Banker

Student Loan Gjeld og Sallie Mae: Hvordan få hjelp du trenger

Student Loan Gjeld og Sallie Mae: Hvordan få hjelp du trenger

Å få en høyskoleutdanning er en kostbar prosess. Kostnadene ved å gå på skole legges opp raskt, og for mange mennesker, selv om å få en høyskoleutdanning, betaler det seg, kan det ta noen år med å jobbe før de endelig lander en G.O.O.D. (ut-av-gjeld) jobb med en lønnsom lønn.

For å håndtere alle kostnadene forbundet med å gå på college, må mange elever låne ekstra penger for å dekke levekostnader, og det gjør det enda vanskeligere for dem å tilbakebetale lånene etter at de har oppnådd utdanning. Selv om långivere eksplisitt anbefaler å låne mer enn du trenger, er faktumet i saken at mange studenter gjør det fordi de må.

En kort oversikt over sann studentgjeld

Gjennomsnittlig studielånsgjeld for utdannelsesklassen 2011 var $ 26 600 per student. Siden opplæring og levekostnader har en tendens til å gå opp til hvert år, kan dessverre fremtidige klasser regne med å oppnå høyere grad av gjeld. Basert på gjennomsnittlig forbruksutgift vaner, her er bare noen av de månedlige utgiftskollegene elevene kan betale i tillegg til undervisning og lærebøker:

  • $ 114.06 for måltider og alkoholfrie drikkevarer
  • $ 32,49 per måned for ekstra utdanningskostnader
  • $ 35,79 for personlige datamaskiner og eksterne enheter
  • $ 385,43 for boliger
  • $ 65,11 for verktøy

Det finnes andre ting som klær, personlig pleieartikler, samt transportkostnader som lett kan legges til listen også. Generelt, men ikke alltid, bruker studentene vanligvis de to første årene av høgskolen, enten bor hjemme eller på campus og finner sine egne innkvartering i løpet av de siste par årene. Å oppnå uavhengighet er en fantastisk ting, men det kommer også med høyere levekostnader.

Studentlånsutsettelse

Federal Student Loans blir vanligvis håndtert gjennom Sallie Mae's Department of Education Loan Services. En av de største formene for bistand som Salle Mae tilbyr studenter er at deres utbetalinger utsettes til seks måneder etter at de har uteksaminert, forutsatt at de er innmeldt i minst halv tid, typisk seks studiepoeng per semester, i minst to semestre i skolen år. Så lenge du blir innmeldt i en periode på mindre enn seks måneder, trenger du ikke å betale studielån. Studentene som tar lengre tid og deretter registrerer seg på nytt, må imidlertid legge inn en ny skjema for forskudd på skolen.

Et problem med studielåns utsettelse er imidlertid at noen studenter misbruker det til slutt for å ende opp i verre økonomiske problemer. For eksempel, en student som mottar en bachelorgrad og deretter bestemmer seg for å registrere seg på grunnskolen bare fordi han eller hun ikke har råd til å begynne å betale tilbake sine studenter, er bare å spørre om problemer. Snarere enn å ta på mer gjeld for en høyere grad som du kanskje ikke virkelig trenger eller noensinne har bruk for, er det bedre å snakke med en Sallie Mae-representant om andre mulige gjeldslettingsmuligheter.

Frivillig utholdenhet

Hvis du når et punkt der du ikke lenger kvalifiserer for utsatt, men du trenger hjelp med å administrere dine lån, kan du søke om frivillig toleranse. Et godt poeng å huske på er at toleranse faktisk legger til kostnadene for lånet ditt fordi du er ansvarlig for interessen som påløper på lånet. Før du går denne ruten, bør du vurdere om du er kvalifisert for noen form for utsattelse som for eksempel militærtjeneste, uførhet eller foreldreorlov.

Selv om toleranse kan være en stor midlertidig lindring for kandidater som sliter med å svare på studielån, bør de snakke med en Sallie Mae-representant for å se om de kvalifiserer for andre alternativer først. Ulempen er vanligvis et siste middelmål. Sallie Mae har et bredt utvalg av programmer som faktisk kan bidra til å redusere kostnadene for lånegjelden din, eller i det minste ikke øke den, som du bør spørre om før du søker om overbærenhet. Vi har en stor ressurs som forklarer måter å få studentlån tilgivelse.

Kjenn dine lån og planlegg å tilbakebetale dem

De fleste studenter tar ut flere forskjellige lån, alle med ulike rentesatser og tilbakebetalingsterminaler. Stafford Lån, Perkins Lån, PLUS Lån, og subsidierte og usubsidierte føderale lån er alle forskjellige. Etter oppgradering bør du bruke en god studielåns kalkulator for å finne ut hva dine eksakte tilbakebetalingskrav vil være for alle dine lån. Å finne ut hva dine tilbakebetalinger er på forhånd, vil gi deg en god ide om hvorvidt du har råd til de månedlige utbetalingene, og gi deg en sjanse til å kontakte långiverne på forhånd hvis det er nødvendig.

Hvis det er mulig, bør du prøve å ikke dra nytte av skoleoppsigelse. Du tror kanskje det er umulig gitt at du allerede sliter med å få endene til å møtes, men til og med bare å betale $ 20 per måned mens du er på skolen, vil det redusere prinsippet og interessen du må betale tilbake etter at du har oppnådd eksamen. I stedet for å la renter påløpe på lånene dine i fire eller flere år, bør du vurdere å gjøre små utbetalinger mens du fortsatt er innskrevet i klasser. Hver lille bit hjelper. Når du er klar til å uteksaminere, gir Sallie Mae gode ressurser for å finne ut hvordan du kan tilbakebetale studielånene dine.

Som en endelig oppmerksomhet, er det verste du kan gjøre, å gi opp ved å se din potensielt enorme studentlånsgjeld og bare ignorere den. Faktum er at det ikke kommer til å gå bort. Hvis du holder kontakten med utlåner i vanskelige tider, vil utlånsselskapene mest sannsynlig jobbe med deg for å komme opp med noen form for gjennomførbar tilbakebetaling eller kompromiss.

Men hvis du bare flater ut ignorerer gjelden din, så har långiveren all grunn til å tro at du har tenkt å standardisere det. I stedet for å begrave hodet i sanden, vær proaktiv og ikke vær redd for å kontakte Salle Mae eller noen av dine andre långivere. Du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor mye de er villige til å hjelpe deg hvis du viser interesse for å tilbakebetale gjeldet.

Få profesjonell hjelp med studielånene dine

Hvis du sliter med Sallie Mae og ser etter hjelp, kan du begynne å kontakte dem. Så gal som det høres ut, starter med kundeservice er et solid utgangspunkt.

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA eller CFP for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk utStudentlånsplanleggerenher.

Til slutt, hvis du er i stand til, bør du se på refinansiering eller konsolidering av studielån med en utlåner annet enn FedLoan Servicing. Du kan gjøre dette på en rekke måter, men jeg vil anbefale å starte med Troverdig. Troverdig er en "Kayak for studielån", noe som betyr at du fyller ut en enkel form og mottar tilbud fra flere långivere på et enkelt dashbord. Troverdig virker bare med høy kvalitet private långivere, som vil være mye lettere for deg å jobbe med enn FedLoan.

Har du brukt noen programmer for å hjelpe deg med å komme deg ut av studielånets gjeld?

Skrive Inn Din Kommentar