Penger

Oppmerksomhetsskribenter: Idealist leter etter frilansere for sin karriereområde

Oppmerksomhetsskribenter: Idealist leter etter frilansere for sin karriereområde

Redaktørens merknad: Denne posisjonen er for tiden på vent.

Her på The Penny Hoarder, ser vi ikke bare på heltidsforfattere og eksterne frilansere for å bli med i vårt voksende team - vi ser også alltid ut til å dele gode jobber, inkludert andre skrivejobber.

Akkurat nå, idealist ser etter frilansere å tjene penger fra hjemmets komfort skrive om sosial-effekt og karriereutvikling temaer for sin idealistiske karriere publikasjon.

Hvis du ikke er kjent med Idealist, er det et nettsted som forbinder folk med informasjon om jobber, praktikplasser og frivillige muligheter i ideell sektor eller med andre organisasjoner som hjelper samfunnet til store.

I følge denne stillingen, forfattere vil bli betalt $ 50 per innlegg og forventes å skrive minst to innlegg i måneden, enten fra ideer de har pitched eller emner tilordnet av en redaktør.

Idealist leter etter folk som har erfaring med å skrive for en nettpublikasjon. De vil ha feilsøkingsgrammatikker som er detaljorienterte og har et øye for korthet.

Det ville være et pluss hvis du forstår SEO grunnleggende, har jobbet i sosial innflytelse plass før eller har tidligere erfaring gjennomfører intervjuer for artikler.

For å score dette konsertet må du sende inn en CV, et brev og en 400- til 600-ords skrifteksempel på ett av to tidligere bestemte emner.

Se her for mer informasjon om søknad om å være en ideell karriereforfatter.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun elsker det når skriving gjør en positiv forskjell.

Skrive Inn Din Kommentar