Penger

Hvordan sammenligner kredittkortets gjeld til resten av verden?

Hvordan sammenligner kredittkortets gjeld til resten av verden?

Som et kollektivt kontinent brenner pengene våre et ordspråklig hull i lommene. Bortsett fra, det er ikke helt våre penger. Det er våre kredittkort. Og kanskje brenner de ikke et hull i lommene våre så mye som de brenner et hull i våre kredittpoeng. Og kanskje er dette gamle ordtaket ikke egnet til alle.

Kanskje det bare ville være bedre å si at Nord-Amerika har mest kredittkortgjeld enn noe annet kontinent på hele planeten. USA alene har 800 milliarder dollar i kredittkortgjeld og de fleste kredittkortene rapporteres per innbygger, med seks av dem for hver person i landet. På hvert år belaster hver enkelt av dem et gjennomsnitt på $ 4000 på kortene sine.

Nord for grensen, blir disse tallene ikke mye bedre. Kanadiere kan holde bare halvparten så mange kredittkort per person som amerikanere, men de legger definitivt deres til å bruke oftere. Den gjennomsnittlige kanadiske forbrukeren belaster $ 7 400 på hans eller hennes kredittkort hvert år.

Selv om disse tallene kan virke sjokkerende på egenhånd, får du ikke helt bildet før du legger dem inn i konteksten. Australia, selv om de belaster enda mer enn kanadiere på deres kredittkort per år (nesten $ 7,900 i gjennomsnitt), hold kun ett kredittkort hver. Og det er egentlig det eneste kontinentet som kan gå head-to-head med oss ​​på utgifter.

De fleste andre land har en tendens til å være mer forsiktige med kreditt, og velger i stedet å bruke debetkort (som i Storbritannia og Frankrike) eller online bankoverføringer (som i Tyskland) i stedet for å lade opp et kort. Og når det gjelder kostnader beregnet per år, får Europa oss til å se ut som vi bruker med forlatelse. Franskmenn tar mindre enn $ 300 hver på sine kredittkort hvert år, i gjennomsnitt. Og tyskerne ser ut til å eschew, Nåbuy nå, betaler senere, også mentalitet, bare lader gjennomsnittlig $ 158 per person per år til deres kredittkort.

Men lader du innkjøpene dine til et kredittkort, betyr det at du mangler økonomisk tilbakeholdenhet? Ikke alltid. Den primære årsaken til overveldende bruk av kredittkortet i Nord-Amerika var bekvemmelighet. Når forbrukere tar hensyn til at kredittkort betraktes som en sikker måte å betale, uansett hvor du handler, gjør det det lettere for dem å bruke sin kjøpekraft uten å bekymre seg. Og mens kontanter mesteparten er uopprettelig tapt når de er feilplassert eller stjålet, kan et kredittkort enkelt byttes ut.

Men vi kunne lære en eller to ting hvordan innbyggerne i andre nasjoner styrer kredittkortet. Kineserne bruker deres hovedsakelig for store kjøp, og australierne bruker deres til å betale månedlige regninger. Å bruke et kredittkort på denne måten er nyttig fordi det gjør det lettere å vite nøyaktig hva balansen din er til enhver tid. Og hvis du begrenser kredittkortbruken til bare bestemte områder av budsjettet ditt, vil du være mer sannsynlig å betale balansen i løpet av en viss tid, i stedet for å bli en revolver som kontinuerlig jobber med å bøte bort på ikke bare rektor, men også renter.

Enten vi nord-amerikanere er mer sannsynlig å tilpasse en mer konservativ visning på kredittkortutgifter eller om resten av verden er bestemt til å lene seg mer mot kredittkortbetjeningen, er det fortsatt å se. Men en ting er sikkert: Beløpet du belaster kortet ditt på daglig, månedlig eller til og med årlig, kommer sekundært til hvordan du betaler den. Når du bruker store, og selv når du bruker små, er finansplanlegging og ansvar nøkkelen.

Skrive Inn Din Kommentar