Liv

Den mest utrolige unike Airbnb i hver stat - for under $ 100 / natt

Den mest utrolige unike Airbnb i hver stat - for under $ 100 / natt

Hoteller er 1990-tallet.

I disse dager, når jeg reiser, blir jeg i Airbnbs. (Og nei, selskapet betaler meg ikke å si det - men jeg skulle ønske det ville!)

Hvorfor elsker jeg denne alternative innkvarteringsformen? Fordi det lar deg bli i hjertet av handlingen, hvor lokalbefolkningen bor og spiller - vanligvis for mindre penger enn et hotell.

Airbnbs er vanligvis romsligere, noe som er flott å reise med barn, og de har ofte kjøkken, noe som reduserer matkostnadene betydelig. Noen tillater kjæledyr. Og hvis du reiser alene, er det noen ganger hyggelig å bo hos en vert som kan tilby samtale og råd.

Viktigst er oppføringene unike. Mange av dem tilbyr oodles mer karakter enn ditt gjennomsnittlige kjedehotell.

Trenger du bevis?

Bare bla gjennom denne listen over de mest unike Airbnbene i hver stat for mindre enn $ 100 per natt (unntatt avgifter).

Noen er selvstendige enheter; Noen har private soverom sammen med felles kjøkken og bad. Noen er i landet; noen er i byen. Noen er rustikk; noen er moderne.

Alle av dem er ulikt noe hotell du finner.

1. Alabama

To gyngestoler. To innsjøer. En avslappende ferie på denne rustikke hytta på Heaven Puff Farms i Vance for $ 75 per natt.

Du vil kunne vandre rundt eiendommen 20 hektar, og til og med prøve å håndtere en steinbit!

2. Alaska

Jeg ønsket å redde best for sist, men denne listen er alfabetisk ... så denne $ 85 per natt-yurt gjør et tidlig utseende.

Det ligger noen få kilometer fra Talkeetna, en landsby ved dørstokken til Denali National Park. Den er oppvarmet av en vedovn og har en kuppel der du kan se den stjerneklare nattehimmelen.

3. Arizona

Nyt ørkenens enorme skjønnhet fra denne casitaen ved foten av Dragoon-fjellene.

For et røverkjøp $ 50 per natt, vil du ha denne komfortable, lille "rede" til deg selv - bare dele utsikten med noe lokalt dyreliv.

4. Arkansas

Opplev liten bolig for $ 83 per natt i Arkansas woods i dette lille trehuset.

For et lite hus, er det pent restaurert med en moderne appell. Bonus? Den gjemmede sengen er minne skum.

5. California

Jeg vil flytte inn i dette lille huset og aldri forlate. Det koster $ 70 per natt og er nydelig på innsiden.

Ligger i hippie-oasen i Berkeley, har du også veggiehager, kyllinger, frukttrær og et tau som din bakgårdssamfunn.

6. Colorado

Har du noen gang bodd i en "solargon" før? Ikke jeg heller. Men det er en første gang for alt, og denne hytta i Paonia fikk til og med en pris for sin bærekraftige design.

For $ 77 per natt, vil du nyte et moderne interiør, innendørs / utendørs Bose lydsystem, romslig bad, vedovn og enda et utendørs "konserverings kjøkken".

7. Connecticut

Wow! Du kan sove 8-10 personer for $ 65 per natt i denne konverterte låve loftet i Willington.

Det vil si hvis du kan rive deg bort fra de søte babydyrene - den ligger på en arbeider gård. Du kan også kjøpe noen egg til å lage mat til frokost i ditt eget kjøkken.

8. Delaware

Jeg drømte aldri om å bo på en alpaca gård ... til nå. For $ 98 per natt, kan du bo i dette private rommet med utsikt over en flokk av dumme alpacas.

Tilbring din tid på å trampe rundt gården på 60 hektar, eller få en avslappende massasje på rommet. Den ligger i Greenwood, som vertskapets løfte er "country living" som er "nær alt".

9. Florida

Denne mannens hule i et ombygget fly-hangar må sees for å bli trodd. (Og til tross for navnet, er jeg ganske sikker på at den eklektiske utformingen ville tilfredsstille både menn og kvinner.)

På bare $ 55 per natt og 45 minutter fra Disney World, ville det gjøre for et eventyrlystne opphold i Sunshine State.

10. Georgia

Jeg har få gode minner om å ri bussen som barn, men denne konverterte skolebussen i Atlanta sentrum kan endre det.

For $ 45 per natt, kan du lage nye minner i dette funky rommet med en enkeltseng, loveseat, skrivebord og "mye karakter".

11. Hawaii

Denne oppføringen kaller seg "glamping på sitt beste," og jeg måtte enig. På 41 dollar per natt er det også ganske rimelig for Aloha-staten.

Du og din boo vil være i stand til å sove i hengekøyer ved siden av siden og nyte den kule brisen - uten feil, takket være skjermene. Du har også tilgang til et utendørs bad og utekjøkken.

12. Idaho

En annen stat, en annen yurt. Se på disse stjernene - jeg kunne ikke motstå det.

Denne søte yurt er gjemt blant bjørkeskogene nær Sandpoint og koster $ 66 per natt.

Den har sin egen vedovn - og hvis du er heldig, kan vertene forberede vedfyrte badestampen for en sen nattdyp.

13. Illinois

Taket på denne ombyggede skolebussen gjør meg kule: Den er hugget med håndmalt tømmer fra vertens gård. Og for å oppfylle dine (barndoms) barndomsdrømmer, har den en leselokk!

For $ 49 per natt, vil du nyte sjøutsikt og enkel tilgang til Shawnee National Forest.

14. Indiana

Det er super enkelt, men det er ganske bra.Ved $ 50 per natt er det bare et sted å lene deg tilbake og nyte løvverk og solskinn i overflod.

15. Iowa

Har du noen gang sovet i en låve silo? Vel, her er din sjanse: Denne konverterte siloen i Decorah er bare $ 70 per natt.

De to etasjene er HGTV-rustikk - og takvinduene i andre etasje er bare fantastisk. Kan noe være mer passende for din tid i Iowa?

16. Kansas

Straw-bale vegger og adobe gulv er hva du får på denne nydelige og luftige hytta på prairie. Ooh, og frokost med egg fra bosatt kyllinger.

Det sover opp til fire personer for $ 59 per natt, og ligger bare 15 minutter fra Lawrence og KU.

17. Kentucky

Fly høyt over bakken ved å bo på dette funky trehuset i Geological Area Red River Gorge.

Du må vandre i 10 minutter for å komme til din bortgjemte abbor, for hvilken du betaler $ 85 per natt - og få sjansen til å virkelig koble fra.

18. Louisiana

Bestill dette (bok) loftet i et historisk lager i New Orleans, og du vil være innen gangavstand fra det franske kvarteret.

For $ 69 per natt, har du ditt eget soverom og bad, pluss en felles stue og kaffebar.

19. Maine

Bare bildene av dette viktorianske herskapshuset gir meg kulderystene. Hvis du er oppe for en haunting opplevelse, tør du leie ditt eget rom her for $ 40 per natt.

Gården ligger i Guilford - og det er på National Register of Historic Places!

20. Maryland

Alle som har vært i DC vet at det ikke er billig. Så bor i denne enorme RV i Clinton for $ 60 per natt er en ganske god avtale.

Du vil ha ditt eget bad, soverom, kjøkken og utendørs sittegruppe - og vil være bare 10 minutter fra en metrostasjon.

21. Massachusetts

Shh ... hva er bak det hemmelige panelet? Det er en revolusjonær krigsflyrute fra rommet ditt i dette historiske hjemmet.

Bygget i 1699 og innredet med antikviteter, er denne oppføringen i Sandwich ($ 75 per natt) det perfekte stedet å leve ut dine historiske fantasier.

22. Michigan

Få det beste fra begge verdener når du bor på dette strandede "boerhjemmet" i Montgomery's Amish-land.

For $ 30 per natt, har du båten, samt tilgang til felles bad. Vertene sier at området er fri for lett forurensning, så du får også hele natthimmelen til å nyte!

23. Minnesota

"The Manor" er et passende navn for denne $ 49-a-natt eiendom i St. Paul. Ikke bare ser utsiden ut som et miniatyrslott, interiøret er vakkert detaljert.

Rommet ditt vil være privat, men kjøkkenet, badet og gårdsplassen er delt. Bonus: Du får også leke med Scorch, vertens bedårende doberman.

24. Mississippi

Overskrift til et 'Ole Miss-spill?

Så denne søte hytta, som leier for bare $ 60 per natt, kan være stedet å bo. Det er rent og koselig, nær campus og har alt du trenger for en weekendferie.

25. Missouri

Har du hørt om "hammping"? Ikke bekymre deg; ingen har. Men denne Airbnb i skogen til Park Hills hevder å være Amerikas første "hammpground".

Du og tre av vennene dine kan flyte over luften i dekket hengekøyer for bare $ 39 per natt. I tillegg til å fullføre roen, gir vertene gratis brensel, marshmallows og frokost.

26. Montana

Hvordan er vi mer enn halvveis gjennom og har ikke hatt en tømmerhytte ennå ?! Takk og lov for denne som ligger på 48 hektar i Lolo.

Det koster $ 55 per natt for hele enheten, som inkluderer en queen size-seng og en sovesofa, pluss et kjøkken, bad og propan komfyr.

27. Nebraska

Et lite hus. På en geit gård. Jeg er ikke sikker på at jeg kunne elske denne oppføringen lenger.

Ligger i Omaha, smakfullt innredet og klokke på $ 75 per natt, det høres ut som en absolutt drøm.

28. Nevada

Lev ut Oregon Trail-dagene dine i denne dekkede vognen på en ranch i Sandy Valley.

For $ 75 per natt får du sove i en koselig seng, og om morgenen kan du nyte en solid frokost med gårdferske egg.

Best av alt? Ingen vil dø av dysenteri.

29. New Hampshire

Dette sjarmerende vognshuset, som ligger bak det historiske 1895 Rand House i Canaan, ligger nær turstier og Dartmouth College.

For $ 77 per natt er det også romslig; Den har to soverom og kan romme seks personer.

30. New Jersey

Så Jersey hadde ikke massevis av unike alternativer i vårt prisklasse, men det hadde et sjokkerende antall rimelige oppføringer innen et steinkast fra NYC.

Ta denne loftslisten, for eksempel; Det ligger i Newark og er bare $ 36 per natt.

31. New Mexico

Når du er i New Mexico, blir du i en casita. Som denne bedårende i San Miguel, som er 110 år gammel, har den en søt vintreet overbygd terrasse.

Det har også utsatte steinvegger, originale tregulv, eget bad og kjøkkenkrok. Alt for en rimelig pris på $ 75 per natt.

32. New York

Beanbag senger. Denne $ 60-a-night yurt har beanbag senger og en klar kuppel der du kan se stjernene.

Du vil være skritt fra en svømmbar innsjø, og fri til å streife omkring resten av det 90 hektar store holistisk retrettssenteret og gården. Økologiske måltider er også tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

33. North Carolina

Har du noen gang vært på et hotell som lar deg ta med din egen hest? Fordi denne hytta gjør.

Ligger på en gård i Dunn, betaler du $ 45 per natt for din egen private ferie.Du er velkommen til å ta med hestene eller hundene dine - men hvis du ikke har noen av dine egne, kan du si hei til vertens om morgenen!

34. North Dakota

"Moderne" og "trendy" er nok ikke de første ordene som kommer til å tenke når du hører "Fargo", men dette downtown loftet kan forandre din mening.

Med utsatt murstein, fin innredning og ditt eget soverom og bad, høres $ 79 per natt ikke så ille ut. Jeg kan bare gå for å høre aksentene.

35. Ohio

Hvorfor bo i et karakterløst hotell når du kan bo i denne rosa kirken bare noen minutter fra sentrum av Columbus?

Den tidligere podiet huser ett av soverommene, og en gammel panne utgjør en del av spisebordet. Det er et unikt opphold for $ 90 per natt.

36. Oklahoma

Hvis du er på vei til OKC, er denne garasjen leiligheten verdt å se.

Du vil ha det elegante, moderne studioet til deg selv, og det er i et walkable, historisk nabolag - så på $ 59 per natt virker det som en pen screamin-avtale.

37. Oregon

"Gypsy wagon"? Jeg er med!

For $ 50 per natt, kan denne 1952 internasjonale t-bussen i Ashland være ditt koselige boligområde.

Du har eksklusiv tilgang til bussen (og dens queen size-seng) pluss et lite dekk. Toalettet er utendørs, og kjøkkenet deles med hovedhuset.

38. Pennsylvania

Ringer alle tog elskere ... denne vintage caboose er klar for deg.

Det koster $ 62 per natt og ligger på stien av fremtiden Rails to Trails tursti i Lock Haven.

Ikke bare har det blitt vakkert restaurert, det har også blitt retrofitted med toalett, dusj og liten dinette!

39. Rhode Island

Ønsker du å leiren - uten å slepe alt utstyret ditt på et fly?

Bestill denne skogkledde teltplattformen, som kommer med et overbygd telt og madrass, samt tilgang til brannkammer, innendørs toalett og varm utendørs dusj.

Det ligger i en skogkledd bakgård i Kingstown og koster $ 40 per natt.

40. South Carolina

Jeg vet at denne listen allerede har tatt med noen få skolebusser, men denne på John's Island kan være min favoritt.

Bare se på det koselige interiøret! Og bambus! For $ 68 per natt er det ikke den billigste bussen på listen, men kan fortsatt være verdt det.

41. South Dakota

Når du bestiller denne oppføringen som grenser til Custer State Park, vil du ha en hytte på Ghost Canyon Ranch til deg selv.

For $ 75 per natt, vil du nyte en ren hytte, stor frokost og noen QT med familien geiter og hester.

42. Tennessee

Bryllupsreise-verdig, sikkert - og swoon-verdig, også. Denne $ 75-a-night tømmerhytte en time utenfor Nashville ser ut som noe ut av et magasin.

Med en vedovn, ingen internett og begrenset celle service, det høres ut som det perfekte stedet å flykte med din honning.

43. Texas

Denne lille reisetraileren er et bevis på at ikke alt er større i Texas. Men det er så søtt, det spiller ingen rolle.

Du får wifi og en vask (!) I din ydmyke bolig, samt tilgang til fluktstoler, et basseng, grill og eget bad. Det koster $ 50 per natt og ligger innen gangavstand fra sentrum av McKinney.

44. Utah

Når ellers vil du ha muligheten til å bo i en tradisjonell Navajo jord og tømmerhytte? Denne "Hogan" har plass til seks personer og ligger nær Navajo Tribal Park.

Vertene noterer seg at det ikke er luksuriøst - men det er heller "en mulighet til å koble seg til Navajo livsstil og kultur." Ved $ 65 per natt virker det som en ganske kul opplevelse!

45. Vermont

Hvis du ikke har funnet ut min besettelse med geiter ennå, vil du nå. Denne store låven i Goshen er på - du gjettet det - en geit gård.

Men selv om du likevel ikke liker geiter, vil du like denne $ 50 per natt notering; den har en basketball hoop og bordtennisbord på loftet, og en tennisbane utenfor!

46. ​​Virginia

Blue Ridge fjellene er nydelige, og denne $ 59-a-night teepee i Fairfield har noen ganske episke visninger av dem.

Og ikke bekymre deg, du vil være komfortabel: Det er et sove nummer seng og en Keurig inni! Du får også muligheten til å streife omkring 200 hektar stor gård og si hei til hester, lamaer og kyllinger.

47. Washington

Det var så mange unike oppføringer i Washington - og et utrolig antall fantastiske små hjem - men selvfølgelig vant trehuset mitt hjerte.

For $ 95 per natt, kan du bli i denne TOTALT ballerhytte-i-treet på bredden av Washougal-elven.

48. West Virginia

OK, bra, jeg snakket for tidlig; dette er min favoritt skolebuss på listen. Det ser så romslig inne og har egen vedovn og AC-enhet. (Og fint, jeg kunne også blitt svajet av den søte sovende hunden.)

Den ligger i Shepherdstown, koster $ 59 per natt og kan romme tre personer.

49. Wisconsin

Vil du bo i en britisk pub - uten å forlate landet? Denne private kjelleren pub er det du leter etter.

Ligger i Hudson, kan du bli her (og nyt en halvliter!) For $ 60 per natt.

50. Wyoming

Snakk om en luksuriøs glamping opplevelse ...

Bo i dette lerretet i nærheten av Cody, og for $ 85 per natt vil du nyte luksusen til en ekte seng, vedovn og gyngestoler.

Selv om utendørsanlegg er tilgjengelige, vil du også være velkommen til å bruke badet inne i huset.

Din sving: Hvilken av disse utrolig morsomme og unike Airbnbs er din favoritt?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain. Associerte videoprodusent Teyonna Edwards og redaksjonær intern Jacquelyn Pica bidro også til et herregårds verd av forskning til dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar