Tilbud

GRATIS Penger Alert! Western Union gir bort $ 20 ...

GRATIS Penger Alert! Western Union gir bort $ 20 ...


Woot! Vi har en ny mulighet til å score noen gratis penger denne måneden ...

Folkene i Western Union kjører en fantastisk avtale denne måneden for å markedsføre deres WU Pay-tjeneste. De tilbyr a gratis tjue dollar til nye brukere som kjøper et gavekort på sitt nettsted innen 30. juni 2012.

Slik fungerer det ...

1. Besøk Western Union-gavekortstedet

og velg et gavekort verdt $ 100 eller mer. Det er tonnevis av butikker som inngår i kampanjen, inkludert Amazon, Home Depot, Lowes & Old Navy.

2. Du må betale for gavekortet ved hjelp av Western Unions WU Betalingsmetode for å få $ 20 kontant tilbake. Med WU Pay, vil du logge på din elektroniske bankkonto og betale WU Pay e-postkvitteringen via bankens online betalingssystem (du mottar en kvittering for kvittering kort etter at du bestiller gavekortet). Det ligner på å betale en bruksregning, så det er ikke nødvendig å bruke et debet / kredittkort.

Det er ikke noen avgifter involvert med dette, og siden det er Western Union, vet du det er på opp og opp ...

3. Vent 15 dager. Western Union sender deg en e-post innen 15 dager forklarer hvordan du kan kreve din $ 20 kontant tilbake. Du kan enten bruke pengene umiddelbart til å kjøpe et gavekort verdt $ 20, eller du kan lagre det på din WU Pay-konto til du har nok penger tilbake til å be om en sjekk (Minimumet er $ 50).

Den gratis $ 20-kampanjen er bare god en gang, men du vil tjene en kontantbakkeprosent for hvert gavekort du kjøper i fremtiden (opp til $ 200 / år).

Hodet opp: Jeg er en tilknyttet Western Union, så jeg får et tilbakebetaling for å nevne denne avtalen, men vær sikker på at jeg ville ha delt denne avtalen selv om jeg ikke hadde noen forbindelse med dem. ?


Skrive Inn Din Kommentar