Liv

Jeg var en Papirhåndkle Addict: Her er hvordan jeg sparker min dyre vane

Jeg var en Papirhåndkle Addict: Her er hvordan jeg sparker min dyre vane

Jeg går gjennom en pakke en uke - lett.

Jeg tar ubevisst tak i dem. Hvis de ikke er rundt, panikker jeg meg. Det er en avhengighet, egentlig.

De er papirhåndklær. Ja, jeg høres dramatisk ut, men min papirhåndkleavhengighet er ekte og super sløsing.

Det blir også pricy.

Jeg foretrekker 2-pack Bounty "HUGE" ruller: $ 5.09 på Target. Da jeg bodde hos meg selv, kjøpte jeg vanligvis to pakker i måneden. (Jeg har aldri kjøpt i bulk fordi jeg gikk til matbutikken.)

La meg fortelle deg alle måtene jeg bruker disse suckers.

Etter å vaske hendene tørker jeg med en. Etter å ha skyllet min frukt og veggies, bruker jeg et lag med papirhåndklær til drypptørking. Etter å ha spilt melk, tørker jeg opp rotet med en wad.

Hvis det er en sjelden anledning at jeg vasker opp, bruker jeg flere papirhåndklær til å tørke. Hvis jeg setter meg ned for å spise ... du gjettet det.

Jeg vet. Tillatelse til å cringe.

Men jeg ble utløst med inspirasjon da en Penny Hoarder skrev inn vår samfunnsgruppe:

Kellys enkle kommentar resulterte i en flom (en du ikke kan rydde opp med papirhåndklær) med tips og råd for å rense produktet.

Jeg bestemte meg for å ta noen forslag og prøve det ut på egen hånd.

Finne tilstrekkelig Papirhåndkle Skift

Før jeg dykker inn i dette rotet, tilbyr jeg en rask side: For tiden bor jeg hos foreldrene mine, som ikke ville ha noe med mitt eksperiment.

Vær så oppmerksom på at, da jeg kjempet over hele utfordringen, tok to ruller av papirhåndklær kontinuerlig meg fra kjøkkenet benkeplater. To.

Jeg vil gå deg gjennom alle de øyeblikkene jeg ble fristet til - og hvordan jeg klarte meg. Og jeg håper virkelig at noen av dere kan forholde seg så jeg føler meg ikke så gal ...

Forberedelse for min papirhåndkle rensing

Jeg brainstormed alle måter jeg bruker papirhåndklær. Jeg laget en liste og delte den med mine medarbeidere for råd og alternativer. Jeg har også konsultert kommentarer på vår Facebook-fellesskapsside.

Her er noen alternativer:

  • Håndvask: Håndklær. Vår seniorredaktør, Heather van der Hoop, skiller mellom håndhåndklær og oppvaskhåndklær. Håndhåndklær er tykkere, bedre for tørking av hender.
  • Servietterbytter: Fellesskapsleddet Linda Brooks hadde gode råd. Hun sa at du kan få 100% bomull bandanas for $ 1 på Walmart. Lizabeth Cole, direktør for mediaforbindelser, sier at hun kjøper super søte, vaskbare servietter fra Target eller Homegoods. Dana Sitar, vår stabskribent, lager opp hurtigmat servietter når hun blir for mange.
  • Skylling av frukt / veggies: Jeg fikk flere gode råd fra van der Hoop, som har blitt underholdt av min avhengighet:"Jeg tørker ikke dem ... bare rist dem av - dette er nok hvis du skal hogge dem for å lage mat eller legge til en salat. Eller bruk en salatspinner for greener. Eller hvis du * virkelig * trenger å tørke dem, bruk et oppvaskklut. " En annen medarbeider foreslo bare å forlate hva det er i kolander å tørke.
  • Tørking av retter: Sitar sa at hun bare bruker en tallerkenhylle eller tørkepute og setter hennes retter vekk senere.
  • Rengjøring av overflatespor: Jeg fikk massevis av råd om dette. Et annet van der Hoop forslag: Bruk filler: "Du kan lage forskjellige typer og tykkelser fra gamle putevar, håndklær og T-skjorter. Kjøpe dem i butikkbutikken for å ha 25 prosent eller bruk dine egne gamle ting. "Vår eldre forfatter, Susan Shain, hjalp meg med å lette inn i denne prosessen ved å foreslå gjenbrukbare filler. "Nå bruker jeg tykkere vaskbare rengjøringshåndklær fra dollarbutikken," sa hun. Jeg fant noen multi-purpose kluter. For tøffere ting? Fellesskapsmedlem Jasmine A. Gonzalez sa at hun bruker papirposer for å få fett av panner. (Tenk: bacon)
  • Messer fra dyr: Min familie har en 25 år gammel kjæledyrfugl. Vi pleide å alltid bruke gamle aviser, men vi får dem ikke lenger. Cole foreslo en stor ream av kraftpapir fra en kontorforretningsbutikk. Ser ut som jeg kunne få 40 pund av det på Staples for 24,99 dollar.Sitar gjorde et annet godt forslag: søppelpost.
  • Når messene blir så dårlige ... Liker hva om det er en feil eller katten kaster opp? Sitar fortsatt insisterte filler eller gamle T-skjorter er OK. Hun sa om de blir for grove for å vaske, kaste dem.

Så med min papirhåndkle tips stoppet jeg av Salvation Army og Dollar General for å plukke opp forsyninger. Jeg hadde ikke hell i Salvation Army, men jeg plukket opp en rekke oppvaskkluter og de gjenbrukbare, vaskbare klutene, sa Shain på Dollar General. Min subtotal var $ 5.

Andre medlemmer av fellesskapet hadde gode anbefalinger om hvor du kan snakke med rimelige alternativer, inkludert shopping for sengetøy i tekstilbutikker (kutt og kanten) og spør medlemmer av din lokale Freecycle for servietter.

Nei, jeg er ikke helt fratatt - jeg har oppvaskmaskiner hjemme. Men jeg ønsket å gjøre dette selvstendig.

Min dag for dag, oppgave-til-oppgaveopplevelse av rensende papirhåndklær

Med kjøpene mine ferdig, var jeg klar for at forsøket skulle begynne ...

Eller så trodde jeg at jeg var. Jeg satte den av i noen uker, men til slutt bestemte jeg meg for å gi det en tur. Faktisk driver med ting skaper mye lys på min avhengighet, hverdagslige oppgaver og løsninger.

Ta en titt på mine funn.

Dag 1: En kamp, ​​minst sagt

Det var en mandag, og jeg hadde nettopp returnert fra en weekend tur. Jeg bestemte meg for å starte eksperimentet mitt på et innfall, noe som ga meg mindre tid til å snakke meg ut av det.

Oppgave 1: Lag kaffe.

Jeg slugged over til kaffemaskinen klokka 6:45. Jeg hadde ikke forventet å løpe inn i en "situasjon" så fort, men jeg skjønte at jeg vanligvis river av en papirhåndkle hver morgen mens jeg lager min kaffe.

Jeg antar jeg gjør det for å holde disken ren. Det er bare et fint sted å sette ned min mikseskje og tørke telleren ren etterpå.

Fordi jeg ikke var fullt prepped eller våken, panikte jeg litt. Jeg så meg rundt og grep skjeen fra ovnen. Jeg legger min klebrige, kaffe-ladede mikseske på den. Det er tross alt dens formål.

Og det fungerte bra. Jeg bruker denne strategien nå, og det tar bare et raskt skyll for å rydde opp!

Trinn 1: ☕️ Jeg går for en #PaperTowel så panikk og fikk skjeen hvile fra komfyren for å hvile min, vel, blandeske. #NoPaperTowelsThisWeek pic.twitter.com/03GOzsBdyY

- Carson Kohler (@CarsonKohler) 24. oktober 2016

Oppgave 2: Vask kaffe travel mug. Før jeg til slutt dro på jobb, kjørte jeg inn i et annet dilemma og brukte faktisk et papirhåndkle - uten å tenke. Jeg vasket ut en gammel reise krus og rev en av for å tørke den tørr. Flustered, jeg plasserte smuldret papirhåndkle på toppen av hyllen og stakk av til jobb. Mamma var ikke glad da hun fant den senere.

Skyte. Kjører sent til jobb. Gjør ☕️to gå og grep et papirhåndkle for å tørke en kopp etter å vaske den. Kastet den tilbake. #NoPaperTowelsWeek pic.twitter.com/GDEVe3Zxrn - Carson Kohler (@CarsonKohler) 24. oktober 2016

Merk til meg selv: Hvis jeg vil tørke noe umiddelbart, nå for et oppvaskmiddel.

Oppgave 3: Spis lunsj på jobben.

Jeg var på jobb, og denne salaten ringte navnet mitt.

Jeg dro til kjøkkenet for å fylle opp vannflasken min og nådd for et papirhåndkle for uunngåelige messer - nei.

Jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere dette, så jeg spiste lunsj uten min sikkerhetstøy (eller håndkle, i dette tilfellet). Ingen messer, tusen takk.

Noen tips? Jeg antar at jeg kunne stikke et lommetørkle i posen min hver dag.

Oppgave 4: Gjør det gjennom middagen.

Middag gikk omtrent det samme. Fordi jeg ikke hadde noe mat i kjøleskapet, tok jeg en Publix-del og motstod eventuelle fristelser for papirprodukt. Jeg hadde løst å begynne å bruke klutservietter - jeg hadde nettopp ikke kommet så langt i reisen min ennå.

Dag 2: Å se en endring

Allerede følte jeg meg selv å bryte gjennom vanen. Jeg våknet og tok til min trofaste skjeholder for min kaffeblander.

Jeg har også vasket en tallerken (gasp!) Og brukt en klut håndkle å tørke.

Jeg spiste lunsj ute (servert med en klut serviett, forresten) og møtte ikke problemet igjen før middagen.

Oppgave 1: Å takle middag.

Mamma gjorde biffkaket den kvelden, og jeg kunne ikke si nei.

Jeg hjalp min mor ut ved å sette Pillsbury kjeks i ovnen (stor oppgave, jeg vet). Jeg sprøyte ned bakeplaten på forhånd, forsiktig så jeg ikke overdrev det fordi jeg alltid pleide å spre overflødig olje med et papirhåndkle.

I prosessen ble fingrene fete. Det føltes mer naturlig å nå for parabolen klær på det tidspunktet.

Oppgave 2: Prepped lunsjer.

Frem til dette punktet var jeg ganske lat med mine måltider (du vet hvordan det er når du har vært ute av byen). Imidlertid hadde jeg stoppet ved butikken og grepet forsyninger for å bygge salater for en uke med lunsjer.

Jeg hadde kylling som trengte å bli bakt og jordbær med behov for skylling. Jeg ser bare hindringer.

Før jeg begynte la jeg ut parabolen av Dollar General og ga dem en oppgave: Jeg ville bruke den røde for spill og mat, den mønstrede en for mine hender og vaffel en for det uventede. (Dette var inspirert av et tips fra fellesskapsmedlemmet April Campbell.)

Jeg fant dette nyttig. Jeg fikk kyllingen i ovnen uten en hitch - overraskende.

Jeg klarte å prep CHICKEN uten et papirhåndkle. Dette er noe jeg alltid overused PTs på (tenk: #salmonella)? #NoPaperTowelsThisWeek pic.twitter.com/lj53lkvo10

- Carson Kohler (@CarsonKohler) 26. oktober 2016

Jeg vendte meg til jordbærene jeg allerede hadde skyllet ut. De satt i kyllingen, men jeg var klar til å kutte dem opp. (Jeg handler om å spare tid om morgenen.) Jeg slutter å dabbing det ekstra vannet med et håndkle. Det føltes veldig rart. Det må være en annen løsning. Hjelp? Før slutten av det hele, riper jeg ved et uhell av rullen, men jeg bestemmer meg for å holde det i bunnen av beholderen min før du setter inn bærene for å hjelpe til med å suge opp fuktighet.

Bekjennelse: Ser? og ved et uhell brukte 2 PTs mens du skyller og kutter? så jeg lagret min beholder med 1 (vane) #NoPaperTowelsThisWeek pic.twitter.com/JjHWACaW3c - Carson Kohler (@CarsonKohler) 26. oktober 2016

Deretter vasket jeg av et skjærebrett og skiver og terninger dem der. (Vanligvis bruker jeg et papirhåndkle.) Jeg brukte et annet skjærebrett for kyllingen.

Whew, jeg ferdig med bare ett uhell. Jeg kastet håndklær i vaskemaskinen og kom til sengs.

Dag 3: Føler mindre engstelig

Jeg fortsatte med min tredje dag uten så mye å tenke - laget min kaffe, prepped lunsj. Klar til å gå.

Da jeg kom hjem, valgte jeg min oppvaskhåndklær noen ganger. Jeg tømte oppvaskmaskinen, dabbing av ekstra vann med et håndkle. Jeg lagde en PB & J til middag - uten papirhåndklær. Jeg gjorde det til sengs - uten papirhåndklær.

Jeg bestemte meg på dette punktet er det mulig å gjøre disse tingene. Imidlertid fant jeg et hull i undersøkelsen min. Materialet i håndkleet eller oppvasken er nøkkelen.

Konklusjonene i Min Papir Håndkle-Purging Experiment

Seniorredaktør van der Hoop fanget meg papirhåndkle - holdt på kontoret kjøkkenet om dagen da jeg hjalp til med å rydde opp et matlagingsvideo.

Så jeg har ikke fast med denne totale rensingen, men jeg ha gjort noen endringer.

Den mest inspirerende kommentaren til fellesskapet, for meg, var den fra april Campbell. Hun sa at hun bruker et sett tehåndklær og bruker mønstrene for å bestemme bruken. Dette er hva jeg gjorde når jeg preket den salaten.

Og det siste stykket av råd jeg har vedtatt som passer best med min livsstil? Hvis jeg trenger et papirhåndkle, gjør jeg hvilket fellesskapsmedlem som Debra Whittaker sa: Klipp dem i halv (eller rip dem, for de utålmodige, upresise typer som meg).

Nesten en måned siden jeg tok denne utfordringen, bruker jeg fortsatt papirhåndklær - men ikke så mange. Jeg finner meg selv når jeg tar opp til serviset hver gang jeg vasker opp til middag eller tørker en tallerken.

Så, ja, jeg har ikke helt renset ennå, men jeg gjør stadig fremgang!

Din sving: Det er så mange spørsmål jeg vil spørre. Hva er dine favorittpapirhåndklealternativer? Hvor er det beste stedet å handle for dem og spare? Hva er det beste materialet? Hjelp.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine. Hvis du ikke har lagt merke til ennå, har hun virkelig, virkelig rart vaner.


Skrive Inn Din Kommentar