Penger

Lev i nærheten av en flyplass? Dette firmaet ansetter 1500 personer på onsdag

Lev i nærheten av en flyplass? Dette firmaet ansetter 1500 personer på onsdag

På jakt etter en jobb? Sjekk en flyplass i nærheten av deg denne onsdagen.

Avis Budsjettgruppe ansetter for 1 500 stillinger på 34 steder rundt om i landet, hvorav de fleste er bilutleie-bil-tellere.

Stillinger som er tilgjengelige under selskapets National Hiring Day, inkluderer salgsselskaper, kjøretøyrettsselskaper og servicehjelpere (folkene som får hver bil knirkende rent før den går til neste leietaker).

Avis Budsjettgruppens merkevarer inkluderer utleiealternativer for Avis, Budget, Zipcar, Payless og Apex.

Avis Jobs i salg, service og mer

De fleste stillinger som er tilgjengelige gjennom ansettelsesarrangementet krever et GED eller videregående diplom, sammen med engelskspråklige ferdigheter.

Leieforhandlerforetak, kjøretøytjenestepersoner og utleieavhengige trenger kun seks måneder til et års arbeidserfaring, selv om noen roller krever erfaring i kundeservice.

For å kjøre en buss mellom flyplassterminaler og utleie tellere eller til skyttelbusser fra en utleieplass til en annen, bør du ha seks års kjøring erfaring - tre år med en ren kjøreoppføring - og kunne passere en transportavdeling fysisk i din stat.

Du kan også trenge et kommersielt førerkort, men regler varierer etter stat.

Noen steder er det å ansette olje og dekkvekslere. Hvis du har ferdighetene, kan disse stillingene komme med en $ 125 påmeldingsbonus etter 90 dagers ansettelse, med en annen $ 125 bonus etter 180 dager.

Avis Budsjettgruppe advarer søkere om at de skal være i stand til å være på føttene for et helt skifte, og forberedt på å jobbe under alle værforhold. Tross alt stopper folk ikke å trenge leiebiler i snøstorm eller når det regner.

Slik søker du på en jobb hos Avis

Avis Budget Group oppfordrer søkere til å "hoppe over linjen, søk på nettet!" Før du besøker steder på onsdag 22. juni for å bli intervjuet.

Selskapet tilbyr også noen søte fordeler for deltidsansatte, inkludert 401 (k) kvalifisering etter 1000 timers tjeneste, en personalekjøpsplan, feriebilsleie og tilgang til et ansattes hjelpeprogram.

Ikke så loslitt for en deltidsjobb, ikke sant?

Din sving: Vil du søke om en jobb med Avis Budsjettgruppe?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar