Banker

Amazon lærebok leie vurdering: er det riktig for deg?

Amazon lærebok leie vurdering: er det riktig for deg?

Tilbake i mørke aldre måtte studentene kjøpe lærebøker (ofte de nyeste utgavene), og hadde ikke annet valg enn å selge sine brukte kopier tilbake til universitetsbokhandel.

Det tar ikke et geni å vite hvem som har den bedre enden av avtalen. For å komme seg rundt i systemet måtte du håpe du kunne låne teksten fra biblioteket, eller krysse fingrene at en eldre utgave fungerte like bra.

Disse dagene har lærebokselskaper slashed prisen på lærebøker, og studenter kan ofte finne gode tilbud på lærebøkene de trenger. Amazon lærebok utleie er den ledende læreboken utleie service, og generelt kommer med høye anbefalinger (og lave priser).

Imidlertid er utleie fra detaljhandelgiganten ikke uten sine downfalls. Vi forklarer når det er fornuftig å leie lærebøker fra Amazon, og når du skal se andre steder.


Rask oppsummering

  • Laveste priser i gjennomsnitt for høyskole lærebokutleie
  • Gratis frakt hos Amazon Prime Student
  • Flott returpolitikk
Komme i gang Hurtignavigering Amazon-lærebok Utleie Grunnleggende Hvor langt går utleie Sist? Kan jeg få en forlengelse? Er frakt gratis? Hva skjer hvis (boka er sent, boken blir skadet osv.)? Hvordan returnerer jeg en lærebok? Politikk? Fin utskrift Advarsel: Du kan ikke leie alt du trenger? Kan du finne bedre tilbud?

Amazon lærebok utleie grunnleggende

Å leie en lærebok gjennom Amazon viser seg å være en ganske enkel prosess. Først vil du gå til Amazon-læreboken. Grensesnittet lar deg søke etter tittel, ISBN, eller etter kategori. Når du har funnet boken du trenger, kan du bare sjekke prisen og legge den til i din handlevogn.

Her er noen flere detaljer å vite om å leie en lærebok gjennom Amazon rentals.

Hvor lenge går utleie sist?

Utleie på Amazon er på en semester-lang basis. De fleste elevene vil kunne bruke læreboken gjennom finaler før man starter en avkastning.

Studentene kan imidlertid ikke la oppgaven med å returnere lærebøker drømme lenge. Avhengig av når semesteret slutter, kan du bare ha to til tre dager for å få boka tilbake til Amazon.

Kan jeg få en forlengelse?

For en avgift kan elevene få en 15-dagers forlengelse ved å returnere sine lærebøker. Avgiften varierer basert på prisen på boken. Hvis du ikke kan returnere boken i 15-dagers vinduet, vil du bli belastet hele kjøpsprisen for boken (mindre eventuelle leieavgifter du allerede har betalt).

Er fraktfritt?

Studenter med Amazon Student eller Amazon Prime kvalifiserer for gratis to-dagers frakt på de fleste utleie. Alle bestillinger over $ 35 tilbyr også gratis frakt. Dette er en veldig viktig fordel fordi lærebøker er tungt å sende, og frakt kan øke kostnadene.

Hva skjer hvis (boken er sen, boken blir skadet, etc.)?

Hvis du mister eller ødelegger en bok (eller boken ikke returneres i tide), vil du bli belastet hele oppkjøpsprisen for boken. Ikke at du sannsynligvis vil ha det, men Amazon vil sende boken tilbake til deg hvis de finner det for skadet å bruke som en leiebok.

Hvordan returnerer jeg en lærebok?

Når du er klar til å returnere læreboken din, må du åpne din Amazon-konto og navigere til læreboken. Du kan velge bøkene du vil returnere, og du vil kunne skrive ut en pakke og en forsendelsesetikett. Å returnere bøkene er gratis.

Hva er returpolitikken?

Generelt, når du leier boken fra Amazon, må du returnere den innen forfallsdato i samme stand som du mottok den. Hvis du ikke klarer det, vil du bli belastet full pris.

Men hvis du lærer at du ikke trenger læreboken, kan du kvalifisere for full refusjon. Studenter som returnerer en bok innen 30 dager etter leie av den, mottar full refusjon. For å få tilbakebetaling, må du behandle avkastningen gjennom retursenteret, ikke leksikonet for læreboken.

Fint utskrift Advarsel: Du kan ikke leie alt du trenger?

Selv om Amazonas leiebil har ganske vanlig fin print, kan et område føre til problemer for elevene. Amazon garanterer ikke at lærebøker vil komme med tilleggsmaterialer som CDer, Internett-tilgangskoder eller andre relaterte elementer.

Studentene bør spørre professorene om disse tilleggsmaterialene er nødvendige for klassen. Hvis Amazon ikke inkluderer dem, bør studentene påbegynne en avkastning innen 30 dager for full refusjon.

Kan du finne bedre tilbud?

Vanligvis har Amazon en av de laveste prisene på lærebokutleie (spesielt gitt muligheten for gratis frakt og 30-dagers retur).

Men det lønner seg alltid å handle for sammenligninger, spesielt hvis du klemmer hver krone. Denne artikkelen sammenligner de beste lærebokenes utleie nettsteder, så du kan finne den beste avtalen på alle bøkene dine.

Amazon lærebokutleie
  • Priser - 90
  • Fraktkostnader - 100
  • Returrett - 100
  • Tilbehør - 80
93
  • Prøv Amazon Textbook Rentals
  • Skrive Inn Din Kommentar