Penger

Hvordan tjene ekstra penger som en online veileder

Hvordan tjene ekstra penger som en online veileder


Editor Note (5/9/16): Vi har hørt fra noen få lesere at de har hatt problemer med å motta svar fra AceYourCollegeClasses kundeservice. Vær oppmerksom.

Har du noen gang vurdert å bli en online veileder for å tjene ekstra penger? Vel, hvis du ikke har det, burde du absolutt. Du kan gjøre noen seriøs mynte ved å svare på studentens spørsmål, forklare notatene dine, og laste opp opplæringsprogrammer. Det er riktig, ved å dele din kunnskap, kan du belønnes godt. Nå, hvem vil ikke ha noen ekstra forandring i lommen?

AceYourCollegeClasses.com tar gjetningen av å gjøre lekser ved å sette studentene i kontakt med folk som deg (veiledere). Du leser listen over fag som er oppført på nettstedet og oppretter opplæringsprogrammer du tror vil være nyttige. Hvis en student kjøper arbeidet du har sendt inn, mottar du betaling for det mindre 25% avgiften på nettstedet. Innen få timer med å be om tilbaketrekking, får du betalt! Det er virkelig en lynrask prosess!

Du trenger ikke å ta på en annen jobb når du har ubegrenset tilgang til noe som er nyttig som Internett. Det er mange flotte nettbaserte jobbmuligheter. Så lenge du har en datamaskin og kunnskap om et emne, er du god til å gå. Du skal tjene penger før du vet det.

Den ene tingen AYCC tåler ikke er jukser. De sier fremdeles høyt på deres nettsted at faglig uærlighet er strengt forbudt. Veiledere oppfordres til å dele det de har lært, men ikke å gjøre lekser for andre studenter eller skrive sine papirer. Hvis du er fanget gjør noe uetisk, vil du sannsynligvis miste kontoen din. Det betyr at du vil tjene mindre penger som en online veileder.

Registrering er gratis, og det koster ikke noe for deg å legge inn opplæringen din. De eneste gebyrene du betaler er de som du pådra deg ved å selge arbeidet ditt. Du får 75% av overskuddet og AYCC får de resterende 25%. Det er faktisk en ganske søt oppsett. Med svært liten innsats kan du øke inntektene dine ved å svare på spørsmål og lage opplæringsprogrammer for å laste opp på nettet. Det er ganske bemerkelsesverdig hva du kan gjøre når du tenker på det.


Skrive Inn Din Kommentar