Banker

8 spørsmål til svar før du tar ut et personlån

8 spørsmål til svar før du tar ut et personlån

Dette er et innlegg skrevet av meg på vegne av Discover Personal Loans. Alle meninger er min egen.

Det er min jobb å hjelpe kundene med å gjøre økonomisk forsvarlige beslutninger. Ikke bare hjelper jeg folk med å maksimere sine investeringer for pensjon, men jeg kan hjelpe dem med å planlegge mange aspekter av deres økonomiske liv.

Jeg kan fortelle en klient at de trenger å gjøre drastiske kutt til deres utgifter, mens de forteller at de skal fokusere på å tjene flere penger i stedet. På slutten av dagen er rådene jeg tilbyr, avhengig av den spesifikke klienten, deres økonomiske situasjon og deres mål.

Det er tider når bestemte kunder må ta ut et personlig lån. Brukes klokt, et personlig lån kan hjelpe enkeltpersoner å oppnå en rekke økonomiske mål.

Avhengig av situasjonen din, kan du kanskje bruke et personlig lån for å konsolidere høyere rentebetalinger. Hvis din gjeldsbelastning er minimal, men du er kort på kontanter, kan du også bruke et personlig lån for å finansiere en liten bedrift eller fullføre en viktig hjemmereparasjon.

Uansett hva du mener, er det viktig å tenke lenge og hardt før du låner penger.

Ved å spørre - og svare på - følgende spørsmål, kan du sikre at du får mest mulig ut av lånet ditt.

Spørsmål # 1: Vil låne penger hjelpe meg med å nå mine mål?

Her er det viktigste spørsmålet å spørre før du låner en enkelt cent: Trenger jeg virkelig disse pengene?

Mens du tar ut et personlig lån, kan det være fornuftig i visse tilfeller, at lån ikke løser dine økonomiske problemer hvis du ikke har en plan om å virkelig ta kontroll over økonomien din.

Før du tar ut et personlig lån, ta en nærmere titt på ditt økonomiske bilde for å finne ut om det er det rette økonomiske verktøyet for dine behov.

For en stor utgift som potensielt kan vente, for eksempel en stor ferie, kan du for eksempel åpne en målrettet sparekonto og spare for målet over tid.

Hvis du trenger å konsolidere høyere rentegjeld, derimot, kan et personlig lån være et godt verktøy for å hjelpe deg med å kunne betale ned gjelden din raskere til en lavere rente enn du for tiden betaler på din gjeld.

Viktigst, husk at låne penger for å hjelpe deg å komme seg ut av gjeld, gir mening når du er seriøs om gjeldsutbetaling.

Spørsmål # 2: Hvor mye trenger jeg å låne?

Når du har fastslått at du trenger et personlig lån, er det viktig å spikre nøyaktig hvor mye du trenger å låne.

Å søke om et personlig lån på nettet kan være enkelt, men du må ha en ide om hvor mye penger du trenger.

Hvis du tar ut et personlig lån for å konsolidere gjeld, legger du opp alle dine gjeld for å komme opp med et ideelt lånebeløp. Hvis du låner for et bestemt prosjekt, kan det på den annen side bidra til å få noen estimater som viser potensielle kostnader.

Spørsmål # 3: Hva vil min månedlige betaling være, og kan jeg ha råd til dem?

Mens personlige lån kan gi penger til mange forskjellige behov, er det viktig å sørge for at du bare låner det du har råd til å betale tilbake. Siden den månedlige betalingen din er den beste måten å måle pris på, kan det lønne seg å utforske mulige betalingsalternativer med en lånekalkulator.

Vær imidlertid oppmerksom på at flere forskjellige faktorer påvirker lånet ditt. Ikke bare beløpet du låne spiller en rolle, men renten og låne lengden vil påvirke din månedlige betaling også.

Spørsmål # 4: Hvor lenge skal jeg betale dette lånet?

Hvor lenge du vil tilbakebetale ditt lån er et annet viktig spørsmål å spørre, husk at dette for det meste er din beslutning.

Hvis du ikke har noe imot å betale en større månedlig betaling, vil du kanskje velge en kortere tidslinje. På baksiden kan et lån med en lengre tilbakebetalingstidslinje hjelpe deg med å sikre en mindre, rimeligere månedlig betaling.

Spørsmål # 5: Hva er min kreditt score?

Din kreditt score kan spille en rolle i om du kvalifiserer for et personlig lån i det hele tatt. Og hvis du kvalifiserer, ha god kreditt kan hjelpe deg med å sikre et lån med lavere rente og bedre vilkår enn hvis du hadde dårlig kreditt helse.

Hvis du er nysgjerrig på hvor du står, kan Oppdag du se dine poeng gratis uten forpliktelse. Det er ingen kostnader eller ting til din kreditt, og du kan finne ut om om noen minutter.

Spørsmål # 6: Er et usikret lån det beste for meg?

Mens personlige lån er usikrede lån, er andre sikret, noe som betyr at de krever noen form for sikkerhet. Hvis du foretrekker å ikke sette opp sikkerhet mot lånet ditt, kan du kanskje utforske personlige lån.

Personlige lån har også en tendens til å ha faste renter og månedlige utbetalinger, mens andre lån kan variere.

Spørsmål # 7: Hvilken rente vil jeg betale?

Renten du betaler vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert kredittpoeng, inntekt og ønsket beløp. Jo høyere rente du har, jo mer interesse betaler du. I mellomtiden kan lavere rente hjelpe deg med å spare penger i løpet av lånets løpetid.

Ideelt sett vil jeg si at du vil søke om lånet med den laveste renten du finner.

Spørsmål # 8: Trenger jeg å betale gebyrer?

I tillegg til å vite renten din, er det viktig å vite om ditt personlige lån kommer med ekstra gebyrer. Ekstra avgifter kan inkludere opprinnelsesgebyr, som kan koste mellom 1 til 6 prosent av lånebeløpet eller sluttkurs.

Før du tar ut et personlig lån, må du sørge for at du forstår alle gebyrer du forventes å betale, slik at du kan bestemme om det er verdt det.

Bunnlinjen

Å ta ut et personlig lån kan være en svært personlig beslutning. Det er tider og situasjoner der et lån kan gi deg bedre avslag.

Som alltid er det viktig å lese utskrift og vilkår før du drar avtrekkeren. Ved å forstå lånevilkårene og velge et lån du virkelig kan ha råd til, vil du være i sterk posisjon til å ha nytte på lang sikt.

Betalt annonse fra Discover Personal Loans

Skrive Inn Din Kommentar