Liv

År 2000 kalte. Det ville vite om du savnet Nokia 3310

År 2000 kalte. Det ville vite om du savnet Nokia 3310

Husk når du vil piske ut Nokia 3310 og spille "Snake"? Eller husk når du vil lage din egen ringetone på den? Det var stramt tilbake i dag!

Dessverre, den søte, lille telefonen har mistet seg i blandingen av iPhone og Android-enheter. Inntil i dag var disse telefonene ikke noe annet enn små tidbits av søt nostalgi - jeg tror ikke jeg har sett en siden jeg var i middelskolen.

I tilfelle du ikke allerede har hørt, er den ikoniske Nokia 3310 et comeback!

Flippin er søt. Her er detaljene.

Returen av Nokia 3310

Finsk oppstart HMD Global kjøpte den intellektuelle eiendommen til Nokia-produkter i fjor, og gav den rett til merkevarebygging og teknologi.

Etter å ha kartlagt forbrukerne om hva deres favoritt Nokia-produkter var, var resultatet enstemmig: 3310.

Og hvorfor ville det ikke vært? Jeg bryr meg ikke om hva du sier om "Candy Crush Saga." "Snake" er hvor den er.

Som et resultat har HMD Global oppgradert Nokia 3310 og avduket den på Mobile World Congress i Barcelona den 27. februar, noe som forårsaket hipsters overalt å freak out.

Jeg mener, hva er hipper enn en vintage mobiltelefon? (Ja, det er en ting nå - hvilken tid til å være i live.)

Revolusjonen er ganske søt også: Batteriet vil gi opptil 22 timers taletid og varer opptil en måned i ventemodus. Jeg ser ikke iPhones gjør det, amiritt skjønt ??

Den nye utgaven vil bli tilgjengelig i fire farger: gul, rød, grå og den opprinnelige marineblå.

Kan vi også snakke om hvordan det har et FARGE-skjermbilde nå? I tillegg til dette er skjermen polarisert, noe som gjør det lettere å lese i sollyset. Snakk om fancy.

Og få dette: det har en kamera og flash. * dråper mic *

OK, OK - det har bare 2G-tilkobling, så la oss ikke late som om denne babyen er rask. Hvis du vil kjøpe en av disse tingene, må du sørge for at du forstår at tålmodighet er en dyd.

Ringer inn på bare $ 52, Jeg vil gjerne ha hele tiden i verden for denne telefonen. Jeg tror ikke du kan til og med kjøpe en iPhone-sak for $ 52. (Jeg barn, jeg barn.)

For nå er detaljene smale. Telefonen er satt til gjenoppstart i andre kvartal 2017, noe som betyr at det kan komme ut når som helst mellom 1. april og 30. juni. Det vil være tilgjengelig over hele verden, men HMD Global har ikke annonsert hvilke operatører som vil tilby den.

I tillegg til 3310 revolusjonen, lanserte selskapet tre nye Android Nokia-modeller. Sjekk dem ut her.

Jeg vet ikke om deg, men jeg skal kaste min iPhone på toalettet. De er så "uncool" nå.

Din sving: Går du din smarttelefon til den moderne Nokia 3310?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.


Skrive Inn Din Kommentar