Liv

10 amerikanske firmaer ansatte og kunder virkelig, virkelig hater

10 amerikanske firmaer ansatte og kunder virkelig, virkelig hater

Vi handler om en skinnende beste liste, spesielt ettersom vi reflekterer det siste året.

Men mange mennesker i Amerika er enige: 2016 har vært et helluva år. Så la oss ta et kort øyeblikk til å reflektere over noe som er bare det verste: selskaper med forferdelig kundeservice.

Ved hjelp av ratings fra J.D. Power, American Customer Satisfaction Index (ACSI), Glassdoor-ansatte vurderinger og sin egen årlige kundetilfredshet undersøkelse, 24/7 Wall St. kalt USAs mest utrolige selskaper.

Kan du gjette hvilke selskaper som gjør listen?

Trommeslager, vær så snill ...

10. Sprint

Sprint har den laveste ACSI-klassifiseringen av ethvert trådløst telefonselskap og den verste kundeservicenes vurdering av mer enn 100 selskaper som inngår i 24/7 Wall St.s undersøkelse.

I tillegg er mange kunder bare lei av produktet. En studie av mobilt resultatmålerfirma Rootmetrics viste at Sprint hadde verre ytelse enn Verizon og AT & T på tvers av kategorier.

9. Sears

Tilsynelatende hater både kunder og ansatte dette selskapet. Det er en av de laveste vurderte varehusene av ACSI.

Ansatte elsker heller ikke selskapet. Det blir lavere enn gjennomsnittlig rating på Glassdoor. Færre enn 1 av 3 ansatte vil anbefale en jobb med selskapet til en venn.

De ønsker ikke å utsette venner, tilsynelatende, for "lav lønn og uprofesjonell overordnet ledelse", rapporterer 24/7 Wall St.

8. FAT

Kunder har begrudgingly kommet for å forvente dårlig kundeservice fra sine tv-tjenesteleverandører. Skålen er ikke noe unntak.

24/7 Wall St.s undersøkelse viste at 47% av respondentene rapporterte en negativ tjenesteopplevelse med satellitt-tv-leverandøren.

Men det stopper ikke hos kundene.

"Få selskaper er mislikte av egne ansatte så mye som FAT," sier rapporten.

DISH har en av de laveste ansattes tilfredsstillende karakterer på noen store selskap på Glassdoor. Bare 38% av de ansatte vil anbefale en jobb hos selskapet til en venn.

Kan være til en fiende?

7. Ånd

Ah, et flyselskap hvis motto kan like godt være: "Du får det du betaler for."

Ånden er ikke overraskende det laveste flyselskapet av ACSI. Og alle reisende på Twitter.

"Dårlig kundeservice er vanligvis ikke et stolthet for noe selskap," 24/7 Wall St. quips. "Men i mange år var det en del av Spirit Airlines 'markedsstrategi."

Dessverre for flyselskapet, er mange andre i ferd med å løse seg til bunnen i prisene - uten å ofre kundeopplevelsen.

6. Facebook

Ikke liker et selskap betyr ikke alltid at du ikke vil bruke sine tjenester, tilsynelatende.

Facebooks nesten 200 millioner brukere i Amerika er ikke stoked om nettstedets personvern og datainnsamling ... buoettt hvordan ellers vil vi lære hva Harry Potter karakter våre venner ville være i en apokalypse?

Selskapet blir også flau for hva de verste brukerne gjør på nettstedet.

Publikum holder Facebook ansvarlig for spredning av falske nyheter, til tross for at den fortsetter å avvise kategorisering som et mediefirma.

5. Wells Fargo

Vel, ikke tuller.

Ikke bare brøt Wells Fargo hardt i offentlighetens øye, men det falt i 2016, da vi allerede var crabby fra et daglig angrep av dårlige nyheter.

I fjor ble selskapet enige om å betale 185 millioner dollar i bøter for å avgjøre påstand om at det er ansatte opprettet millioner av falske bankkontoer for kunder.

Uansett skandaløse overskrifter, var Wells Fargo blant de mest klagede - om bankene (etter transaksjonsvolum) i 2016.

Og ikke glem noen klagefulle klassesaksjoner mot selskapet.

4. McDonald's

Amerika har hatt et kjærlighetshattforhold med denne fastfood-giganten i flere tiår.

Vi hater sin samordnede innsats for å få oss til å spise farlig usunn mat - og for mye av det. Vi hater sin anti-faglige arbeidspraksis og lave lønninger.

Men milliarder og milliarder av oss L-O-V-E er det salt, salt godhet.

Kunder har ikke høye forventninger til service i en fastfoodrestaurant. Likevel, "McDonalds har den verste kundeservicenes vurdering av alle 17 industrikonkurrenter som er vurdert av ACSI," sier 24/7 Wall St.

OOF.

3. Mylan

Internett var rasende i fjor da EpiPen-produsenten Mylan hiked prisen av livreddende enheten.

Selv om det raskt annonserte et besparelsesprogram og nylig lanserte en generisk versjon av EpiPen, er folk med alvorlige allergier som er avhengige av det fortsatt ikke lykkelige.

I tillegg er EpiPen-prisen ikke den eneste medisinprisen som forårsaker Mylan-problemer. Det er bare den mest publiserte.

2. Bank of America

Med dårlig trykk rundt den lille "oopsie" av en stor økonomisk lavkonjunktur og historisk redning tidligere i dette århundret, kunne Bank of America bruke noen gode vibes fra sine kunder.

Ikke skjer, dessverre.

I 24/7 Wall St.s undersøkelse sa ca 44% av respondentene at de hadde en negativ opplevelse med BofAs bank- og kredittkortvirksomhet. Selskapet var blant de verste av noen i undersøkelsen.

Og ikke la ansatte ut!

Selskapet betalte 2 millioner dollar i bøter i 2013 i et tiår med rasediskriminering på 1.100 ansatte.Det ble også betalt for å avgjøre et kjønnsforstyrrelsessmål i fjor.

Fortsett å fortsette ...

1. Comcast

Er du sjokkert?

Dette er ikke første gang Comcast har donned kronen til Amerikas verste selskap, og det vil nok ikke være sist.

Comcast dekker de to industriene - Internett- og tv-tjenesteleverandører - med de verste gjennomsnittlige scoreene fra ACSI. Likevel har det betydelig verre kundetilfredshet enn bransjens gjennomsnitt.

Ganske enkelt er det verste av det verste. Vi håper du bærer kronen stolt, Comcast.

Din sving: Er disse de verste selskapene i Amerika? Hvilke endringer vil du gjøre?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar