Investere

I Service Distribution-401k Rollover mens du fortsatt jobber

I Service Distribution-401k Rollover mens du fortsatt jobber

Husk de gode gamle dager med fløyte mens du arbeider med hensyn til 401k? Ditt firma pleide å ha en veldig fin kamp til din 401k. Din balanse var til enhver tid høy og pensjonering virket som rett over horisonten.

Deretter kom 2008 sammen, og den fløyte ble til en ny lur. Ikke bekymre deg, jeg var også fryktelig. For de som er 59 1/2 og jobber fortsatt, kan jeg få grunn til å fløyte igjen. Årsaken bak den kalles 401k i drift.

Jeg tok en samtale fra en klient nylig, hvis arbeidsgiver var klar til å bytte 401k tilbydere igjen (3 ganger i de siste 5 årene) og var frustrert over de nye investeringsalternativene. Han er over 59 1/2 og hadde hørt at han kanskje kunne overføre 401k til en IRA og fortsette å finansiere sin 401k. Jeg var spent på å dele med ham om at han faktisk kunne gjøre dette, og at prosedyren ble kalt en serviceavdeling.

Regler for 401k In-Service Distribution

 1. Første ting først, du HA å være 59 1/2. Uansett hvor mye du misliker din nåværende plan, og du vil ta ut alt, er det ikke et alternativ til da.
 2. Dette gjelder ikke bare for 401k. Eventuelle typer pensjonsordninger vil også fungere. Dette inkluderer 403b, 457 "s og pensjon, også.
 3. Husk å overføre pengene til en IRA hvis du ikke trenger det. Ved å gjøre en tilbaketrekking på 401k vil du beskatte.

Grunner til å gjøre en 401k in-service distribusjon

En distribusjonstjeneste gir deg mulighet til å overføre din balanserte balanse fra din fortjeneste delingsplan til en IRA. Du må først avgjøre om du er kvalifisert. Noen planer kan begrense fra å gjøre det. Her er noen grunner til at du kanskje vil:

 • Kontroll- Hvem liker ikke kontroll? Med en IRA er du kontoinnehaveren og har mer kontroll over dine eiendeler, fri fra restriksjonene som din arbeidsgiver-sponsede plan kan pålegge.
 • diversifisering - Mange arbeidsgiver-sponsede planer tilbyr begrensede investeringsalternativer. I motsetning til dette, gir de fleste IRAer vanligvis et bredere utvalg av investeringsvalg på nesten alle aktivaklasser. Denne fleksibiliteten kan hjelpe deg med å bedre diversifisere dine pensjonsmidler for å dekke dine individuelle investeringsmål.
 • Mottaker alternativer - Vanligvis tillater IRAer ikke-ektefelle begunstigede å "strekke" en arvet IRA over deres levetid. Denne type mottakerutdelingsalternativet er ikke tilgjengelig i de fleste arbeidsgiverbaserte planer, noe som kan begrense distribusjonsvalg for dine mottakere.

Ulemper med 401k i-service-distribusjoner

Med hver fordel kan det være ulemper. Vær så snill å vurder:

 • Aldersbegrensninger - I kvalifiserte planer tillater alder 55-regelen deltakerne som slutter å jobbe i alderen 55 år eller eldre for å ta utdelinger uten 10% IRS for tidlig distribusjonstraff. I en IRA kan du ikke ta utdelinger til alder 59½. Av denne grunn, hvis du planlegger å pensjonere tidlig, vil du kanskje bevare straffefrit tilgang til pensjonsfondene ved ikke å flytte alle dine 401 (k) eiendeler til en IRA før pensjonering.
 • NUA- Nettoomsatt Vurdering (NUA) skattebehandling er ikke et alternativ for distribusjon fra IRA. Derfor, hvis du holder høyt verdsatt aksjeselskap i din arbeidsgiver-sponsede plan, eliminerer rullingen av den aktuelle aksjen til en IRA evnen du må utnytte av NUA-skattebehandling.
 • Kreditorbeskyttelse - Mens IRA har nå føderal konkursbeskyttelse, er annen IRA-kreditorbeskyttelse fortsatt bestemt av statlige lover. Kvalifiserte pensjonsmidler fortsetter å ha bred føderal kreditorbeskyttelse.
 • Nye bidrag til din eksisterende plan - Ved å ta i bruk distribusjon kan det påvirke din evne til å bidra til din arbeidsgiverbaserte plan. Husk å konsultere planadministratoren før du implementerer dette. Lær mer om Roth IRA-bidragsgrenser.
 • Koste - Avgifter knyttet til å ha din egen IRA kan være dyrere enn investeringsalternativene i 401k.
 • Etter skatt dollar - Etter skatt er vanligvis segmentert i en kvalifisert plan, og kan ofte distribueres separat. Imidlertid kompliserer dollar etter skatt at det blir rullet til en IRA. Hvis du flytter etter skatt til en IRA, blir disse pengene en del av den ikke-fradragsberettigede "basis" av IRA, og vil ikke bli separat tilgjengelig. For å unngå å betale skatt igjen på IRA-basisen din når du tar en IRA-distribusjon, må du opprettholde forsiktige registreringer av "grunnlaget" i IRAene dine. Dette kan bli mer et problem når det gjelder å gjøre en Roth IRA-konvertering.

* Restriksjoner, straffer og avgifter kan gjelde. Med mindre visse kriterier er oppfylt, er Roth IRA-eiere må være 59 1/2 eller eldre og har holdt IRA i 5 år før skattefri uttak er tillatt.

Skrive Inn Din Kommentar