Liv

Slik kan du tjene $ 10K for å reise og ta bilder i en måned

Slik kan du tjene $ 10K for å reise og ta bilder i en måned

Sommer.

Solen.

En månedslang ferie.

Eventyr.

$10,000.

Overbevist ennå?

Vent, du har ikke engang alle detaljer! Hvem vet hva du nettopp var enig i ?!

Bare tuller - denne avtalen er faktisk like helt og helt fantastisk som det høres ut.

Reise, ta bilder og tjene $ 10k

Days Inn, den amerikanske hotellkjeden, er leter etter en eventyrlystne ånd med et talent for fotografering å reise landet og snap fotografier av solen i sommer.

Nei, seriøst, det er jobben - reiser og fotograferer soloppganger, solnedganger og den solbeskyttede naturen rundt deg.

Den heldige "solternen" (få den? Sun + intern?), Som du vil bli kalt, vil få en månedslang, all-utgift-betalt tur rundt i USA. Du vil også nyte forhåndsbetalte opplevelser som tar sikte på å komme deg til mer solcentriske steder, for eksempel en solnedgang seil i Miami eller soloppgang yoga i San Diego. (Det er også snakk om varmluftsballongturer og ziplining.)

Når turen er over, og oppgaven din er fullført, vil du bli betalt $ 10.000.

Bildene vil etter hvert bli brukt på nettsiden, på sosiale medier og som kunst på Days Inn-hoteller. Vi snakket med en representant som fortalte oss at når du er ferdig med oppdraget, vil Days Inn eie bildene du oppgir.

Hva du trenger å vite

Days Inn, en del av Wyndham Hotel Group, ser etter en "kreativ amatørfotograf" med en lidenskapelig eventyrlystne som er tilgjengelig for å slå veien for en hel måned om sommeren. Du vil være opptatt av å ta så mange flotte bilder av så mange fantastiske soloppganger og solnedganger som mulig.

Du trenger ikke å ha en fotograferingsgrad, men et godt øye er nøkkelen.

På slutten av praktikoppholdet - Days Inn spesifiserer ikke nøyaktig når din månedslange tur skal planlegges - du vil bli betalt $ 10.000 (pluss ganske ubegrenset bragging-rettigheter) og motta en "glødende anbefaling" fra Barry Goldstein, Wyndham Hotel Groups leder visepresident og markedsføringsansvarlig, lover selskapet.

Du må være minst 21 år gammel og en lovlig amerikansk bosatt å bli vurdert, men hvis dette høres ut som en tvilsom-om-det-så-så-kul-hvor-gjør-jeg-oppmøte mulighet og Du er klar til å søke, som i går, her for å lese opp resten av detaljene og reglene.

Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til din favoritt opprinnelige utendørs bilde sammen med 100 ord på hvorfor du ville være den beste personen for jobben ved å klikke på lenken "Søk nå via e-post" nederst på denne siden.

Fristen for søknad er 20. mai 2018.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar