Liv

10 tips for å spare penger på en ny bil (som ikke inkluderer å kjøpe en bruktbil)

10 tips for å spare penger på en ny bil (som ikke inkluderer å kjøpe en bruktbil)

Tenker på å kjøpe en skinnende ny bil?

Før du blir tatt opp i slanke annonser som er pusset med Matthew McConaugheys ansikt (eller enda bedre, Jon Hamms stemme), er det på tide å ta et skritt tilbake og gjøre litt forsiktig planlegging.

Plunking ned beaucoup bucks for en ny bil er ikke akkurat det mest penger-savvy flytte av tradisjonelle standarder.

Men si deg vil en ny bil. Du tror du har opptjente en ny bil. Kanskje du hadde en dårlig opplevelse med en brukt clunker, og du er redd for livet.

Fint. Hvis du vil ha en helt ny bil, trenger du ikke å rettferdiggjøre den til meg. Men jeg forventer at du skal finne alle mulige måter å redde.

Her er noen tips for å kjøpe en ny bil som burde høres svakt kjent - og noen som kan overraske deg.

1. Få forhåndsgodkjent for et lån

Gå til banken din, eller gå online for å se hva slags priser og vilkår du kan få for et autolån.

"Vet hva du har råd til," sa David Bennett, leder av AAAs bilprogram. "Det kan gi deg en virkelighetskontroll rett utenfor flaggermuset."

Og hvis du ikke kjenner din kreditt score, det er et must-finne før du går til forhandleren.

Å vite din kredittverdighet sammen med lånevilkårene du kan få fra din egen bank, hjelper deg med å forhandle med forhandlerens finanskontor.

Du kan ikke dømme hvor godt et finansieringstilbud de lager deg hvis du ikke vet hva du fortjener!

2. Hold en bedrift tenkemåte

"Dette er en forretningsavgjørelse, ikke en følelsesmessig avgjørelse," sa Bennett.

Hvis en selger forsøker å få deg til å kjøre en bil som er ute av budsjettet ditt eller har klokkene og plystre du ikke bryr deg om å betale for, ikke bli snookered.

"Ta det tilbake til sentrum og husk," hva økonomisk gir mening for meg? "Hvis du blir begeistret for funksjoner, mister du kanten din."

3. Forskningsincitamenter før du tester

Bilprodusenter gir ofte forhandlere rabatter på bestemte biler. Du kan se disse annonsert på TV eller i papiret som tilbakebetalinger på noen få tusen dollar av produsentens anbefalte utsalgspris, eller MSRP.

Noen av disse tilbudene har forhold. Du må kanskje finansiere gjennom produsentens foretrukne utlåner, eller du kan ikke kombinere det med noen annen avtale.

Søk på nettet og sjekk bilprodusentens nettsted før du besøker et forhandler.

Hvis du ikke ser noen produsentens insentiver, må du spørre (tilfeldig, slik at du ikke høres for spent) hvis det er noe som er tilgjengelig for bilen du vurderer.

Noen insentiver forblir utenfor reklameradaren, og forhandlere kan tilby dem etter eget skjønn.

4. Ta med studentens ID

Noen produsenter og forhandlere tilbyr rabatt på nye grader for kjøpere som har uteksaminert høyskole de siste årene eller planlegger å tjene sine grader i de neste månedene.

Pass på at du leser utskrift på denne siden, da du kanskje trenger god kreditt for å dra nytte av dette tilbudet. Du kan også trenge bevis for sysselsetting eller inntekt.

For detaljer, ring forhandleren du er interessert i eller sjekk på nettet.

5. Gjenta kunden? Det er en rabatt

Si at du kjører en Honda og tenker på å få en ny. Ikke bare kan du handle i din gamle Honda, men du kan også få et "lojalitet" tilbakebetalingstilbud bare for å være en gjentatt kunde av den produsenten.

Hvis du ikke planlegger å handle i din gamle bil, må du sannsynligvis bevise at du eier samme merke.

6. Kaller det en erobring

OK, hva om dette er første gang du kjøper en Honda? Hvis din gamle bil er en konkurrerende produsent, kan du være kvalifisert for en "erobringsbonus" på noen få hundre dollar slått av MSRP.

7. Vis av din militære status

Bilforhandlere elsker å bølge et flagg. Hvis du eller din ektefelle er en veteran eller aktiv militær, kan du være berettiget til kontanter eller en rabatt på $ 500, $ 1000 eller mer. Ring forhandleren du er interessert, eller sjekk på nettet før du besøker.

8. Få grunnpakken

Den fancy Bluetooth-pakken kan være sexy, men hva hvis det blir foreldet, og vi kan ringe gjennom noen nyskapende teknologi? (Gjennom våre sinn, selvfølgelig. Vi ringer med våre tanker.)

Richard Reina, produktleder hos CarID, advarte mot å lure over høyteknologiske funksjoner. "Disse modellene har ofte en lavere videresalgsverdi enn en mer grunnleggende modell når det kommer til handel, "sa han.

9. Haggle den renten

Prisen er ikke det eneste du kan forhandle når du kjøper en ny bil - Din rente er også på bordet. Hvis du har god kreditt, men få et tilbud for høy rente (5%? Det er for høyt!), Se om de skal teste et poeng eller to av. Det kan ikke skade å spørre.

10. Ikke sammenlign din avtale med noen andre

"En god avtale er en du er komfortabel med," sa Bennett. Han advarer om situasjoner med venner hvor du kan komme til å snakke om hva du betalte - og hva andre betalte for den samme bilen. En andres totale pris kan være bedre enn din, men du vet ikke om kreditt, forskuddsbetaling eller andre faktorer i salget.

"Hvis du er komfortabel med prisen på kjøretøyet og din månedlige betaling, er det en god avtale. Du er den som må leve med betalingene eller sjekken for så mye penger. "

Din sving: Vil du noen gang kjøpe en ny bil, eller er du en bruktbiladvokat?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar