Penger

6 Out-of-the-Box Ideer for å spare og gjøre ekstra penger til å betale av gjeld

6 Out-of-the-Box Ideer for å spare og gjøre ekstra penger til å betale av gjeld

Studentlån, medisinske regninger, kredittkortopplysninger. De er som onde vampyrpustene som drenerer pengene våre, forlater oss livløs og brøt.

Vi ønsker alle å kjempe for vampyrene. Derfor stiller vi alltid de samme spørsmålene: Hvordan kan jeg scrounge opp litt mer penger? Hvordan kan jeg spare penger? Hvordan kan jeg til slutt endelig komme ut av gjeld?

Noen mennesker gjør det med disiplin, hardt arbeid og seriøs engasjement.

Andre finner ut-på-boks ideer for å tjene og spare penger, enten det er å betale av gjeld eller bare komme fremover - måter du ikke nødvendigvis ville tenke på rett utenfor flaggermuset.

I dag skal vi snakke om noen av våre favoritt slike mennesker - en mann som hacket sin strømregning; en kvinne som mistet 50 pund for å vinne $ 1200; og kreative sjeler som leier ut telt og så på Airbnb.

Det er mange rare og forskjellige måter å lage og spare penger på. Disse ideene kan få dine kreative juice å flyte, og hvem vet - kanskje du kan bruke dem til å betale av gjeld.

1. Den eneste moren som betalte av 9 kredittkort

For et dusin år siden ble Melinda Smiejas 13-årige datter diagnostisert med en terminal hjerne svulst.

"Så her er jeg, en enslig mor, og datteren min blir syk," sier hun. "Og jeg er som," Hva skal jeg gjøre? ""

Smieja lever på funksjonshemming. Hun kan ikke jobbe på grunn av refleks sympatisk dystrofi, en nervesykdom som ligner på MS.

Hun og hennes datter flyttet til Seattle i seks måneder for vital medisinsk behandling. Forsikringen dekket mesteparten av det. Men for å betale for mat og ly, reiste Smieja opp over $ 20 000 i kredittkortgjeld.

"Jeg sliter," sier hun. "Jeg ville gråte hver kveld, fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle betale disse regningene."

I 2010 meldte Smieja seg til et selskap som ble kalt Credit Sesame for å få et gratis "kredittrapporteringskort". Hun kunne se alle sine gjeld og nøyaktig hva hun skylder til hver utlåner, pluss rentesatser og minimale månedlige utbetalinger.

Det gjorde henne overveldende situasjon håndterlig. Hun forandret sine utgifter vaner og tok en gjelds-snowball tilnærming til å betale av alle hennes kort, en etter en. I løpet av det siste tiåret, hennes kreditt score har klatret fra 480 til 760.

"Min datter er fortsatt her hos oss, og så gjorde det alt verdt det - kampen jeg gikk gjennom, sier Smieja. "De siste 12 årene av livet mitt har vært oppturer og nedturer, men bare å kunne få den økonomiske tingen av ryggen min har gjort alt til en velsignelse."

2. To Guys Who Slashed Student-Lån Betalinger

På grunn av den stigende studiekostnaden har studentlån blitt en moderne forbannelse på oss. I fjor alene, mer enn 1 million amerikanere misligholdt på føderale studielån.

Millioner av oss prøver bare å komme seg ut fra under dem - inkludert Jammie Proctor og John DePrato.

Proctor var 36, hadde mer enn $ 50.000 i studentgjeld og ønsket desperat å betale et hus og begynte å investere.

DePrato var $ 65 000 i gjeld, med en bachelor og en MBA. Han ønsket å bygge et hus med sin kone, men det virket umulig med en månedlig $ 850 studielånsbetaling.

Begge besluttet å refinansiere sine lån gjennom en plattform som heter troverdig. Det var lett. Troverdig samlet en rekke alternativer, slik at de hver kunne velge en personlig plan som passer deres behov.

Ved refinansiering lagret Proctor en estimert $ 6000 til $ 7000. Han blir gjeldfri om syv år.

DePrato kuttet sine månedlige innbetalinger fra $ 850 til $ 400, så han kunne fortsette å bygge sitt drømmehus.

De har nettopp skrevet noen grunnleggende informasjon til Troverdig, og bam: så mange refinansieringsalternativer.

3. Kvinnen som skutt pund og samlet penger

Du vil gå ned i vekt? Bli med i klubben. Men hvis du er seriøs om å kaste pounds, trenger du motivasjon.

Jeg satser på kaldt, harde penger ville gjøre kunsten. Det var en utmerket motivator for Angie Richards - hun mistet 52 pund på seks måneder.

Hva holdt henne i gang? Det faktum at hun ville vinne $ 1200 hvis hun møtte sine vekttapsmål.

Hun leste om et selskap som heter HealthyWage her på The Penny Hoarder og bestemte seg for å gi det et skudd.

Hun skapte en individuell vekttap utfordring, og satte seg selv at hun ville miste 40 pund om seks måneder. Hvis hun oppnådde sitt mål og vant budet, lovet HealthyWage at det ville betale henne $ 1200.

Det høres vanskelig å tro, men HealthyWage er faktisk et legitfirma og vil betale deg for å oppnå dine vekttapsmål.

I tillegg til å tjene penger fra folk som ikke når sine mål, er det sponset av "bedrifts- og regjeringskunder som er interessert i kreative løsninger for vekttap."

Bare skriv inn hvor mye vekt du vil miste (10-150 pounds) i kalkulatoren, hvor lenge du tar (6-18 måneder) og hvor mye du vil satse ($ 20 - $ 150 per måned).

Hver måned betaler du ditt løftebeløp i programmet. Til gjengjeld gir HealthyWage støtte gjennom ekspertråd og vektsporingsverktøy. Hvis du møter målet ditt i din tildelte tid, HealthyWage betaler deg!

Til slutt knuste Richards sitt mål. I stedet for å miste 40 pund i seks måneder mistet hun 52.

4.The California Man Who Hacked His Power Bill - og sparer hundrevis

San Diego bosatt John Hastie kom over en onlinetjeneste kalt OhmConnect. Det belønner forbrukere i kontanter og premier for å redusere sitt energiforbruk i bestemte tider, kalt #OhmHours.

Disse tidsvinduene oppstår når energinettet er overarbeidet, og må stole på skitne kraftverk for å forhindre utbrenning. #OhmHours oppstår vanligvis en eller to ganger i uken på ettermiddager eller kvelder.

OhmConnect-brukere blir varslet via tekst eller e-post når det er en kommende #OhmHour. Det er da de kan ta skritt for å redusere energiforbruket ved å vente på å kjøre oppvaskmaskinen, koble fra Keurig, slå av kjøleskapet eller slå av av / på-knappen.

OhmConnects dashboard overvåker energiforbruket og besparelsene. Hastie har eksperimentert med verktøyet og utformet en strategi som tjener ham mest penger. Han har lagt til smarte plugger til sin TV og kjøleskap, som automatisk slår dem av under valgte #OhmHours. Han har også koblet termostaten til OhmConnect, så det fungerer på samme måte.

Merk: OhmConnect kan bare knytte til noen få verktøy selskaper for å overvåke ditt forbruk. Disse inkluderer California PG & E, SDG & E og SCE kunder; samt Toronto Hydro-kunder.

Hasties beste måned var juni 2017, da han tjente $ 487,52. Den måneden forklarer han, California-staten hadde en to-timers Flex Alert, en forespørsel for alle forbrukere om å spare. OhmConnect tilbød seg å betale tredobbelt, så han banket $ 188 i de to timene.

Hans inntjening fortsetter å øke fordi Hastie tweaks sin strategi måned etter måned. Han mistenker at han ikke vil slå jackpotten igjen som han gjorde i juni, men han sier OhmConnect en solid måte å tjene ekstra penger - og holde energikostnadene lave.

5. The Crafty Folks som tenker utenfor boksen på Airbnb

Du trenger ikke å ha ekstra rom - eller et ekstra hus - for å tjene penger på Airbnb. Disse dagene blir verter super kreative og tilbyr litt av alt.

Invester i et telt, legg det i bakgården og gi det et kreativt navn!

Det var det Jim gjorde i Ignace, Michigan. "The Hidden Outpost" inneholder en luftmadrass og to fullstendige lenestoler. Og nei, det er ikke en av de små klaustrofobiske teltene. Det er ganske darn stort. I tillegg er et bad i nærheten. Utsikten over Lake Michigan er heller ikke dårlig.

6. Paret som gikk opp på deres sidevifter

Du trenger ikke en seksfigures inntekt for å komme seg ut av gjeld.

Her er beviset: Jen, 27, og Travis Smith, 30, en akupunktør og flymekaniker i St. Petersburg, Florida, betalte $ 53 000 i studielån i fjor, mer enn halvparten av deres samlede bruttoinntekt.

Etter deres bryllup i 2015 hadde de $ 86 000 av gjeld mellom dem - en stor hindring for deres mål om villaeierskap. Så angrepet de problemene på hovedet, og satte $ 9000 av britiske penger på sin gjeld.

Gjennom måltid planlegging, slashed de maten budsjettet med $ 200 per måned. De flyttet inn i en billigere leilighet.

Men den største spilleskiften var å styrke deres side hustles. Travis gjorde alt fra arkivering av papirer til å fylle avisskuponger, mens Jen tok freelanceakupunkturarbeid.

Det er mange rare og forskjellige måter å tjene og penger på. Noen ganger er en out-of-the-box-ide bare billetten, og kan hjelpe deg med å sette en buk i din gjeld.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han vet mye om gjeld, gjennom personlig erfaring.

Skrive Inn Din Kommentar