Penger

Hvordan tjene på bananrepublikkens klærsalg

Hvordan tjene på bananrepublikkens klærsalg

Oppmerksomhetsmedlem Penny Hoarders: BananaRepublic.com har et salg. Jeg lukter videreselge potensialet .... 🙂

Mange av dere vet at en av mine favoritt måter å tjene penger på er å handle i salget og deretter videreselge varene på Ebay eller Craigslist til profitt. Jeg snuset ut bare en slik avtale i dag på BananaRepublic.com.

BananaRepublic.com har en SALG-seksjon som lar deg bla gjennom klær som de har satt på salg. Jeg snublet over en 20% kupong for Banan Republic (bruk kampanjekode: BRSALE20) som begynner å gjøre sine salgsartikler verdt å kjøpe for videresalg på Ebay. Du må være forsiktig når du kjøper nye varer til videresalg fordi ikke alt kommer til å hente deg topp dollar.

Husk: Ebay kjøpere forventer å få en avtale som er under salgsverdi. Det er viktig å bruke Ebays ferdige produktsøk for å sjekke ut hva det bestemte produktet har solgt de siste dagene.

Når du finner et produkt som selger på Ebay nær eller over prisen som de selger på Banana Republic, kan du ha et produkt som er verdig til videresalg. Her er en slik avtale jeg gjorde denne uken:

Bananrepublikken har kvinners hvite fløyte jeans på salg for 19,97 dollar. To av de par jeans har solgt på Ebay den siste uken for en gjennomsnittlig salgspris på $ 32. Bingo!

Slik blir matematikken ødelagt hvis jeg skulle kjøpe 3 par jeans:

Kostnad på 3 par jeans: $ 59.91 + Kostnad for skatt: $ 3.36 + Kostnad for frakt: $ 0.00 (Gratis fraktkupong nedenfor) - 20% rabatt på kupong: $ 12.00 Total kostpris for anskaffelse: $ 51.27
Ebay avgifter: $ 11.87 PayPal avgifter: $ 4.11 Fraktkostnader: Oppladet til Kjøper Totat Kostnad ved å selge: $ 15.97
Forventet salgspris: $ 96 ($ 32 hver) -Cost of Acquirement -Cost of Selling = Total fortjeneste (3 poster): $ 28.76
Det tok meg ca 5 minutter å kjøpe varene, og det vil ta meg ca 5 minutter å opprette en Ebay-annonse for hvert element, alt for en fortjeneste på ca $ 28,76. For å få gratis frakt må du også registrere deg for bananrepublikkens e-postoppdateringer - lenken er på deres hjemmeside. De vil umiddelbart sende deg en unik kampanjekode til din e-postadresse for gratis frakt i enhver størrelsesorden. Men ikke glem å lag for å gjøre enda bedre ....
Lag nr. 1 - Online rabatter Få alltid din online rabatt når du handler online. I dette tilfellet tilbyr Ebates.com 10% cashback på Banana Republic kjøp. Pluss de gir $ 5 bare for å registrere seg. For enkelt… Fortjeneste lagt til: $ 10.17
Layer # 2 - Kredittkortbelønninger: Bruk alltid belønningskreditkortet ditt når du kjøper varer for å videreselge. Det gjør avtalen så mye bedre. Jeg liker å bruke mitt Discover-kort fordi jeg tjener 1% tilbake på hvert kjøp, og jeg tjener 5% på utvalgte butikker. Bare vær sikker på at du betaler kortet hver måned. I dette tilfellet vil jeg bruke den til å betale for klærne på Banana Republic, betale for frakt, og betale for min Ebay avgifter. Fortjeneste lagt til: $ 0.72
Total fortjeneste: $ 39.65 Anslått total tid: 30 minutter Husk at Banana Republics partner, Gap.com, har samme salg, så sniff ut noen videresalgsposter over det også.

Skrive Inn Din Kommentar