Liv

Depresjon er på oppgang i tenåringer. Her er hvordan du hjelper barna tidlig

Depresjon er på oppgang i tenåringer. Her er hvordan du hjelper barna tidlig

Neste gang du tar tenåringen din til en medisinsk eksamen, ikke bli overrasket hvis legen sjekker mer enn deres høyde og vekt.

The American Academy of Pediatrics publiserte nylig nye retningslinjer som anbefaler pasienter på skjermen pasienter i alderen 10 til 21 for tegn på depresjon.

Akademiet foreslår at pasientene fyller ut et depresjonsskjermverktøy for legen å gjennomgå under velværebesøk.

Organisasjonen anbefaler også at foreldre deler eventuelle observasjoner eller bekymringer hos legen for det mest nøyaktige bildet av ungdommens mentale helse og velvære.

Hvis en tenåring mistenkes for å være deprimert, sier gruppen at leger skal hjelpe pasienten og familien til å opprette en behandlingsplan som inneholder spesifikke mål for skole-, hjemme- og høgskoleinnstillinger, og også hjelpe dem med å få tilgang til aktuelle helsepersonell.

Teen depresjon på oppgangen

Det er viktig å ta depresjon tidlig for å få en start på behandlingen.

Ifølge US Department of Health and Human Services viser mer enn en av ti tenåringer tegn til depresjon.

Noen studier tyder på at ungdomsdepresjon er i ferd med å øke, men mange unge som sliter med psykiske problemer, får ikke den hjelpen de trenger.

Hvis tenåringen din ikke har en familie lege eller du vil heller utforske andre veier for tenåring mental-helse screening, her er ni gratis eller billige muligheter å utforske.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å fortelle leserne om rimelige måter å holde seg frisk, så se henne på Twitter (@lisah) hvis du har et tips å dele.

Skrive Inn Din Kommentar