Liv

50 ferie gaver under $ 10 Dine venner vil egentlig ønske

50 ferie gaver under $ 10 Dine venner vil egentlig ønske

Det er den mest fantastiske tiden på året - og for mange mennesker, den dyreste.

Men ferie shopping trenger ikke å fylle deg med frykt. Prøv hånden din på noen DIY gaver eller prøv en kreativ IOU: I fjor ga jeg familiemedlemmer julekort lovende en fritt baket god etter eget valg når som helst, siden jeg har et rykte som familiebakeren.

Selv om du ikke er tøff, kan du finne mange gode gaver på det billige. Her er 50 flotte feriegaver for $ 10 eller mindre.

Rundt huset

Disse flotte gaver vil tilfredsstille alle på listen din - ikke bare homebodies!

1. Novelty Tea Infusers: $ 8,98

Har du en Beatles-elskende te-entusiast på listen din? Denne silikon Gul Submarine te infuser er oppvaskmaskin-safe og super søt.

Eller prøv dette bedårende Mr. Tea infuser, som ser ut som han nyter en varm suge i koppen din, for $ 7,99.

2. Koffein Krus: $ 9.80

Hvis du har en nerdy koffein junkie i livet ditt, dette krus er sikker på å holde henne energized og underholdt.

I tillegg kan du finne mange andre søte krus for mindre enn $ 10, og de er alltid nyttige å ha rundt. Noen endrer seg selv når innholdet er varmt opp!

3. Cat Coffee Cup Koselig: $ 7,99

Eller, hvis dine kattelskende venner allerede har egne reisekruser, bør du vurdere denne søte håndheklede koselige. De kan til og med bruke den på kaffebarer og bidra til å spare papirmuffer.

4. Kitty Wine Stopper: $ 8.98

Kattens dame i livet ditt er kanskje mer av en wino enn en java junkie. Denne søte vinproppen vil holde flasker friske mellom briller.

Oh, og ikke glem -

5. Kitty Wine Glass Markers: $ 10

- så vennen din vil ikke miste glasset når hun er vert for fester!

6. Ostkniver: $ 9,95 hver

Det eneste jeg elsker mer enn vin og sjokolade er ost.

Bare en av disse knivene tar en tallerken med ost fra en forrett til en skjerm som er verdig til noen sammenkomster.

7. Vannflaske Friendly Ice Cube skuffer: $ 9,15

Jeg elsker å bære rundt en gjenbrukbar vannflaske - den er grønn og det oppfordrer meg til å drikke mer vann. Men tradisjonelle isbiter vil ikke passe gjennom flaskenes hals, og noen ganger blir vannet mykt.

Disse isbitbakkene løser det problemet! Og du får et sett med to fleksible og oppvaskmaskinssikre silikonbrett til denne prisen, så du kan selv beholde en selv om du vil. Ikke bekymre deg, vi forteller ikke.

8. Novelty Ice Cube Moulds: $ 4: 34- $ 9.99

OK, jeg er en total geek, jeg vet. Men det viser seg at du kan finne rimelige nyskapende isforms - og jeg ville for en, være begeistret for å få min drink avkjølt av dinosaurer ($ 6,45).

Hva med Han Solo fanget i karbonitt ($ 9,99)? Ja takk.

Du kan også finne smiley faces ($ 8,49) og Titanic og isfjellene ($ 7,32)!

9. Bonsai Tree Frø: $ 8.99

Hvem visste at disse var så billige?

Hvis du kjenner en grønn tommel som er interessert i å lage en ny hobby av en gammel tradisjon, kan disse bonsai-frøene være perfekte - selv om substrat og beholder ikke er inkludert.

10. Cute Succulent Plant Display: $ 9.95

Det tar ikke en grønn tommel å kaste en plante i en pott.

Denne potte saftige er perfekt for å spruce opp et skrivebord, rom eller bord det blir satt inn.

11. Håndlagde såper eller badbomber: $ 4,75- $ 9

Å motta såpe som gave er langt fra fornærmende når produktene ser bra ut til å spise!

Det finnes mange alternativer på Etsy (se hvor flott denne er!) Eller på din lokale håndverksmesse, men høyere trafikk murstein og mørtel butikker tilbyr kvalitetsprodukter til bare litt høyere priser.

12. FingerPrint Bookmark: $ 7.00

Kjenner du en bokorm som ofte mister sin plass? Ikke mer med dette elastiske, silikon bokmerket, som peker på den nøyaktige linjen der han forlater.

13. Scarf Hanger: $ 8,05

Jeg vet at jeg sliter med lagring taktikk for min mengde skjerf, som har endt nettopp bunched opp i en oppbevaringsboks.

Denne hengeren viser og organiserer skjerf i skapet ditt, slik at de er lett tilgjengelige og rynkefrie.

14. Oppskrift Rock: $ 10.75

Har du en venn som ofte bruker oppskrift på kjøkkenet? Denne magnetiske oppskriftsbenken vil bidra til å holde dem rene når hendene er dekket av mel.

Den er liten nok til plass og kan til og med brukes på et kontor eller klasserom for andre dokumenter.

15. Starry Night Light projektor: $ 6.20

Hvilken gutt - eller voksen, for den saks skyld - vil ikke gjøre soverommet til et planetarium? Kuleste nattlys noensinne.

16. Sputnik Bud Vase: $ 11.99

Se hvor pen dette er! OK, det er litt mer enn $ 10, men se hvordan samtidig nerdy det er! Denne vasen er rask til å bli et minnesmerke for alle på listen din.

17. Hanging Glass Candle Holder: $ 4,95

Disse hengende lysestakerne er elegante og tidløse. Og til lave priser, kan du sjekke ganske mange personer av listen din.

18. Elsa glass te lysholder: $ 7.95

Eller, du kan blande og matche med disse bordplaten te lysholdere. Gi mottakeren gave av nytt lys (yep, ordspill ment) og en forvandlet stue eller spisestue.

19. Fancy Stearinlys: $ 9

Eller du kan få stearinlyset selv.

Et vakkert duftende lys kan lyse opp noe mellomrom.Hvis du handler for 50 eller flere personer, kan du til og med sjekke ut oppføringer for bryllupsfavorier og få en veldig fin gave ganske billig (som $ 5 stykke).

20. Liten Keramisk Skål: $ 9

For å kaste bort kjedelige smykker eller sette ned en brukt tepose, fungerer disse små rettene for alle på listen din, og vil ikke koste deg mye i det hele tatt.

21. Personlige bilder: 20 cent

Det er bare noe om et håndgripelig bilde som den digitale filen mangler. Du kan få utskrifter av dine beste minner online hos leverandører som Mpix for cent på dollaren; eller du kan sjekke ut hva Target og Walmart har å tilby.

Du trenger ikke å kjøpe en ramme - du kan stryke bildene dine med tøfler for et billig, men romantisk alternativ. Mange leverandører selger også lerretskort eller andre konfigurasjoner av bildene dine til gode priser.

Hvis du handler for rammer, kan du finne billige i forskjellige størrelser. Jeg elsker stalking dyre leverandører som Pier 1 for bilderammer salg - jeg har sett søte rammer for så mye som 60% avslag!

22. Just Crunch Anti-Soggy Cereal Bowl: $ 6,99

Ingenting ødelegger Raisin Bran som et litt for lenge melkbad. Få frokostminneren i livet ditt denne bolle for å holde henne knust hele veien gjennom lørdag morgennyhetene - eller tegneserier.

På et lignende notat:

23. Fransk Fry Dipping Cone: $ 4,99

Oppvaskmaskin trygg og ikke bare for pommes frites, dette er en praktisk og attraktiv måte å servere fingermat og dukkert på.

Mindre rot på det billige! Hva er ikke å elske?

24. Fleksible Potklipp: $ 8.99

For din aspirerende kokkvenn som fortsatt er litt rotete på kjøkkenet. Hjelp ham å bli organisert og stoppe å spotte chili på benkeplater med denne praktiske gadgeten.

25. Magnetic Spot Scrubber: $ 9.95

Hvis vennene dine har hardt å rengjøre glassvarer som carafes eller dekanter, kan denne gaven være en godsend.

Skrubberen går inn i fartøyet og du skrubber ved å dra den magnetiske komponenten langs glassets ytre. Ganske kul, va? Plus, det vil ikke klø på tingene dine.

edibles

Veien til en venns hjerte er gjennom magen. Her er noen kjedelige spiselige gaver å vurdere denne høytiden!

26. Øl Marshmallows: $ 7,95

Um, yum? Du kan få en eske med 16 for under $ 10.

Hvis øl ikke er din stil, kan du velge mellom Bourbon, Cookies & Cream eller Key Lime Pie blant andre smaker, som endres sesongmessig.

27. God sjokolade: $ 5 eller mindre

Hvis du kjenner meg, vet du at dette måtte dukke opp på listen min.

Denne oppføringen på Amazon er $ 18,99 for seks barer, noe som betyr at du vil bruke omtrent $ 3 på hver heldig mottaker. Men du kan gå til din lokale matbutikk og stalke candy-gangen for mange alternativer under $ 5.

Hvis du vil få egentlig Fancy, noen enkelt-opprinnelse, småbatch sjokolade barer kan koste opptil $ 10 eller enda mer - men er vel verdt prisen til den sanne sjokolade snoben på listen din (hint, hint)!

28. God te: $8.99

Når det kommer til kaffe- eller tedebatten, er jeg fast på siden av java - men denne kanelkrysset svart teen har nok koffein for å holde en mykhard som meg, og det smaker godt selv uten søtningsmiddel.

Shoppe rundt; Det finnes massevis av smaker. I tillegg kommer mange teposer i vakre, gjenbrukbare bokser som fungerer som dekorative organisasjoner - alt for under $ 10.

29. Virkelig (virkelig) god kjære: $6.59

En gang likte jeg ikke engang kjære. Da oppdaget jeg Stubbees, som spesialiserer seg på rå, kremede, flavored honeys. Pioneered av en 20 år gammel biavler i Jacksonville, Florida, området (og solgt i lokale kaffebarer mens jeg bodde der), er denne honningen ikke bare deilig: den støtter en veldig kul, liten bedrift og en ung entreprenør.

Kanel smaken er best, men de har mange smaker å velge mellom, og nye sesongbaserte smaker som gresskar krydder og vanilje bønner, også.

30. Pizza Hage: $9.99

Hjelp pizza fanatiker i livet ditt, spare penger ved å dyrke sine egne italienske urter og tomater. Kittet kommer med frø og substrat for oregano, basilikum, romatomater og paprika - et morsomt, barnevennlig prosjekt som kan redusere kostnadene på kjøkkenet!

Pizza (på en eller annen måte) ikke din stil? Det er mange andre vokse-egne kits for under $ 10 også.

Du kan også gå til ditt lokale barnehage og kjøpe et tilpasset utvalg av frø basert på mottakerens smak.

31. Gourmet grill saus: $5.99

Det er ikke noe som en god grillsås for å sette slutt på en bakgårdsbegrilling.

Denne samlingen ble laget med Yuengling øl, Amerikas eldste bryggeri.

32. Cookie eller Brownie Mix i en krukke: $3

Du trenger ikke å være super-crafty til å gjøre en flott gave! Mason krukker kommer vanligvis i pakker med 12 for litt over $ 10 - eller sjekk ut din lokale butikkbutikk for å finne dem så lavt som et kvartal.

Skyll deretter nettet for tonn kreative oppskriftsideer. I de fleste tilfeller bør ingrediensene for en enkelt krukke ikke koste deg mer enn en dollar, spesielt hvis du planlegger å lage ganske mange og kjøpe sukker og mel i bulk.

Skriv et instruksjonskort til mottakeren og dekorér krukken med bånd. Du ga bare noen en billig, nyttig og vakker gave!

For venner på jobb eller hemmelig santa

Du kan kanskje ikke kjenne noen folk på listen så bra; kanskje du bare ser dem rundt kontoret. Her er noen gavekort som ikke er Starbucks-gavekort.

33. Spis blekkskriverpensjonsredskaper – $8.61

Hjelp din kollega som alltid har lunsj i hennes kabinett, gjør flere bruksområder for hennes skriveutstyr.Multitasking er fremtiden for selskapets Amerika, tross alt!

34. Daily Mood Desktop Flipbook – $12.70

For sosiale medier-junkie på kontoret, hvis Facebook-feed er fullt av oppdateringer - enten det er trøtt, krøllete eller ekstatisk. Det er litt over $ 10, men det er kult, så vær med meg.

Denne flippboken er en søt cubicle tillegg med 47 humør å velge mellom, komplett med snarky definisjoner og oversettelse til gris latin.

35. Den syvårige pennen: $8.95

Arbeid med noen som tar massevis av notater? Denne upretensiøse, miljøvennlige pennen kan skrive fem og et halvt fot per dag i syv år! Det er mye å holde på å skribbe for litt over en bukk om året.

36. Mini Tabletop Zen Garden: $8.39

Fikk en kollega som kunne bruke en mini ferie? Hjelp henne å slappe av og fokusere med denne sparsommelige desktop zenhagen.

37. Søte mat-tema-spredere: $6.99

Kom igjen, disse er ganske søte, ikke sant? En rask, billig og trygg innsats for enhver hemmelig Santa-mottaker - selv om du bare sier hei rundt Keurig.

Slitasje og tilbehør

Kjøper for en fashionista i år? Her er noen alternativer.

38. Infinity Scarf: $8.49+

Disse rene skjerfene er fasjonable og allsidige, og kommer i nok farger for å få dine kjære et par.

Plus, din venn vil ha en bruk for skjerfhenger som er oppført ovenfor!

39. Funky Fingerless Hansker: $6.08

Selv om jeg bor i Florida, lider jeg veldig fra kalde hender under våre korte vintre. Disse fingerløse hanskene er stilige og lar deg fortsatt bruke berøringsskjermen.

40. Tiny Golden Heart Øredobber: $8.10

Disse studsene er upretensiøse, men bedårende - de ville gå med noe.

Du kan også finne små blomster ($ 3,38) for den gjennomborede personen på handlelisten din.

41. Wildflower Crown Knitting Pattern: $3.50

Hvis du er smidig, kan du lage en venn denne evige blomsterkronen (søt!) For $ 3,50 pluss kostnaden for garn. Hvis du kjenner en lunefull person, kan du gi henne mønsteret selv som en gave!

42. T-skjorter: $6

Siden det er så mange alternativer, er du sikker på å finne noe for alle på listen din. Selv de som er vanskelig å kjøpe for folk som synes å ha alt, trenger T-skjorter!

Trådløs har mange funky design og har ofte salg, og tar tees under $ 10.

Geekery og andre nyttige ting

Fra gjengitt lys til tomme sider for å bære i lommen, vil disse gaver gjøre noen geek på listen din grin.

43. Kredittkort Lightbulb: $4.99

Noen gang kommer hjem sent på kvelden og kan ikke få nøkkelen din i døren? Eller kanskje du er ute i baren, og noen mister en ørering tilbake?

Ikke mer kryptering for å holde mobiltelefonskjermen aktiv. Vend opp lommeboken og redd dagen!

44. Mobiltelefon Propper-Øvre: $4.95

Har en teknisk venn å få karpaltunnel fra å holde telefonen så mye?

Denne lille gadgeten holder opp Android eller iPhone, slik at du enkelt kan bla gjennom skjermen. Siden det har sugekopper, kan du til og med feste det på frontruten din for å bruke GPS!

Vil du ha et mer stilig alternativ? Prøv Pumped Up-smarttelefonstativet for $ 10, eller Banana Stand-in-cheek for $ 8.35. Og til en pris som dette, vil Arrested Development-fansen være glade for å lære at det alltid er penger i bananstanden!

45. Kabelstyringssystem: $9.95

Ledninger, ledninger overalt. Hvor mange av oss lider av dette problemet?

Dette kabelsystemet er slank og vil bidra til å strømlinjeforme alle arbeidsområder.

46. Harry Potter Deathly Hallows Nøkkelring: $5.99

For den dødelige Harry Potter-fanen på listen din, kan du ikke gå galt for under $ 3.

47. Nyhet USB Flash Drive: $6.94

Alle trenger bærbar lagring i disse dager, og det er noen veldig søte flash-stasjoner tilgjengelig.

Enda bedre: Fyll det med morsomme personlige ting, som datobilder eller favorittsanger. Det er det 21. århundre miksetape!

48. Klar Soft-Flex iPhone 6 Veske: $9.99

Du trenger ikke å bruke (annen) formue for å beskytte din investering - selv om du sikkert kan.

Mange mennesker vil få ny teknologi i løpet av ferien, så bidra til å holde de dyre nye gadgetene trygge. Jeg elsker spesielt denne saken siden den er gjennomsiktig - du kan fortsatt se den vakre designen, som er en del av telefonens høye prislapp, til å begynne med!

49. Høykvalitets lommebøker: $12.95

Kanskje jeg er litt forspent siden jeg er forfatter og alt, men du kan aldri gå galt med lommebøker.

Disse er vakre og kommer i mange forskjellige stilarter - punktmatrise, graf eller foret papir. Jeg vil gjerne betale litt mer enn $ 10!

50. Gavekort: $ 10 eller mindre

En $ 10 gavekort til Starbucks eller Panera kan faktisk få deg en anstendig mengde ting, og du kan til og med kunne få det for mindre enn $ 10!

Så kjøp, penny hoarders - du kan fortsatt spare mye mens du gjør det!

Din sving: Hvilke gaver under $ 10 vil du gjerne gi eller motta?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar