Liv

5 nettsteder som kan slå din ugle brudepike kjole inn i kontanter

5 nettsteder som kan slå din ugle brudepike kjole inn i kontanter

Jeg har vært en brudepike ikke en, ikke to, men sju ganger.

Ord kan ikke beskrive hvor utrolig det føltes å stå ved siden av mine beste venner på bryllupsdagen. Det eneste som holdt meg fra helt Nyter hver opplevelse var kostnaden.

Å være en brudepike er dyrt: bachelorettepartiet, brudesalonger, dameundertøy, transport til og fra hver hendelse. Og, oh ja, brudepike kjole.

De fleste kjoler jeg kjøpte for disse anledninger satte meg tilbake minst $ 100. Som en kvinne i begynnelsen av 20-tallet, fortsatt i college ved et par anledninger, gjorde de kjolen min bankkonto stor tid.

Heldigvis er kjoler et aspekt ved å være en brudepike hvor det er mulig å tjene noen av pengene tilbake! Det skjedde meg ikke før nylig at jeg kunne ha redusert smerten ved disse kjøpene hvis bare jeg hadde planlagt på forhånd å selge kjolene mine.

Det er aldri for sent. Etter å ha gjort en liten undersøkelse, har jeg redusert mine salgsalternativer til fem nettsteder.

1. Pre-Owned Bryllupskjoler

PreOwned Bryllupskjoler er flott for både brude- og brudepike kjoler. Nettstedet er også et godt valg for brude som ønsker å selge sine brudekjoler.

Min favoritt del er Brudekjole Verdi Kalkulator. Dette verktøyet hjelper deg med å avgjøre hvor mye kjolen din er verdt, noe som kan være nyttig hvis du har kjøpt kjolen en stund tilbake, eller hvis kjolen har litt slitasje.

For hver brudepike kjole du legger for salg, betaler du en $ 5 noteringsavgift. Selv om dette er lavere enn provisjonsavgiften på andre nettsteder, må du betale det om kjolen din selger eller ikke.

2. Brudepikehandel

Bridesmaid Trade har svært forståelige bruker retningslinjer, så dette nettstedet er uten tvil det enkleste å bruke. (Alle av dem er ganske brukervennlige, men det er bare meningen med denne teknologisk un-savvy galen.)

Det er ingen noteringsavgift, men hvis kjolen din selger, tar Bridesmaid Trade $ 15 avgift. Så, for eksempel, hvis du vil lomme $ 75 for din kjole, liste den på $ 90.

3. Etsy

Jeg mener, kom igjen, hvem elsker ikke Etsy?

Etsy priste i september 2017 30,6 millioner aktive kjøpere, så det kan være en bedre sjanse for at kjole vil bli sett. Jeg hadde flere venner til bryllup og brudepike kjoler på Etsy. De ble forelsket i sine kjøp og synge Etsy's ros.

Etsy belaster 20 cent per vare du lister, en 3,5% transaksjonsavgift, og en 3% + 25 prosent avgift for behandling av betalingen. Brutt ned, betyr det at hvis du oppførte en kjole for $ 100, ville du ende opp med å betale Etsy $ 6,95.

Den ligningen virker unødvendig komplisert, men det ser fortsatt ut til å være ganske rimelig. Så det er ok, Etsy, vi elsker deg fortsatt!

4. Forever the Bridesmaid

For alltid er brudepiken kun for brudepike kjoler. Min favoritt del er dens Tips for selgere delen. Denne siden gir råd om klespleie, bilder, beskrivelser og priser for å øke sannsynligheten for å selge kjolen din.

I stedet for å belaste et bestemt dollarbeløp, tar Bridesmaid alltid en 15% provisjonsavgift for hver kjole du selger.

5. Tradesy

Selv om Tradesy har mange høykvalitets brudepike kjoler oppført, selger nettstedet mye mer enn bare bryllupsrelaterte varer. Den potensielle ulempen ved denne funksjonen er at folk som ønsker å kjøpe brudepike kjoler, kanskje ikke tenker på å søke Tradesy først.

Men jeg må si at Tradesy virker mektig praktisk. Nettstedet har representanter tilgjengelig 24/7 for å svare på dine spørsmål. Teamet deres sender deg også, selgeren, et gratis fraktpakke og til og med håndterer avkastning hvis kjøperen skifter tankene sine!

Hvis kjolen din selger for under $ 50, tar Tradesy $ 7,50. Hvis kjolen din selger for mer enn $ 50, bytter Tradesy fra dollar til prosent, og tar 14,9%.

Forhåpentligvis føler du deg litt mindre engstelig for å være en brudepike nå som du har muligheter til å selge kjolen din. Bare fokus på å være der for bruden og tenke på den perfekte bryllups hashtag.

Laura Grace Tarpley er en nomad og frilansskribent som driver bloggen Let's Go Tarpley!, Hvor hun deler tips om budsjettreiser og flytter til utlandet. Følg henne på Twitter @ lgtarpley.

Skrive Inn Din Kommentar