Investere

Slik administrerer du enkelt dine investeringer mens du reiser

Slik administrerer du enkelt dine investeringer mens du reiser

Det er nesten helligdager, og det betyr at du reiser for å se familie og venner i forskjellige deler av landet. Men hva skjer hvis du trenger å administrere dine investeringer mens du er på flyplassen, eller på et tog eller i foreldrenes hus? Det kan være vanskelig. . .

Mens dette scenariet er sjeldent, kan det skje. For buy-and-hold, langsiktige investorer, er sjansene for at du vil selge over ferieferansen slank. Men hvis du er en handelsmann eller kortfristet investor, kan noe skje mens du er borte fra skrivebordet ditt.

Teknologien kan imidlertid hjelpe. . .

Cloud Personal Finance Software

Det beste stedet å starte er å ha Cloud Personal Finance programvare som kan holde styr på dine investeringer for deg.

På grunnleggende nivå kan dette bety at du har en app på telefonen din som følger porteføljen din. Hvis du har en iPhone, har du Stocks appen bygget rett inn. Du kan også laste ned apper fra Bloomberg, Dailyfinance, Reuters, og mange andre finansielle tjenester selskaper. Disse appene er gode utgangspunkt for å spore dine aksjer. Vi har satt sammen en liste over investeringsapps du kan prøve også.

På neste nivå er det de personlige alternativene for å spore investeringer og kontoer overordnet. Akkurat nå er vår favoritt Personal Capital for å administrere investeringsporteføljen din. De har en flott nettside, og de har også en flott mobilapp som du kan bruke til å få tilgang til kontoene dine også.

Det viktige å huske er at personalfinansieringsprogramvaren lar deg se dine saldoer, men du kan ikke gjøre noe annet med det. Så, dette er flott for sporing, men ikke for handel.

Mobile Trading Apps

Hvis du kommer til å måtte handle mens du reiser, må du sørge for at du har din meglerens app lastet ned før du reiser.

Nesten alle selskapene på listen med billige investeringssteder har mobil handelsapps som lar deg få tilgang til og handle fra kontoen din mens du er på farten.

Vår favoritt mobilapp er imidlertid fra vår favorittrabatter, Fidelity. Den gode tingen om Fidelity-appen er at du kan gjøre alt du normalt ville gjøre online. Dette inkluderer handelsaksjer og opsjoner, sporing av aksjeeffekter og andre beholdninger, og til og med overføring av penger til og fra kontoen din. Så, hvis du får en tips om varemerker mens du er på ferie, kan du forsikre deg om at du har penger du trenger å investere mens du er på farten!

Old School Broker-Assisted Trades

Har du ikke en smarttelefon eller bærbar PC? Det er fortsatt en annen måte at du kan styre dine investeringer mens du reiser - det blir bare sjeldnere og sjeldnere hvert år. Det er bare å ringe din megler. Ja, du kan ringe megler og legge handel. Det kalles å plassere en megler-assistert handel.

Hver megler tilbyr fremdeles disse handler, men de belaster mye høyere provisjoner for dem - vanligvis rundt $ 25 eller høyere per ordre. Det er dyrt, men hvis du trenger å handle mens du er på farten, kan dette være et levedyktig alternativ for deg.

Har du andre triks for å administrere dine investeringer mens du reiser?

Skrive Inn Din Kommentar