Penger

12 måter å spare på kjedelige regninger for å raskt passe dine besparelser for Disney World

12 måter å spare på kjedelige regninger for å raskt passe dine besparelser for Disney World

Hvis du vokste opp i Florida, spilte Disney World trolig en viktig rolle i barndommen din.

Å ri monorailen fra park til park, besøke "fjellene" av Magic Kingdom, skrikende på Terror Tower og avslutte dagen med fyrverkeri på Askepottens slott, gjør fortsatt en fantastisk dag, enda mer som en voksen.

Men med voksenhet kommer alle utgiftene som tar Disney-budsjettet fra helt til null.

Hvordan spare penger for en Disney World Vacation

Det flotte med å bo i Florida er at du aldri er for langt fra Disney, som allerede sparer penger på flybilletter, hotellopphold og antall ganger du må spise ute.

Sheena Grosshans eier et utleiefirma og hennes ektemann James er lærer. Å være sentrale Florida innbyggere, hadde de årlige passerer i syv år. Da sønnen ble 3 i fjor, kunne de ikke miste ekstrakostnaden for passet hans.

"Vi lar vår utgå i januar og fikk vannparken passerer for familien for mindre enn prisen på ett årlig pass," sa hun. "Vi har gått nesten hver helg, men vil trolig bare redde for hans [Disney] pass og forny våre rundt ferien."

Hvis du prøver å finne ut hvordan du passer årlige passerer (eller bare noen få middager på Disney Springs) i budsjettet ditt, prøv disse tipsene for å redusere dine månedlige utgifter. Din lommebok - og de forsømte Mickey ører - vil være glad du gjorde.

1. Refinansier eventuelle høyrente gjeld

Du bør definitivt prioritere å betale din gjeld over Dole Whip - uansett hvor deilig det er. Hvis du finner det vanskelig å lage et hull i prinsippet med all interesse som henger opp, kan du prøve å refinansiere for å få en lavere rente.

Selv finansiell er en lånemessig tjeneste du kan bruke til å refinansiere kredittkortgjeld. Dens faste priser starter på 4,99% med vilkår fra 24 til 84 måneder.

Selv er en side søknad vil koble deg til det beste lånet for deg fra en av sine partnere. Dette er en fin metode hvis du har høy rente gjeld som du ikke kan få et balanseoverføringskort for.

2. Overfør til et 0% apr kredittkort

Hvis du har kredittkortgjeld, kan du overføre saldoen til et 0% rentekort, og du kan spare deg for mye når du betaler det - noe du bør gjøre helt før du kjøper disse Rose Gold Minnie-ørene.

Men for en god apr, trenger du god kreditt.

Hvis du vil lage en plan for å forbedre kreditt, får du TransUnions kreditt score og "Credit Report Card" gratis fra Credit Sesame. Dette nettstedet bryter ned nøyaktig hva som står på kredittrapporten din i lekmanns vilkår, hvordan det påvirker poengene dine og hvordan du kan adressere det.

Når du har tatt skritt for å forbedre kreditt, kan du ta dette parets råd for å bruke en balanseoverføring for å betale av gjeld!

3. Senk bilforsikringsprinsippet

Bilforsikring kan spise opp en stor del av budsjettet ditt, og det ser ut til å øke hvert år. Shopping rundt og sammenligne priser minst en gang i året er litt av det beste alternativet.

The Zebra kan gjøre det for deg.

Med mindre du skal felle bilen din - eller flytte til New Hampshire - er bilforsikring bare en av de tingene du må betale for. Zebra sammenligner sitater fra over 200 bilforsikringsselskaper på mindre enn 60 sekunder for å få deg den beste muligheten til å senke din rente.

Det vil gå langt i retning av å se faktiske zebraer på Animal Kingdom.

4. Avbryt (for det meste) ubrukte medlemsskap

Du trenger ikke et treningsmedlemskap med alt du går på Magic Kingdom. Men ikke stopp på bare treningsstudioet; tenk på andre medlemskap du betaler at du ikke får nok bruk ut av.

Lagerhus, co-ops og ekstra skylagring er gode hvis du trenger dem, men tenk på hva du kan gjøre for å spare penger andre steder, og eliminere den månedlige utgiften.

Hvis du ikke har tid til å finne ut dine abonnementer, kan du bruke AI assistent Trim å oppdage og eliminere dem for deg.

