Penger

11 Effektiv Sparing Strategier for Shopping på Walgreens

11 Effektiv Sparing Strategier for Shopping på Walgreens

Min hjemby Walgreens ble stengt i fjor på grunn av et langsomt skred. Ja, et jordskred.

Det er synd, fordi Walgreens tilbyr så mange flotte måter å spare penger på i sine butikker og apotek. Heldigvis kunne jeg likevel dra nytte av alle måtene å spare penger på nettet, inkludert web-only-avtaler og gratis frakt på bestillinger på $ 25 eller mer.

Hvis du liker å handle på Walgreens, må du sørge for at du bruker disse strategiene for å spare mest mulig penger på kjøp og kjøp på nettet.

1. Registrer deg for et belønningsbelønningskort

For å få de beste tilbudene, må du registrere deg for Walgreens spareprogram, Balance Rewards. Medlemmer får spesielle besparelser og kan dra nytte av papirløse kuponger.

I tillegg oppnår du poeng som blir kontanter i registret. Ulike kjøp hjelper deg med å tjene forskjellige mengder poeng, men du vil tjene 10 poeng for hver $ 1 brukt på de fleste over-the-counter elementer og 500 poeng for hver resept. Når det er på tide å innløse poengene dine, vil 5 000 poeng spare deg for $ 5 på et fremtidig kjøp.

2. Lag sunne valg

Som en fersk artikkel om The Penny Hoarder nevnt, tilbyr Walgreens mange treningsstrategier. Deres balanse belønninger for sunn valg kampanjen tilbyr poeng for å lage sunne livsstilsvalg som trening.

Du tjener 250 poeng bare for å koble til en enhet (for eksempel en Fitbit) og 250 poeng for å sette ditt første mål! Når du er i gang, kan du til og med tjene poeng for din daglige øvelse. Å vandre en mil tjener deg 20 poeng - så ja, du tjener poeng bare for å gå rundt i butikken.

Å ta skritt for å overvåke helsen din, som å veie deg selv, administrere blodsukkeret, kontrollere blodtrykket og jobbe med å slutte å røyke, hjelper deg alle med å tjene flere poeng.

3. Sjekk for online-tilbud

Hjemmesiden til Walgreens nettside er full av kupongkoder og tilbud. Fra 20% av kontaktlinser til 50% av fotokort, finner du måter å lagre i en rekke avdelinger.

Disse online-tilbudene de pleier å bytte hver uke, men hvis du kan fange dem, tilbyr de utrolige besparelser. For eksempel så jeg et tilbud på 100 poeng for hver $ 1 brukt på vitaminer og kosttilskudd, hvorav mange var opptil 50% avslag. Det er 10 ganger flere poeng enn du vanligvis tjener på vitaminer, pluss de er til salgs!

4. Dobbelt på fordelene

Du trenger ikke bare å samle fordeler fra Walgreens. Hvis du bestiller online, fordobler du fordelene dine ved å handle gjennom et portalnettsted som Ebates, eller vurdere å bruke et kredittkort som tjener deg til flyselskapet miles, kontanter eller andre fordeler.

5. Følg Walgreens på sosiale medier

"Like" eller "Follow" Walgreens på Twitter og Facebook for å holde seg til de beste tilbudene, spesialtilbudene og til og med spesielle sosialmedieavtale, for eksempel et nylig tilbud på utvalgte merker av neglelakk.

6. Få tilbud i innboksen din

Registrer deg for ukentlige tilbud på Walgreens 'hjemmeside for å få de siste tilbudene rett i innboksen din. Denne sparingstrategien betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å huske å sjekke hjemmesiden ofte for tilbud eller mangler en tweet om et salg på din favoritt leppestift. Du vil bare kunne sjekke e-posten din for å være sikker på at du ikke går glipp av en avtale

7. Kjøp rabatterte Walgreens Gavekort

Gjør din dollar stram ytterligere ved å betale mindre enn en dollar for det. Forvirret? Velkommen til verden med å kjøpe rabatterte gavekort.

Når folk ikke vil ha et gavekort, selger de det på nettsteder som Raise.com for mindre enn kortets pålydende verdi (for eksempel kan et $ 50 gavekort selge for $ 45). Når du bruker det gavekortet på Walgreens, er det verdt $ 50, men det koster deg mindre enn det!

Bare søk på nettstedet for å se hvilke typer avtaler du kan få på Walgreens gavekort. Du kan til og med registrere deg for en e-postvarsling, slik at du kan få en sprekk på nye gavekort som de blir tilgjengelige.

8. "Clip" kuponger

Du trenger ikke engang å grave ut saksene og rulle opp en papirkurv for å dra nytte av mange Walgreens kupongavtaler. Bare gå online og last opp ditt Balansebeløpskort med de nyeste flybillettene. Deretter, når du er i butikken, sveip kortet ditt for å få de beste tilbudene.

Si farvel å fumle med krummede kuponger på registret - det er automatiske besparelser.

9. Få en gratis blodtrykkstest og konsultasjon

Høyt blodtrykk kan være et alvorlig helseproblem. Men Walgreens tilbyr en måte å lære mer om helsen din ved å tilby en gratis blodtrykkstest som inkluderer en konsultasjon.

Selv om denne testen ikke er en erstatning for en konsultasjon med en lege (og de oppfordrer deg til å dele resultatene med din primære omsorg lege), er det en god måte å lære hva blodtrykket ditt er og hvis du trenger å gjøre noe for å få det til et sunnere nivå. Det er en rask måte å kontrollere helsen din mens du er ute og handle, før du gjør en dedikert avtale med legen din.

10. Dra nytte av pensjonisters rabatter

Velg Seniorers Days tilbyr AARP-medlemmer 55 og eldre opptil 20% rabatt på enkelte varer.Rabatten gjelder vanligvis kun for vanlige varer, og du må ha et Balansebeløpskort. Enda en annen grunn til å registrere deg!

11. Bli med på Recept Savings Club

Hvis du bruker mye medisiner, bør du vurdere å bli med på Prescription Savings Club for tilbud på mer enn 8000 medisiner, immuniseringer og mer.

Du vil raskt gjenopprette prisen på medlemskap ($ 20 for en person eller $ 35 for en familie) hvis du eller din familie har behov for reseptbelagte medisiner med jevne mellomrom. Walgreens anslår at noen som bruker Fluticasone Nasal Spray, vil spare 324 dollar per år på den medisinen alene.

Ytterligere besparelser gjelder for mange immuniseringer (typisk 5-20% rabatt), samt andre butikkhelsetjenestene i butikken og visse butikkmerker. Programmet regnes ikke som forsikring og er ikke kompatibelt med Medicare, Medicaid eller andre slike programmer, så sørg for å lese de fulle reglene.

Din sving: Har du et triks for å spare penger på Walgreens? Del det i kommentarene!

Affiliate Link Disclosure: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar