Penger

Folk med dårlig kreditt Gjør disse økonomiske feilene Oftere

Folk med dårlig kreditt Gjør disse økonomiske feilene Oftere

Har du noen gang lyst på, uansett hva du gjør, er du dømt til å ha dårlig kreditt for alltid? Tenk en utmerket kreditt score er en langt hentet fantasi?

Du kan ha en vag forståelse for at kredittpoengene dine forblir lave fordi du har problemer med å betale medisinske regninger, kan ikke betale tilbake studielånene dine eller løp kredittkortgjelden når du var ung.

Men har du en sterk forståelse for hva som virkelig påvirker poengsummen din?

De fleste av folkene jeg kjenner har ingen anelse om.

Den gode nyheten er et solidt blikk på kreditthistorikken din, som kan rydde opp dine spørsmål og gjøre forbedring av poengsummen din faktisk synes mulig. Vi har trukket sammen noen få vanlige problemer du vil se etter.

Credit Sesame, en tjeneste som viser deg ditt gratis kreditt rapport kort og tips for å forbedre poengsummen din, analyserte brukerne for å finne vanlige feilmeldinger blant de med dårlig kreditt score.

Det fant brukere med score under 500 gjør disse tre feilene langt oftere enn de med en utmerket kreditt score.

1. Bruke for mye av tilgjengelig kreditt

"Når kredittkortet ditt er nær eller på sine grenser, sender det feil signal til långivere om hvor ansvarlig du er når det gjelder bruk av kreditt," skriver Rebecca Lake på Credit Sesame.

Kredittfordelingsforholdet ditt har stor innvirkning på kredittpoengene dine.

(Påminnelse: Det er hvor mye kreditt du bruker mot hvor mye du har tilgjengelig. Hvis kredittkortgrensen er $ 500 og saldoen din er $ 250, er det en 50% utnyttelse.)

Mens Credit Sesame fant at brukerens kredittkortbalanser var like - landing litt over $ 2000 - deres utnyttelsesforhold var forskjellige. De med kreditt score under 500 brukte 73% av deres tilgjengelige kreditt i gjennomsnitt, mens de med score på 750 eller høyere bare brukte 9% i gjennomsnitt.

Ikke stole på kredittkortet ditt for grunnleggende utgifter

For å redusere kredittutnyttelsen og forbedre kredittpoengene dine, bruk ikke kredittkortet ditt for å utvide ditt månedlige budsjett.

Bruk den som et debetkort: Ikke bruk penger du ikke har.

Du kan fortsatt fortsette å bruke kortene dine. Det er en smart måte å tjene penger tilbake og bygge sterk kreditt. For å holde balansen fra å krype opp, må du sørge for at du betaler hele balansen din på slutten av hver måned også.

Hvis du leter på kredittkortet ditt for nødvendigheter som dagligvarer eller gass, kan du prøve å stramme budsjettet. Finn de små stedene du kan kutte kostnader, og de små måtene å øke inntektene dine uten å bruke massevis av ekstra tid.

2. Betale regningene dine sent

Det viktigste elementet som veier inn i kredittpoengene, er betalingsloggen din. Det står for 35% av karakteren.

Mens folk med lav score ikke overveldende betaler regninger sent, de er fortsatt mye mer sannsynlig å ha krenkende - les: "sent" - kontoer enn de med høy score - 11% mot bare 0,18%, henholdsvis.

Eventuelle forsinkede betalinger kan ende opp på kredittrapporten din, fra studielånsutbetalinger til kredittkortgjeld til regningsregninger.

Betal regningene dine på tid - og reduser dem når du kan

"Gitt hvor viktig betalingshistorikken er til poengsummen din, er løsningen for folk med dårlig kreditt åpenbar," skriver Lake. "Bli vant med å betale regningene dine til rett tid, hver måned."

Hvis du sliter med å betale regningene, finne ut hvordan du gjør dem mindre. Du kan spare tusenvis bare ved å ringe verktøyselskaper og be om rabatter.

Eller la trim gjøre det for deg. Denne appen fungerer via Facebook messenger og dine tekstmeldinger for å hjelpe deg med å administrere din økonomi - som en gratis personlig assistent.

Trim lar deg se hvor du bruker og sparer penger, hjelper deg med å forhandle regninger med selskaper som Comcast, Time Warner, Charter og andre du aldri vil snakke med; og det kan enkelt avbryte gjentatte kostnader du har glemt, for eksempel magasinabonnementer og treningsmedlemskap.

3. Å ha kontoer i samlinger

Mer enn halvparten - 59% - av Credit Sesame medlemmer med dårlig kreditt score har kontoer med "nedsettende" status. Det inkluderer ting som samlinger, konkurs, skattelettelser og mer.

De med de gode resultatene? Mindre enn 1% har nedsettende karakterer.

Selv om du har renset opp din handling og har utgifter og gjeld under kontroll, kan nedsettende karakterer redusere kredittpoengene dine i lang tid.

"Som sen betaling, kan nedsettende karakterer forbli på kredittrapporten din i sju år," forklarer Lake.

Du må kanskje bare vente det og la disse merkene falle av rapporten i tide. Men det er verdt å prøve å rydde dem opp før.

Løs feil på kredittrapporten din

Hvis en dårlig kreditt historie holder deg tilbake, begynn med å nøye undersøke kreditt rapporten.

Du kan få din gratis kredittrapport en gang hver 12 måneder fra hver av de store rapporteringsbyråene: TransUnion, Equifax og Experian. For å holde øye med det, Registrer deg med Credit Sesame, som oppdateres hver måned med TransUnions kredittrapport og kreditt score.

Der kan du se nøyaktig hva som påvirker poengsummen din på vanlig engelsk.

Start med å lete etter feil. Hvis du finner en feil i rapporten, følger du disse trinnene for å rapportere den og få den fjernet.

Hvis de sorte merkene på kredittrapporten din er korrekte, sier Lake, "du kan appellere til kreditoren direkte for å be dem om å fjerne den fra din kredittrapport."

Hun sier at det ikke alltid fungerer, men hvorfor ikke gi det et skudd? Det gode kredittpoenget er kanskje ikke så langt unna. For å komme i gang, se vår fulle Credit Sesame-gjennomgang.

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar