Penger

Slik selger du matpakken for kontanter

Slik selger du matpakken for kontanter


Har du sett en av de beryktede Boxtops for Education-fanene som sitter på pantryhylle? Visste du at de er innløsbare for kontanter?

Det er for tiden hundrevis av annonser på Ebay med folk som selger sine boxtops, og hver eneste av dem er avsluttet med en kjøper.

En rask analyse av de fullførte auksjonene viser at Boxtops videreselger for .10 stk. Ikke store penger, men hvor vanskelig kan det være å kutte en boks av et stykke emballasje? Jeg bestemte meg for å ta en titt rundt i huset for å se hvor mye penger jeg satt på.

Jeg har vært øye på en tur til Italia i sommer, så tanken på å legge til min sparingskonto er alltid tiltalende.

Jeg startet med pantryet. Jeg var faktisk overrasket over hvor mange General Mills-produkter jeg hadde, og jeg lærte raskt at General Mills hadde mange forskjellige merker. Alt fra min Fruit Roll-ups til min potetmos syntes å skinne med den gyldne gløden av en BoxTop for Education. Jeg hadde dollarskilt i mine øyne allerede og et lettelse sukk som flere bokser med kake blander jeg aldri vil lage var ikke kjøpt for ingenting. Totalt poeng fra pantry: 19 Boxtops for Education.

Jeg flyttet raskt til kjøleskap og fryser og oppdaget 7 mer. Min bad holdt en på Cottonelle toalettpapir (det er riktig Penny Hoarders - jeg splurge på de gode greiene) og til og med kontoret hadde et par glitrende boxtops på mine siste kjøp. Totalt fra resten av huset: 9 Boxtops for Education.

Det tok meg ca 5 minutter å samle alle boxtops fra hele huset og med 26 Boxtops for Education i mitt hus hadde jeg faktisk bare scoret meg en enkel $ 2,60 (minus videreselge avgifter fra Ebay / Paypal). Ikke akkurat den typen italienske penger jeg hadde håpet på, men hvem visste at jeg hadde kastet bort penger hver eneste uke?

Jeg skal holde på min boxtops i noen uker før jeg har en større samling for å sette på Ebay, men noen flere turer til matbutikken, og jeg skal svømme i den. 🙂

Jeg vil også bruke et av mine 5 gratis lister at Ebay tilbyr alle brukere hver måned for å holde ned kostnadene ved å selge min boxtops.

Her er noen tips for å maksimere BoxTop-inntektene:

1. Hold øye med mens du handler - Ikke kjøp et dyrere produkt bare fordi det inneholder en BoxTop for utdanning, men vurder det når pris sammenlignes. Hvert GM-produkt er faktisk billigere med 10 cent.

2. Lene på venner og familie - Spør alle du kjenner for å lagre BoxTops for deg. Hvis 10 av vennene dine og familiemedlemmer kan spare 10 boxtops for deg hver uke, vil du ha ekstra $ 40 per måned for å bruke penger.

3. Se etter bonuser - Noen produkter har flere BoxTops for utdanning eller bonuser som vil doble verdien av BoxTops.


Skrive Inn Din Kommentar