Mat

Hele matvarer ikke lenger regulerer roost på etisk hevet kylling

Hele matvarer ikke lenger regulerer roost på etisk hevet kylling

Det er ingenting som lukten av kylling på grillen. Så mange valg. Legg til en liten grill saus til det? Hvitløk Parmesan eller Teriyaki?

Når du vil ha god kylling - og jeg mener det egentlig god kylling - hvor går du for å kjøpe den? Hele matmarkedet, ikke sant?

Kan være. Kanskje ikke.

The Glory of Whole Foods Kylling

I årevis har vi hørt om awesomeness av kyllingen du kan kjøpe på Whole Foods. Jeg mener, butikken er ikke kalt "Amerikas sunneste matbutikk" for ingenting. Den annonserer sin kylling som hevet med:

  • Ingen antibiotika - noensinne
  • Ingen animalske biprodukter i fôr
  • Ingen fysiske endringer
  • Passende kull sørget for komfort og for å tilfredsstille naturlige foraging instinkter
  • Ingen supplerende veksthormoner

Selskapet sier også at kyllingene (samt de andre kjøttene) må oppfylle sin "5-trinns dyrevelferd" vurdering. Det betyr at dyrene er oppdratt med rom for å streife omkring, naturlig beite og ingen tilsatte kjemikalier eller hormoner. Glade critters, i hovedsak.

Her er de gode nyhetene: Vi har ingen grunn til å tvile på disse påstandene.

Men den fantastiske kyllingen på Whole Foods er kanskje ikke så spesiell, ifølge en Bloomberg-rapport.

Som forbrukere trender mot sunnere, mer naturlige alternativer, har produsentene tatt på seg. Det betyr at flere kyllinger blir reist og solgt som passer til de samme kriteriene som har gjort Whole Foods kylling til et populært produkt.

Kyllingprodusenter som Perdue hevder høner som lever opp til de samme standardene og selger dem til Whole Foods, så vel som mange andre markeder. Faktisk, noen hele matvarer 365 Everyday Value kyllingebryst er pakket på samme Perdue-anlegg som sender kylling til flere andre butikker.

Så, hva er forskjellen?

Prisen. Det handler om det.

Selv om du kan spare litt penger på Whole Foods ved å vite når du skal handle, kan du gjøre det bedre andre steder. Hele matvarer skapte en slik etterspørsel etter naturlig hevet, burfri kylling at den er blitt allment tilgjengelig hos andre butikker.

Mens Whole Foods belaster en premium pris for sin kylling, kan du ofte finne samme kvalitetskylling på din lokale dagligvarer for betydelig mindre.

En rask titt på min lokale Whole Foods på nettet viste at 365 merkede, utbenede, skinnfrie kyllingbryst var $ 5,49 per pund. Jeg poppet over gaten til vår lokale Publix og fant Perdue-merkebenet utbenet, hudløs, burfri kyllingebryst med et all-vegetarisk diett og ingen animalske biprodukter, hormoner eller steroider for $ 3,49 per pund.

Alt i alt er dette en god ting. Du trenger ikke å gå til de "sunne" butikkene lenger for å finne de ansvarlig hevede kjøttprodukter du har kommet til å stole på. Se etikettene dine på ditt lokale supermarked og spar stor tid.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar