt.

Har du ingen betalestubber, men ønsker å komme inn på handlingen? Det er ikke for sent: Jackson Hewitt ansetter sesongmessig, deltid, jobb-hjemmefra kundeservice representanter.

Nei, du trenger ikke å savne familiens Thanksgiving-fest eller bisarre julaften tradisjon med denne sesongmessige konserten. Det begynner faktisk i januar og går overalt fra tre uker til fire måneder, avhengig av forretningsbehov.

Og før du fortsetter, er jeg veldig lei meg - det er noen statsgrenser.

Du må bo i Alabama, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Missouri, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas og Virginia .

Hva gjør sesongmessige kundeservice-medarbeidere for Jackson Hewitt?

Jackson Hewitt tar sikte på å hjelpe kunder med skattemessig tilbakebetaling og kan skryte av tittelen på raskest voksende, fullstendige skatteforberedende selskap. Du har kanskje sett stasjonen i din lokale Walmart.

Med skattesesongen nærmer seg, har selskapet behov for sesongmessige, deltidskompetente arbeidstjenester, som vil hjelpe kunder via telefon.

Du vil arbeide for å løse tekniske problemer og svare på alle spørsmål. Ikke bekymre deg, det er trening - så du vil finne ut alt på kort tid.

Vår redaktør, Kaitlyn Perta, nådde ut til Jackson Hewitt for å finne ut om antall ledige stillinger og lønn. Hun snakket med en kundeservice representant som sa at selskapet forsøker å fylle 45 stillinger.

Han sa også at betalingen starter på $ 11 i timen.

Nødvendige kvalifikasjoner å jobbe for Jackson Hewitt

Først må du ha et videregående diplom eller GED.

Du må også søke med en hjemmeadresse som er oppført i et av de nevnte landene. Du må også ha et "distraksjon fri" hjemme arbeidsområde også.

Jackson Hewitt vil også foretrekke hvis du har minst et års oppkallingssenteropplevelse, men det er ikke nødvendig.

Du må imidlertid være komfortabel å jobbe med og i flere nettlesere og faner, samt med direktemeldingsverktøy. Du må også kjenne deg rundt Windows og Microsoft Outlook.

Mer spesifikke tekniske spesifikasjoner inkluderer en Intel Pentium IV 1500 MHz prosessor, 2 GB eller høyere. Skjermoppløsningen din må være 1024 × 768 eller høyere. Alle disse er ganske vanlig. (Finn flere funksjoner i jobboppføringen.)

Til slutt må du være ganske fleksibel når det kommer til timer og dager - dager, ettermiddager, kvelder, helger, overtid (kanskje).

Men du vil jobbe hjemmefra, så du trenger ikke å få alle spiffy før du går inn på kontoret.

Finn mer informasjon og bli med i talentnettverket på nett å bli vurdert.

Også shoutout til Work at Home Mom Revolution - hvor vi fant denne søte konserten.

For mer jobb-hjemme-jobber, stopp på vår Facebook-jobbside.

Din sving: Er du klar for skattesesongen?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar