Penger

Den utrolig lave prisen for å åpne en Chick-fil-A Franchise

Den utrolig lave prisen for å åpne en Chick-fil-A Franchise

Har du $ 10.000?

Det er mye penger - men ikke en ufattelig sum å ha i banken, spesielt hvis du har spart en stund.

Vel, hvis du leter etter en ny retning, kan du gi den kyllingsandwichen du hadde til lunsj en gang tenkt: Det bare koster $ 10K Å åpne en Chick-fil-A restaurant.

Chick-fil-A Franchise Kostnader er Crazy Billige

Ja, du leser det riktig. Selv om det koster ca 2 millioner dollar for å åpne en Taco Bell, kan du være eier av et helt nytt Chick-fil-A for mye mindre enn du sannsynligvis brukte på høyskoleutdanningen din.

I tillegg er alt inkludert i Chick-fil-A-franchisekostnaden: Du trenger ikke å bekymre deg for eiendoms-, bygg- eller utstyrskostnader.

Du må imidlertid betale mye høyere månedlige avgifter til hovedkontor enn industristandard: 15% av salget pluss 50% av gjenværende pretax-overskudd. Sammenlign det til de 8,5-12% McDonalds eiere betaler i gjennomsnitt per 2013 Bloomberg-rapport.

Men fortsatt - jeg mener, det er 10 grand. Og du kommer til å eie en bedrift.

Prioriterende prispartnere

Hvorfor er kostnadene så lave?

Chick-fil-A fokuserer på å finne de aller beste folkene for jobben - og dens akseptasjonshastigheter for søknader beviser det. Den velger bare ca 80 nye franchisetakere om året fra et basseng på over 20 000 søkere.

"Innskytningsbarrieren kommer aldri til å bli penger," forteller selskapets talskvinne Amanda Hannah Yahoo Finance.

Finalister kan forvente en streng intervjuprosess, som kan strekke seg til venner, familiemedlemmer og samarbeidspartnere.

Vellykket bedrift til en lav pris

Selv med heftier månedlige avgifter enn du kanskje finner andre steder, bør franchisetakerne føle seg trygg på investeringen de gjør: Chick-fil-A er åttende mest suksessrike hurtigmatkjede i landet, ifølge QSR.

Jeg mener, du må innrømme. Maten er ganske darn bra.

Fang hele historien på Yahoo Finance. Og hvis du går gjennom med det ... kan jeg få litt gratis vaffelfries?

Din sving: Vil du søke å eie et Chick-fil-A?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en freelance skribent som har vært omtalt på Ms Magazine, BUST, Veier og kongedømmer, The Write Life, Nashville Review, Word Riot og andre steder. Hun bor i St. Augustine, Florida.

Skrive Inn Din Kommentar