Penger

Hvordan tjene penger gjenvinning Flytte bokser

Hvordan tjene penger gjenvinning Flytte bokser


Det er ikke akkurat en gjenoppbygger, men det er et økende antall personer som tjener ekstra penger til å samle inn og selge brukte flyttbare bokser.

Det beste ved det er at denne koster deg ingenting å investere, bare litt tid.

Så, her er avtalen. Census Bureau vurderer at rundt 50 millioner amerikanere flytter hvert år, og hver gang de flytter kjøper de dusinvis av flyttbare bokser fra selskaper som U-Haul og UPS. De fleste av dem havner i søppel eller bygjenvinningsboks. Det er bortkastet, men mest av alt er det dumt. Det er fordi det er selskaper som vil kjøpe dine brukte flyttekasser for hvor som helst mellom .50 til $ 2 per stykke avhengig av størrelsen. De vendes og videreselger disse boksene til nye movers, og dermed også en fortjeneste.

Enda bedre er det tonnevis av mennesker som gir bort de brukte flytteboksene på Craigslist som du kan samle og vende om for profitt. Jeg har laget hundrevis av dollar for å hente frie bokser rundt i byen og selge dem til brukte flytteboksfirmaer.

Slik gjør du det:
1. Se rundt i huset for så mange bokser som du kan finne. Tradisjonelt er de flyttekassene som selger, så lagre dine små bokser for å sende Ebay-varer eller innpakke julegaver. Boksene må være i god stand og brutt ned. De kan ha markeringer på dem, men de må ha sin strukturelle integeritet i takt. Den grunnleggende formelen er jo større boksen jo mer er det verdt. Garderobeskap med metallstang kan hente over $ 2 i videresalgsmarkedet.

2. Spør dine venner og familie for deres uønskede bokser. Du vil bli overrasket over hvor mye folk vil få disse ut av sine garasjer, kjellere og loft.

3. Scour Craigslist for folk som gir bort gratis bokser. Hvis du ikke er kjent med Craigslist Free-delen, kommer det til å forandre livet ditt. Hver by har en gratis seksjon hvor folk kan liste opp sine uønskede elementer som de gir bort ved kantsten. Alt du trenger å gjøre er å kjøre og plukke dem opp. Et raskt søk på min gratis del av byen viser dusinvis av mennesker i den siste uken som har listet sine flytteboks for gratis henting.

4. Se etter selskaper å gi bort bokser. Den gratis delen på min craigsliste avslørte selv at en lokal Barnes og Noble gir bort hundrevis av flyrbare bokser hver uke. Sjekk det ut:

Alt du trenger å gjøre er å plukke dem opp. Tenk bare: hvis du plukket opp 250 bokser i uka fra denne butikken, kan du tjene opp til en ekstra $ 250 per uke. Hvis du ikke har mange oppføringer på Craigslist i ditt område, prøv å ringe lokale butikker og spørre dem om du kan hente opp brukte bokser.

5. Videreselg boksene dine. Det er et par måter å gjøre ved å gjøre dette. Steder som ContainerExchanger.com eller BoxCycle.com tilbyr deg et forum for å selge boksene dine til andre personer. Jeg har hatt ganske mye suksess ved å bruke disse nettstedene og gjør vanligvis mellom .50 og $ 1.50 / per boks. Jeg har selv hatt suksess videresalg mine bokser direkte på Craigslist i kategorien For Sale!

Skulle du velge å samle flyttekasser for ekstra penger, husk å tenke kreativt. Jo flere kilder du har til boksene i hver uke, desto flere penger kommer du til å gjøre.

Glad jakt Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar