Liv

Kjærlighetskonkurranser, men ikke gebyrene? Virtuelle raser kan spare deg hundrevis

Kjærlighetskonkurranser, men ikke gebyrene? Virtuelle raser kan spare deg hundrevis

Kjører er en rimelig sport, ikke sant? Vel, ja ... i teorien. Å løpe, alt du trenger er et støttende par sko og den åpne veien. Men i realiteten kan løpekostnader raskt legge opp (spesielt når du har en løpeskoavhengighet som min).

Race avgifter - og reise / overnattingssteder for de raser - kan ende opp med å koste så mye som en kort ferie. Og mens noen løpere liker å planlegge sine ferier rundt sine løp, er det ikke mulig å gjøre det hvis du er på et budsjett.

I 2016 gjorde jeg et litt gal mål for å kjøre 12 halvmaraton på 12 måneder. Ikke bare ødela jeg mitt mål, men jeg klarte også å gjøre det uten å gå konkurs, takk delvis til virtuelle løp.

Hva er virtuelle løp?

Så tidlig som 1957 besto "nasjonale postaler" av videregående idrettsutøvere som sendte sine tider til en nasjonal postkonkurranse som valgte og annonserte vinnerne. I disse dager kan noen registrere seg for et virtuelt løp på nettet for en rekke avstander, fra 5K og 10K til halv og full maraton. Du kan registrere deg på nettsteder som Virtual Strides, Gone for a Run og vil kjøre for Bling. Når du er ferdig med et løp, skriv inn din tid på racerrangørens nettsted for å se hvor du rangerer.

I motsetning til vanlige løp, Du kan kjøre et virtuelt løp når og hvor du velger. Det betyr at du kan passe det inn i livet ditt snarere enn omvendt. Du kan til og med kjøre et virtuelt løp på tredemølle hvis du vil - det er helt opp til deg.

Virtuelle raser er noen ganger knyttet til veldedige organisasjoner, noe som betyr at pengene dine går mot en god sak. Så, hvis du trenger hjelp med å komme ut av døren for å løpe, kan det være en god motivasjon å registrere deg for et virtuelt veldedighetsløp.

Hvordan kan virtuelle løp spare deg penger?

Hvis du noen gang har kjørt en organisert rase, vet du at inngangsavgiftene kan være dyre - spesielt hvis du registrerer deg for et større løp som Chicago Marathon. I 2016 kostet oppføring til denne maraton $ 185 for innbyggere og $ 210 for ikke-residenter, ifølge Competitor.com.

Da jeg bestemte meg for å kjøre 12 halvmaratonene i 2016, visste jeg at jeg ikke hadde råd til å bruke opptil $ 70 per løp. Ved å kjøre lokale løp og virtuelle løp, betalte jeg et gjennomsnitt på $ 26,80 per løp i stedet.

Mine virtuelle raseopplevelser

Mitt første virtuelle løp var et halvmaraton gjennom mitt lokale kapittel av den eneste kvinnelige løpegruppen Moms Run This Town. Jeg betalte $ 16 og fikk en medalje og en swag bag med kuponger og prøver for lokale varer.

Mammorene planla å løpe på en bestemt dato i februar, men den dagen endte opp med å bli ekstremt kaldt (jeg snakker værkaren om at tærne dine kan falle av hvis du tør å gå utenfor). Siden det var et virtuelt løp, bodde jeg innendørs den dagen og kjørte løpet neste helg med en venn. Jeg lagde ikke bare fingrene og tærne - jeg sparte også penger.

Mitt andre virtuelle løp var gjennom Virtual Strides og ble kalt One Tough Mother Runner. For $ 28 fikk jeg en seriøst unik medalje som dobler som en vinpropp (en nødvendighet for enhver mor på slutten av en lang dag). Jeg innrømmer at jeg valgte denne racen utelukkende for medaljen, og jeg kjørte 13.1 miles av meg selv rundt i nabolaget mitt.

Dette var et veldedighetsløp som gav familien Family Lives On Foundation en organisasjon som støtter sorgende barn. Jeg følte meg godt at pengene mine var til en god sak i tillegg til en spark-ass vinstoppmedalje.

Endelig kjørte jeg She Power Half Marathon nesten gjennom 131 Event Productions for $ 36. Den opprinnelige rase er lokalisert i Indianapolis, og i 2016 hadde du valget om å kjøre det helt på en asfaltert sti, helt på en smuss spor eller halv og halv. Jeg løp denne rase med en stor gruppe venner i Glen Helen i Yellow Springs, Ohio, og det var ærlig en av de morsomme og minneverdige løpene jeg har kjørt på grunn av menneskene jeg kjørte den med.

Selv om de ikke alltid er så morsomme som live raser, kan du med virtuelle løp enkelt hjelpe deg med å oppfylle dine treningsmål for en brøkdel av prisen, hvis du er villig til å avstå fra vannet, kursunderholdning og jubile tilskuere av organiserte løp.

Catherine Hiles er en fire-time marathoner og 17-time halvmaraton. En av hennes stolteste prestasjoner kjører en halvmaraton med hennes 2 år gamle datter i en barnevogn.

Skrive Inn Din Kommentar