Banker

Problemer med Aspire Loan Service: Alt du trenger å vite

Problemer med Aspire Loan Service: Alt du trenger å vite

Aspire Resources Inc. er en av de mindre servicere og har litt av en komplisert historie.

De kan være din låner eller kanskje de Brukt å være din lånetjener. Aspire er et profitt datterselskap av nonprofit selskapet Iowa Student Loan og services lån som Aspire Service Center. Selskapet ble kontrakt med den føderale regjeringen for å betjene lån fra direkte lån.

Til tross for hva de beskriver som høye kundetilfredshedsgrader som rapportert fra deres evalueringsdepartement, kunne de ikke samle nok kontoer for å garantere kostnadene ved drift, per deres uttalelse i 2015 og stoppet deres direkte lån.

Utdanningsdepartementet bekreftet i en uttalelse at Aspire startet kontraktens slutt for å betjene disse lånene. Alle direkte lånskontoer med Aspire ble overført til MOHELA. Imidlertid betjener Aspire fortsatt andre typer lån.

Til tross for den nevnte høye kundeservicenes vurdering fra Department of Education, har Aspire ikke vært immun mot klager. Vi tok en titt på klager som ble lagt inn i databasen Consumer Financial Protection Bureau, på nettstedet Better Business Bureau, og andre steder rundt på nettet for å få en ide om mulige problemer med Aspire-lånetjenesten.

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA eller CFP for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk ut Studentlånsplanleggeren her.

Her er noen problemer som stod ut:

Phantom Student Loans

Å betale studentlån kan være en spennende opplevelse. Spenningen kan imidlertid kjedelig når du tror at du bare har betalt din gjeld for bare å oppdage at du fortsatt skylder noe.

En Aspire låner opplevde denne presise situasjonen. For å være sikker, beløpet de fremdeles skylder seg, var ganske små: de betalte lånet og deretter senere logget inn på deres Aspire-studentlånskonto for å sikre at ingenting var galt.

De fant 5 dollar av ubetalte renter der, på en eller annen måte igjen fra det nåværende lånet. Uansett årsaken til at det var der, hadde de ikke blitt informert om at de fortsatt hadde det beløpet igjen. Hadde låntakeren aldri sett, ville det ha satt der akkumulere mer interesse til Aspire bestemte seg for å gi dem beskjed.

En lignende hendelse oppstod da en låner betalte lånene sine og deretter gjennomgikk balansen, overrasket over å finne over 20 dollar fortsatt gjenværende. Hun mottok en regning som bekreftet at hun også skylde det beløpet. Etter å ringe og spørre om problemet, og bli fortalt, vil saldoen bli fraviket etter at en systemfeil ble korrigert, forblir saldoen uendret.

Saldoen satte seg der i flere uker påløpte renter og låntakeren holdt fakturert for et enda større beløp. Til slutt, ifølge Aspires svar, ble feilen løst og kontoen rettet. Mens låntakeren til slutt ikke var på kroken for denne feilaktige balansen, er det unnerving å se at lånebalansen din går opp og over en periode på uker når du faktisk allerede har betalt i sin helhet.

Hvis du er bekymret for studielånene dine som påvirker kredittpoengene dine, les dette.

Auto-Pay Agonies

Auto-pay kan være en stor velsignelse for både låner og servicer. For låntaker betyr bilbetaling at de ikke må huske hver måned for å betale lånet, og det reduserer risikoen for å være forsinket med betaling. I tillegg kan låntakere, avhengig av typen lån og servicer, få rabatt på renter for å registrere seg i en automatisk betalingsfunksjon. For serviceren er autolønn så nær en garantert betaling som de sannsynligvis vil få.

Men når auto-lønn går galt, kan det være frustrerende for låntakeren og antitetisk grunnen til at det er der i utgangspunktet: lett betalingsprosess. En Aspire-låner beskriver i en klage hvordan de byttet bankkontoer og informerte Aspire via riktig skjema for å oppdatere sin automatisk betaling. I ferd med å sette inn betalingen til den nye bankkontoen, ble den måneden betalingen kansellert, og låneren ble ansett å ha savnet en betaling.

Låntakeren hadde ikke bedt om kansellering og mistet rentenedsettelsen de hadde med Aspire på den tiden. Låntakeren mente det var urettferdig de ble straffet for en savnet betaling da de ikke hadde bedt om det.

Dupliser eller trekk utbetalinger

Å bli overcharged på en betaling er en ting. Å få betalingen tredoblet er enda verre. Dette skjedde med minst en Aspire låner. Og mens hendelsen kunne ha vært en engangs feil, kan det ha forårsaket mye kortvarig nød for de berørte. Låntakeren mente at Aspires håndtering av situasjonen igjen var mye å være ønsket.

Låntakeren logget inn på sjekkkontoen og så at tre låneutbetalinger var tatt ut i stedet for en, og sendte dem til overtrekking. Når låntakeren kalte Aspire for å løse problemet, sa Aspire at de visste om problemet og jobbet for å rette opp det. På spørsmål om hvorfor de ikke hadde meldt låntakere om problemet hvis de hadde kjent det i flere dager, ble det ikke gitt noe svar.

Låntakeren måtte også vente minst 5 dager for tilbakebetalingsprosessen skal fullføres. Låntakeren understreket at de følte at kundeservice representanter gjorde jobben sine bra, men selve politikken var uhyggelig belastende for låntakere gitt at feilen ble gjort av Aspire.

En annen låner noterte hva som kunne vært den samme hendelsen, bortsett fra at kontoen sin ble belastet dobbelt i stedet for tredoblet.De måtte også vente minst flere dager for at problemet skulle bli løst, og mens de rapporterte å være fornøyd med selskapets svar, var det plagsomt at de måtte gå gjennom det i utgangspunktet.

Leter etter hjelp utover Aspire Studentlån

Å håndtere en studielåner, hvis tjeneste eller retningslinjer mangler dine forventninger eller behov, er en frustrerende opplevelse. Og mens du trenger å kontakte din servicer for en rekke problemer som tekniske problemer, ser du utover din servicer for hjelp, kan du lette litt av din frustrasjon eller i det minste gi deg et perspektiv på din erfaring.

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk ut Studentlånsplanleggeren her.

En av de største problemene folk står overfor med sine servicere, kommer inn i en betalingsplan som gjør deres månedlige utbetalinger rimelig. Din servicer kan ikke kommunisere med deg godt om alle dine valg. Noen ganger er serviceren feil; Men serviceren kan bare utføre de utilstrekkelige retningslinjene til utlåner.

Hvis du er låner av private studielån og ikke kan utarbeide en gjennomførbar tilbakebetaling med din nåværende utlåner, vil du kanskje vurdere refinansiering. Mens det ikke er noen garanti for bedre alternativer, kan et annet sett med lånebetingelser eller enda en utlåner gi deg de alternativene du trenger for å holde deg oppdatert og få tilbake lånene dine.

Har du noen gang hatt noen av disse problemene med studielånet?

Skrive Inn Din Kommentar