Trim kan automatisk forhandle regninger for deg også. Det fungerer via Facebook Messenger eller dine tekstmeldinger og fungerer som din egen personlige økonomiske assistent.

5. Få prisjusteringer på varer du kjøper online

Hvis du regelmessig handler på nettet, vet du hvor ofte prisene faller og spiser. Er det ingen som har tid til å overvåke alt det! Spesielt hvis de handler om ting du kjøper hele tiden, for eksempel dagligvarer, klær eller personlige nødvendigheter.

paribus er en gratis tjeneste som søker etter måter å spare på dine online kjøp i butikker som Walmart, Target og Costco. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-posten din for kjøpskvitteringer.

Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil den spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon hvis det er et kvalifisert prisfall eller sparemulighet.

6. Avslutt kabel

Det er lettere enn noensinne å kutte ledningen og fortsatt få media som betyr mest for deg.

Hvis du er nervøs for å avslutte kaldt kalkun, ikke bekymre deg. Netflix har en svingdør til Disney-filmer. Hvis du fortsatt vil ha Disney Channel, kan du bruke Sling TV.

7. Senk din mobiltelefonregning

For beløpet du betaler for telefontjeneste, kan du sikkert ha råd til et bord på Be Our Guest. Hvis du er klar til å trekke kontakten på pricy service, kan du prøve Twigby.

Det var det Zak Wilson gjorde. Han hadde betalt Verizon Wireless ca $ 180 i måneden for to linjer. Så prøvde han Twigby. For begge telefonene betaler han nå $ 60 per måned.

I tillegg får nye kunder 25% av de første 6 månedene av tjenesten.

8. Måltid Konsekvent

Å lage en dagligvareliste er en vakker ting. Det kan ta deg fra "vogn full av ting som vil gå dårlig før du finner ut hva du skal gjøre med dem" til "et sted for alt og alt på plass."

Men for å få en liste, må du utarbeide en plan.

Måltidsplanlegging kan være skremmende, men etter noen enkle måltidsplanleggingsretningslinjer kan du spare hundrevis på dagligvarehandlingen din hver måned, noe som kan øke prisen på et årlig pass raskt.

9. Nedgradere din helseforsikring

Du er ung! Eller i det minste unge i hjertet. Hvis du ikke går til legen ofte, registrerer seg i en høyverdig helseplan med en helse sparekonto kan spare deg for stor tid på premier.

HSAs er også gode for langsiktige besparelser, og du kan alltid bytte planer ved åpen innmelding dersom du forventer høyere helsekostnader.

10. Bytt til Term Life Insurance

Hvis du fortsatt har den hele livspolitikken, tok din bestemor ut på deg når du ble født, det kan være på tide å få det ut og kjøpe en livstidspolicy.

Term livsforsikring er mye rimeligere, og du kan bruke PolicyGenius å finne de laveste prisene, basert på helsen din.

Og du vil sove bedre i at Port Orleans Resort seng å vite at dine kjære er tatt vare på.

11. Velg gratis underholdning

Stephanie Parrott var en underemployed single mom som ønsket å få Disney World passerer for henne og hennes datter Taryn. I stedet for å blåse hennes budsjett og gå inn i gjeld, ofret hun ikke-nødvendigheter.

"Jeg betalte månedlig for det sesongmessige ukedagskortet for oss begge," sier hun. "Dette var vår underholdning og spisesteder for det året."

Hvis du sparer opp for en tur til Disney World, men likevel vil ha det gøy i mellomtiden, vil det bare være å gjøre målene dine raskere for å bare gjøre aktiviteter som er gratis.

12. Kjør mindre

Jeg legger den ut der: Hvis du kvitt bilen din, trenger du ikke å bekymre deg for bilbetaling, gass, forsikring, vedlikehold eller kontrollampen. Kostnaden for å ta en Uber rundt i byen ville trolig fortsatt være lavere enn din bilbetaling, og sykling til jobb vil gjøre deg superpasset.

Hvis du ikke er den forpliktede (jeg klandrer deg ikke), kan du prøve en bilpool til å jobbe, gå carless i helgen eller kjøre med Uber eller Lyft for å kompensere for kostnaden.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir penger sparing og gjeld utbetaling tips på Instagram på @ saving_spunk. Hun får en Florida-resident tre-dagers Disney-billett hvert år.

Skrive Inn Din Kommentar