Penger

Ikke betal Lei denne sommeren: Leve gratis som campingvärd

Ikke betal Lei denne sommeren: Leve gratis som campingvärd

En heldig frivillig vil snart bo i en spøkelsesby i Montana gratis, med lov fra den føderale regjeringen.

I forrige uke sendte Bureau of Land Management en annonse for bosatt frivillig stilling hos Garnet Ghost Town og mottok en lavine av svar. Telefonen deres ringer av kroken og henvendelser helles inn fra hele verden.

Du har kanskje savnet den muligheten, men hvis du leter etter utendørs jobber for denne sommeren, har vi en annen ide: Prøv en bosatt frivillig stilling. Føderale, statslige og lokale campingplasser tilbyr hundrevis av campingvannsjobber i hele USA, selv om de fleste verter jobber på vanlige campingplasser, ikke spøkelsesbyer.

Her er den største fordelen av jobben: Du kommer til å leve på et kjølig sted gratis.

Spar penger med gratis boliger

Å bo gratis i nasjonalparker, skoger og på andre offentlige land er en fin måte å spare penger på og ha en unik opplevelse. De fleste campingplasser begrenser hvor lenge besøkende kan bo, vanligvis rundt 14 dager, så det er ofte den eneste måten å bo i flere måneder på slutten og bli kjent med et bestemt område.

I tillegg til å motta gratis boliger, som kan variere fra et sted å parkere RV til en fullt møblert hytte, får du mulighet til å samhandle med besøkende fra hele verden, og til og med motta refusjoner for propan, mat eller andre tilfeller.

Klar til å registrere deg? Nedenfor finner du en håndfull hostingalternativer, og den amerikanske regjeringens frivillige nettsted tilbyr hundrevis av andre frivillige campingplasser over hele landet. Nå er det tid til å søke om du vil lande en kul sommerjobb i et av disse vakre stedene.

Prineville, Oregon

Prineville Bureau of Land Management distriktet i Nord-Central Oregon er på utkikk etter en rekke frivillige campingplasser verter å bo i en av sine seks campingplasser. For å søke, må du være amerikansk statsborger eller lovlig kunne jobbe i USA og være over 21 år. Du må levere din egen selvstendige campingenhet som en tilhenger eller RV; Noen steder har strøm og kloakk tilkoblinger.

Hvis du velger, vil du frivillige 20 timer i uken, hovedsakelig i helgene, over en to-måneders eller lengre periode. Dine oppgaver vil omfatte å kommunisere med besøkende, gi råd om regler, gjennomføre lett vedlikehold, samle avgifter og betjene som en nødkontakt om nødvendig.

I bytte kan du leve gratis på campingplassen, og hvis du får finansiering, kan du til og med motta refusjon for visse campingrelaterte utgifter som propan. For å søke, besøk Prineville BLMs informasjonsside på campingplassens frivillighetsarbeid.

Isle Royale nasjonalpark

Gå opp til Michigan's Isle Royale National Park og tjene som vert på en ekstern backcountry campingplass. Denne stillingen innebærer kontroll av campingtillatelser og reservasjoner, patruljeringsturer, deling av tolkingsprogrammer, å gi informasjon om besøkende, utføre vedlikehold og mer.

Til gjengjeld vil du bo i en hytte i en spektakulær nasjonalpark. For mer informasjon og å søke, sjekk her.

Rio Grande Del Norte National Monument, New Mexico

Hvis du er fortryllet av skjønnheten i ørkenen, sjekk ut denne campingplassen, hvor du kan være i New Mexico's Rio Grande del Norte National Monument. Du kan være en vertskap for Rio Pueblo Campground, som ligger 22 miles sørvest for Taos, New Mexico. Nettstedet har strøm, kloakk tilkobling, telefonlinje, brann ring, grill og bord, og vann er tilgjengelig bare kvart kilometer unna.

Du starter 1. juni og forplikter deg til å frivilligere fem dager i uken, inkludert helger. Dine plikter inkluderer rengjøring av toaletter, vedlikehold av anlegg og oppsamling av søppel. Ideelt sett vil du søke som et par med din egen RV, og være i stand til å forplikte seg til å bo i minst tre måneder. Avhengig av finansiering kan du til og med få refusjoner på opptil $ 20 per dag, per person for mat og andre tilfeldigheter. For mer informasjon og å søke, sjekk her.

Hvordan tjene penger som campingvogn

Siden campingplassen hosting gigs vanligvis ikke betaler, vil du sannsynligvis ha en annen måte å tjene penger på grunnleggende nødvendigheter i løpet av din tid som vert. De fleste hosting-spillene krever at du er i nærheten av campingplassen mesteparten av tiden, så fokusere på disse nærtliggende måtene å tjene penger.

Flere og flere campingplasser begynner å tilby Wifi, og selv om de ikke gjør det, er det sjansene for at det er en kaffebar i en nærliggende by hvor du kan nyte litt Wifi mens du spiser frokost en morgen. Avhengig av områdets nivå på mobiltelefontjeneste, kan du også vurdere å koble datamaskinen til smarttelefonen.

  • Lag håndverk å selge på Etsy. Vi vet alle at Etsy kan være en fin måte å tjene mye penger på. Hvorfor ikke bruke din fredelige tid i skogen for å fokusere på en rekke forskjellige kunst og håndverk prosjekter for å selge og tjene penger? Fra å lage natur-inspirerte hårdekorasjoner til strikke skjerf til trebearbeiding, kan naturen gi rikelig med inspirasjon.
  • Selg bålbrann. Hvis det er tillatt, hvorfor ikke vurdere å skaffe tillatelse til å hugge og selge ved akkurat fra nettstedet ditt? Mange campingvogner selger tre allerede til fordel for parken eller skogen de er i, men noen campingplasser kan tillate deg å selge tre fra ditt hosting-konsert. Det gjør aldri vondt å spørre.
  • Jobbe hjemmefra jobber. Hvis du har pålitelig internett- og telefontilgang og nok tid til å jobbe, bør du vurdere å få et arbeid hjemmefra. Denne listen over 76 selskaper er et flott sted å starte når man ser etter plassering-fleksible sysselsettingsmuligheter.

Din sving: Vil du jobbe som campingvakt? Hvis du har prøvd det, vil vi gjerne høre om din opplevelse!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar