Mat

Hvordan spise sunt når du bare har tid til å svinge av Taco Bell

Hvordan spise sunt når du bare har tid til å svinge av Taco Bell

For to år siden i seks dager i uken, var jeg en server, housecleaner, journalist intern og full tid student (21 kreditt timer, for å være eksakt). På slutten av dagen, Jeg var sliten.

Mellom å avslutte nattklassene eller forlate min serveringsjobb, ville jeg vanligvis ikke gjøre det hjemme til klokka 11.00 eller senere. Jeg var sulten, så jeg greide å bestille Sonic pommes frites eller en lokal fastfood favoritt i Hattiesburg, Mississippi, Topher's Rock and Roll Grill.

Jeg brukte unødvendige penger på junk food som ikke var nærende og trengte en effektiv forandring.

Så vendte jeg meg til livet som administrerte guru-nettsiden, Pinterest. Jeg har delvis lykkes med å oppdage måltidsplanlegging. Men noen dager eller uker var bare for hektiske å forberede seg på, og gjentatte måltider ble overflødige.

Til min overraskelse endte Taco Bell til å være min frelser og ble en av de billigste og mest sunne (-is) måtene å overleve travle uker.

Ja, Taco Bell. Billig? Selvfølgelig. Men det var umulig å finne sunne ting å spise på Taco Bell.

Siden 2005 har Taco Bell sakte gjort endringer i menyen av kutte kunstige ingredienser, legge til vegetariske valg, bruke burfritt egg og redusere natrium.

Uansett om du prøver å spare tid, penger eller uklarhet etter en natt ute, er det slik jeg spiser sunn på Taco Bell.

1. Bestil Fresco Style

En av de mest populære alternativene er å bestille "Fresco Style."

"Fresco Style" erstatter mayo-baserte sauser, oster, redusert fett rømme og guacamole på de fleste menyelementer med pico de gallo, som kan redusere fett med opptil 25%,” ifølge Taco Bells nettsted.

Det gjorde selv kuttet som en av The Penny Hoarder's liste over "sunneste elementer under $ 5 på 10 populære hurtigmatskjeder."

Cheesy bønne og ris er en av mine favoritt dollar menyelementer, men den er fullpakket med 430 kalorier av nachoost og kremaktig jalapeno saus. Når du bestiller "fresco style", sparer du en hel del 100 kalorier, og det er fortsatt deilig med Taco Bell hot sauspakker.

2. Kjøtt kjøtt til et vegetarisk alternativ

Vil du ha alt pålegg av en kjøttfylt burrito, men du er vegetarianer? Taco Bell lar deg bytte kjøtt ut av noe menyelement og erstatte det med refried eller black beans.

Uten ekstra kostnad begynte jeg å bytte ut kjøtt til protein og fiber-rik svarte bønner.

3. Be om de sauspakker

Hvis du er noe som meg, elsker du sauser og krydderier på alt. Noen ganger tilfredsstiller "Fresco Style" ikke akkurat det Taco Bell-trangen.

Selv om du kanskje ikke skjønner det, er sauser på de fleste restauranter fullpakket med unødvendige kalorier. For eksempel: å fjerne avocado ranch saus eller chipotle saus sparer opp 80 kalorier og kutte ut krydret ranch kan spare opptil 70 kalorier.

Jeg begynte å bestille mine favorittartikler "tørr", noe som betyr at ingen sauser blir tilsatt, med krydder på siden (hvis jeg ikke kan leve uten) for å regulere hvor mye saus jeg bruker.

De kan ikke være kremaktig jalapeno saus, men de beryktede Taco Bell-sauspakker er fylt med null kalorier med krydret godhet (og de er gratis!).

4. Bestil en sunn (ish) frokost

Jeg elsker pølse og bacon, men noen ganger er det bare for tungt å starte dagen. Taco Bell har en fantastisk dollar-meny, inkludert frokostalternativer.

Min personlige favoritt er grillet frokost burrito. Når burrito ingrediensene er uendret, er det 340 kalorier fulle av pølse smuler, nacho ost og egg.

Bytting av pølse / nacho-ostesaus med sunne alternativer, som pico de gallo og poteter (min favorittkombinasjon), sparer meg minst 40 kalorier. Nevnte jeg at det bare var $ 1,75?

5. Bestill online i stedet for vinduet

Jeg hater å være en vanskelig kunde på fastfood-restauranter. Jeg vet at disse endringene er vanskelige å be om, men Taco Bell har en enkel online bestilling nettsted for å gjøre kompliserte bestillinger enklere.

Nettstedet gjør at du kan bla gjennom næringsfakta og tilpasse bestillingen din slik at den samsvarer med kostholdsinnstillinger. Dette gjør det enklere for deg å lage dine egne personlige favoritter som lar deg legge til eller eliminere noen ingrediens fra den elektroniske menyen.

Fra kylling burritos til vegetarisk bønne boller, har hvert menyelement hver ingrediens oppført med mengden kalorier. Når du justerer ingrediensene dine, beregner nettstedet alt antall kalorier for hver forandring. Den øverste viser prisjusteringer i tillegg, også.

Den mest tilfredsstillende delen av Taco Bells online bestillingserfaring er imidlertid valget av kjøre-gjennom (kom igjen, ikke å forlate bilen din) eller hoppe over lange linjer inne på pick-up-delen.

Dette er bare min favorittmeny taktikk. Til syvende og sist er det opp til deg å finne din favoritt Taco Bell concoctions. Jeg anbefaler å starte med dollarmenyen, fordi du kanskje blir overrasket over dine egne billige godbiter.

Hold det opp Taco Bell, og lykke til mine medmennesker opptatt Penny Hoarders.

Kendra Smith-Parks er en forfatter i New Orleans som bærer mange hatter og bare ikke kan sitte stille. Du kan få henne strategisk å snuble gjennom livet og dele sine travle livsstilstips.

Skrive Inn Din Kommentar