Investere

Hvordan velge den beste online megler for investering

Hvordan velge den beste online megler for investering

Hvis du leter etter en online rabatt megler, kan det være vanskelig å gå gjennom labyrinten av online meglerhandel der ute på internett. Et raskt søk gir mange muligheter å velge mellom, noe som kan gjøre din beslutning om hvilken plattform som skal brukes til å investere i aksjemarkedet vanskelig (og vi har sammenlignet dem alle her).

Som en som pleide å jobbe i online meglerbransjen, har jeg sett mange online meglerfirmaer rett og slett selger til deg for å tjene din bedrift, i motsetning til å fortelle deg hvordan de er forskjellige og hvordan de vil hjelpe deg med å nå dine investeringsmål .

Min erfaring og bakgrunn har også vist meg at mange private investorer ikke går inn i deres meglerbeslutning fullstendig bevæpnet, og som et resultat kan hindre deres overordnede investeringsmål. Selv om dette ikke virker som en stor avtale til noen, er det viktig at du finner den rette passformen for å hjelpe deg med å implementere dine investeringsplaner og forhåpentligvis redde, samt gjøre mer penger over tid.

Grave under kommisjonens pris

Online meglere elsker å tout sine priser for aksjer. Pris, for å være sikker, er et svært viktig aspekt å se på når du bestemmer deg for hvilken nettmegling som skal overlates til bedriften din. Du vil forsikre deg om at du ikke betaler for mye av provisjoner som det spiser i avkastningene dine i det lange løp.

Prisen bør imidlertid ikke være den eneste avgjørende faktoren i din beslutning om hvem du skal investere pengene dine med. Ta en titt på hva de tilbyr for den prisen, og spør venner og familie som de bruker til sin online megler. Dette kan hjelpe deg å begrense mulighetene dine og få litt tilbakemelding. Utover det kan du gjøre et Google-søk etter online megleromtaler for å finne noen sammenligninger på de store aktørene i online meglerplassen.

Deretter anbefaler jeg å gjøre noen undersøkelser på hva en megleres kundeservice er. Ring et par ganger, og på ulike tider av dagen, for å få en følelse av hva tjenesten er som. Blir du solgt til? Er de høflige for deg og prøver å finne ut hva du kan gjøre med dem? Er personen du snakker med kunnskapsrik om å investere i aksjemarkedet? Dessverre finner du den siste som ikke kan antas.

På baksiden av prissetting, når du bestemmer hvilken online megler du velger å gå med, ikke vær redd for å forhandle din provisjon for aksjehandel. De fleste av de store online meglerhusene belastes kun $ 2-3 dollar per handel, og mange av dem vil belaste alt fra $ 3-10 dollar, om ikke mer, per aksjehandel. Det kan likestille en heftig mark-up som kan ødelegge avkastningen hvis du er en noe aktiv handelsmann. Hvis du er en god kunde og ikke reiser mye av en ruckus, er det ingen grunn til at mange ikke vil redusere provisjonen din med flere dollar per aksjehandel.

Ikke stole på din online megler for å holde alt

Selv om du tror du gjør forretninger med den beste online megleren, vil det muligens være tider hvor de vil la deg ned. Faktisk kan jeg nesten garantere det. En av de verste ting som kan skje med deg, er å selge en aksje som du kjøpte syv eller åtte år siden, og ikke ha kostnadsgrunnlaget. Dette kan forårsake potensielle hodepine og nesten alltid skjer på tærskelen til skattesesongen slutter.

Online meglere, ser du, er bare pålagt å holde uttalelser for de siste seks årene og handelskonfirmasjoner for de siste tre årene. Jeg har snakket med utallige mennesker gjennom årene som solgte bare et lager for å finne ut at megling hadde ingen oversikt over kjøpesummen. Problemet med dette er at hele salget ser ut som en gevinst til IRS, med mindre du kan gi dokumentasjon som viser den opprinnelige kjøpesummen og eventuelle senere kjøp av aksjen eller fondet.

Med dette i tankene oppfordrer jeg investorer til å holde oversikt over alle dine uttalelser og handelsbekreftelser. Hvis din online megler lar deg få elektroniske utsagn, så gå den ruten og last ned dem. Hvis det ikke er et alternativ, kan du alltid skanne setningene for å huse dem på datamaskinen. Hvis du elsker papirerklæringer, investerer du i et system som HomeFile Organization System, slik at du enkelt kan organisere og lagre ditt økonomiske liv.

Til slutt, sørg for å se påstandene dine for rogue avgifter, slik at du ikke blir overrasket år nedover veien. Tro det eller ei, jeg har sett investorer taper tusenvis av dollar rett og slett fordi de ikke var oppmerksom på sine uttalelser.

Match dine behov med den beste nettmegling

Selv om du tror du har funnet den beste online megling, kan de ikke være den beste passformen for deg. En rask titt på de store aktørene i online meglerutvalget viser at de alle har sine sterke og svake sider. Du kan finne alt fra en enkel hud og bein nettsted som bare er en portal for å plassere aksjer, til online meglerhus som tilbyr gratis webinarer og har et vell av gratis online kurs.

Megleren kan ha en mengde klokker og fløyter, men hvis du er en kjøp og hold investor som tilbringer litt tid på porteføljen, hva har du for verktøyene? Også, hvis du er en aktiv handelsmann, vil du sannsynligvis ikke dra nytte av noen som ønsker å fokusere i stor grad på deres tilbud av verdipapirfond.

Nøkkelen til å gjøre din online megler valg er å finne et firma som lar deg vokse som en investor og en som har tilbud og verktøy du trenger. Etter hvert som online meglerbransjen har eksplodert de siste tiårene, har den lagt mer av på å gjøre investeringsbeslutninger på investorer selv.Bare vær sikker på at du har satt deg opp for suksess ved å velge en online megler som passer for deg.

Mitt valg for Best Online Stock Broker

Min nåværende favoritt for online investing meglerfirmaer er Fidelity. De tilbyr fantastisk service, kontoalternativer, alt for en lav pris. Men ikke ta mitt ord for det. Sjekk ut vårt nettbaserte megler-sammenligningsverktøy for mer info.

Hva online megler bruker du? Hvilke forslag har du for de som er på jakt etter den beste online megling?

Skrive Inn Din Kommentar