Penger

Disse 4 jobber fra hjemmet jobber med søte fordeler - og de er åpne!

Disse 4 jobber fra hjemmet jobber med søte fordeler - og de er åpne!

Redaktørens notat: Disse jobbene fylles opp raskt! Hvis stillingen du er interessert i ikke er tilgjengelig, anbefaler vi at du søker etter andre jobber fra hjemmet i ditt område gjennom ZipRecruiter.

Mens det er mange legitime måter å tjene penger hjemme, er det noen ganger den enkleste måten å få en stabil inntekt og et stabilt arbeidsmiljø å ha en vanlig jobb hjemmefra.

Og mens alle har sin egen grunn til å ha lyst til å jobbe hjemmefra, er det ikke nektet at fleksibel tidsplan, mangel på pendling og evnen til å tjene penger fra ditt eget hjem er grunn nok.

(Det hele, ingen bukser, snakker bare om avtalen.)

4 jobber fra hjemmet du kan søke om nå

I dag har vi fire jobber fra hjemmet som vi tror du kan være interessert i. Og med en liste over jobbtitler som strekker seg fra forfatter til "Happiness Engineer", synes det å være litt noe for alle.

Og hvis du ikke ser en jobb her som fungerer for deg, vær sikker på at du liker vår Jobs side på Facebook! Vi legger ut fantastiske arbeidsmuligheter der, når vi finner dem.

1. Reisebyrå på Vail Resorts

Vail Resorts er et fjell resort selskap som spesialiserer seg på luksus reiser.

Selskapet søker for tiden et heltidsarbeid fra hjemmet, sesongbasert reisebyrå å svare på innkommende anrop og hjelpe kunder med å bestille tilpassede feriepakker.

Du bør ha et videregående diplom eller tilsvarende, siste seks måneders erfaring som jobber i salg eller som reisebyrå, utmerket kommunikasjon og aktiv lytteferdighet og ferdighet med en datamaskin.

Bonuspoeng hvis du har en tilknyttet eller bachelorgrad, tidligere erfaring med å jobbe hjemmefra, kunnskap om ski- og snowboardindustrien eller ferieplanleggingserfaring.

Hvis du snakker spansk, kan du være kvalifisert for ekstra lønn.

Du må ha en sikker, kabelbasert internettforbindelse, en fastnettelefonforbindelse og et rolig hjemmekontorum. Selskapet vil gi deg det meste av teknisk utstyr som trengs, inkludert et headset, telefon og webkamera.

Dette er en heltids sesongposisjon som varer seks til syv måneder. Du bør være tilgjengelig for arbeid 40 timer i uken, inkludert kvelder, helger og helligdager, og du kan bli bedt om å jobbe flere timer i høysesongen.

Du bør være lokalisert i nærheten av Salt Lake City, Utah, siden du vil bli pålagt å delta på treningen på stedet for de første tre ukene. Etter de første tre ukene, vil du fullføre virtuell opplæring hjemmefra.

Betalingen inkluderer en timebasert grunnlønn pluss provisjon. Selskapet sier at agenter tjener et gjennomsnitt på $ 15 per time.

fordeler inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring og en 401 (K) plan, blant mange andre fordeler. I tillegg får du et gratis sesongkort for deg og din familie, samt rabatter på detaljhandel, mat, overnatting og transport på utvalgte Vail Resorts steder.

For å søke om denne jobben, gå her.

2. Lykke Ingeniør på Automattic

Automattic er selskapet bak programvaren som driver nettsteder som WordPress og WooCommerce.

Selskapet søker for tiden en lykkeingeniør å gi kundesupport og brukerstøtte via live chat, billetter, forum og en-på-en skjermdeling.

Du bør først og fremst være lidenskapelig om å gjøre folk lykkelige. Du bør også kunne svare på folks spørsmål effektivt og hjelpe kundene med å forstå hvordan du får mest mulig ut av Automattics produkter.

Du bør ha tålmodighet og medfølelse, gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner og noen grunnleggende teknisk kunnskap, inkludert HTML og CSS.

Selv om jobbenes natur noen ganger krever, kveld, helg og ferie timer, kan du ha muligheten til å lage din egen tidsplan rundt dine behov.

Betaling og ytelser er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Gå her for å søke om denne jobben, men sørg for å lese hele veien til bunnen slik at du kan svare på alle de nødvendige spørsmålene.

3. Redaksjonell assistent ved Student Loan Hero

Student Loan Hero er en plattform som hjelper brukerne med å administrere og betale sine studielån.

Selskapet søker for tiden en redaksjonell assistent å hjelpe med alle aspekter av publiseringsprosessen på tvers av ulike plattformer, inkludert bloggen, kolonnene, ebøker og e-post.

Som redaksjonell assistent har du ansvaret for å opprettholde den redaksjonelle kalenderen, administrere arbeidsflyt, utføre forskning og faktakontroll, lage innlegg, innkjøre bilder og publisere innhold, sammen med ulike andre oppgaver.

Du bør ha en bachelorgrad (fokus på journalistikk, engelsk eller mediestudier er foretrukket), og ett til to års erfaring i en redaksjonell eller administrativ støtterolle, inkludert internships, skoleblader eller annen relevant høyskoleaktivitet.

Du bør ha gode lese-, skrive- og kommunikasjonsevner, sterke korrekturlesingsevner, et solidt håndtak på grammatikk, en sterk oppmerksomhet på detaljer og gode tidskompetanse.

Timene er fleksible, og selskapet oppfordrer deg til å jobbe når du er mest produktiv - og hvor som helst i verden.

Betalingen vil være basert på erfaring og beliggenhet. Fordelene inkluderer ubegrenset ferie, ny teknologi og en teknologi stipend, en ekstern arbeidsplass stipend, 100% betalt helseforsikring premier og noen andre fantastiske helsepersonell fordeler. Du vil også motta en utdanningsstipend, en pensjonskonto og en studielåns tilbakebetalingskamp.

For å søke om denne jobben, gå her.

4. Skribent ved Student Loan Hero

Det samme selskapet leter også etter en skribent å lage blogginnlegg og lage innhold om studielån og generelle finansrelaterte problemer.

Du vil være ansvarlig for å identifisere, pitching, undersøke og skrive om ulike studielånsrelaterte temaer, gjennomføre kildeintervjuer og snu rundt raske, nye nyheter.

Du bør ha minst to års erfaring med å skrive og publisere på nettet (helst i et bloggingformat) og en kjennskap til bloggingformatering, stil og tone. Du bør også være kjent med WordPress og ha erfaring med å gjennomføre intervjuer for artikler.

Bonuspoeng hvis du har erfaring med å skrive om økonomiske temaer og en forståelse av SEO beste praksis.

Du bør være tilgjengelig for å jobbe på heltid, men timer er fleksible og selskapet oppfordrer deg til å jobbe når og hvor du er mest produktiv.

Betalingen vil være basert på erfaring og beliggenhet. Fordelene inkluderer ubegrenset ferie, ny teknologi og en teknologi stipend, en ekstern arbeidsplass stipend, 100% betalt helseforsikring premier og noen andre fantastiske helsepersonell fordeler. Du vil også motta en utdanningsstipend, en pensjonskonto og en studielåns tilbakebetalingskamp.

For å søke om denne jobben, gå her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar