Investere

Blooom gjennomgang: Lavpris 401k ledelse og finansiell rådgivning

Blooom gjennomgang: Lavpris 401k ledelse og finansiell rådgivning

Å bidra til en pensjonsplan for arbeidsplassen kan være den enkleste måten å bygge rikdom over tid, men å administrere pensjonsplanen kan være en stor smerte. Hvis din bedrift tilbyr 401 (k) hjelp, kommer det sannsynligvis fra et litt dyrt firma, kalt Financial Engines.

Blooom er imidlertid en automatisert investeringstjeneste som ser ut til å gjøre det enklere å styre dette midtpunktet i investeringslivet.

Blooms teknologi er ikke rakettvitenskap. De bruker en grunnleggende kapitalfordelingsstrategi for å holde deg investert i pensjonsmålene dine. Samlet favoriserer de lavere kostnader og brede indeksfond. Men for $ 10 i måneden kan du outsource din 401 (k) -administrasjon til en robot. Plus, for det avgiften, kan du også stille stort sett noe økonomisk spørsmål til dem, og få svar. Det er ikke en dårlig avtale for økonomisk rådgivning i disse dager.

For mange mennesker er det en god del. Vil du ha hjelp til å administrere 401 (k)? Her er hva du trenger å vite om Blooom.


Rask oppsummering

 • Lavprisgebyr 401k Management
 • Sett opp eiendomsallokering og beste valg for 401k
 • Få økonomisk hjelp fra din rådgiver for eventuelle økonomiske spørsmål
 • Bruk koden CINVESTOR for en gratis prøveperiode på en måned
Kom i gang

Hva Blooom Does

Tenk på Blooom som Robo-rådgiver for 401 (k) (eller andre arbeidsgivere-sponsede arbeidsplasspensjonsplaner inkludert 403 (b), TSP, 401 (a) og 457 kontoer. Basert på din alder og mål pensjonsalder , Blooom vil anbefale en tildeling for porteføljen din.

For yngre mennesker, anbefaler de en 100% aksjefordeling, men de tilbyr også spredning innenfor aksjer. For eksempel vil de velge store, mellomstore og småkapitalfondsmidler og ulike internasjonale aksjer og muligens til og med "alternative" midler.

Hvis du ikke liker Blooms aktivaallokering, kan du velge et annet forhold mellom aksjer og obligasjoner. Blooom tilbyr ikke diversifisering utenfor aksjer og obligasjoner.

Dessuten kan du ikke justere Blooms tildeling av eiendeler. Det betyr at du ikke kan velge mer utviklet marked internasjonalt eller flere småkapital aksjer hvis det er din preferanse.

Når det er mulig, velger Blooom et lavprisindeksfond for å møte dine porteføljers krav. Generelt betyr dette at du får lave kostnader som sporer markedet. Hvis du er noen som ved et uhell velger alle de høyeste kostnadene, kan dette medføre betydelige besparelser for deg.

Blooom vil balansere porteføljen din hver 90 dager, basert på algoritmen deres (sammen med eventuelle endringer du har gjort i forholdet mellom aksjer og obligasjoner).

Folk som liker å tinker med porteføljeallokering, vil ikke like at Blooms en-algoritme passer til alle metoder, men for den gjennomsnittlige personen er dette en god service. Når du velger deg, aksepterer du Blooms anbefalinger, vil Blooom administrere porteføljen din i evighet (så lenge du betaler din månedlige avgift).

Blooom tillater også brukerne å stille økonomiske spørsmål - utover bare 401k ledelsen - og få svar fra virkelige rådgivere. Skal du investere eller betale studentlånsgjeld? Spørre? Planlegger å ha en liten snart? Spør om det.

Hvordan Bloom Charges Fees

Blooom belaster $ 10 per måned for deres 401 (k) ledelse. I stedet for å ta ut penger for å betale seg, belaster Blooom kredittkortet ditt for deres tjeneste.

For meg er dette et utfordrende trekk ved Blooom. Avgifter kan være en stor drap på porteføljen din, men lading av et kredittkort betyr at du vil spare penger på investeringskostnadene dine.

Jeg elsker også at de ikke belaster en prosentandel av dine eiendeler under ledelse. De fleste Robo-rådgivere krever en .25% - .45% kapitalforvaltningsavgift, men Blooom har en avgift for alle forbrukere. I tankene gir det mye mening.

Skal du bruke Blooom?

Jeg tror Blooom er en utmerket løsning for folk som ønsker å sette og glemme sine 401 (k) bidrag. Prisen på $ 10 per måned er svært rimelig, spesielt hvis du har en 401 (k) saldo på over $ 5000.

Faktisk for de fleste vil prisen på $ 10 per måned belastet av Blooom bli enda mer kostnadseffektivt enn et Target Date Mutual Fund (med unntak av de svært lave fondene som tilbys av Vanguard og noen andre meglerforetak).

Personlig ønsker jeg Blooom å tilby mer diversifisering i alternative aktivaklasser, og muligheten til å tilpasse beholdninger. Men for den gjennomsnittlige 401 (k) investor, liker jeg Blooms standard anbefalinger. Blooom opprettholder en fiduciary standard, så hvis du setter pris på deres tilnærming, kan Blooom være en god form for deg.

Du bør merke seg at hvis du satser på sosialt ansvarlig investering, bør du ikke velge Blooom nå.

Husk at du kan bruke koden CINVESTOR for å få en måned gratis prøveversjon. Start med å bruke Blooom her.

Hva synes du om Bloom og vil du begynne å bruke den? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Blooom
 • Kommisjon og gebyrer - 95
 • Kundeservice - 85
 • Investeringsalternativer - 75
 • Asset Allocation - 70
 • Brukervennlighet - 90
83

Sammendrag

College Investor lesere kan bruke koden CINVESTOR til å starte en måned lang gratis prøveversjon.

 • Prøv Blooom
 • Skrive Inn Din Kommentar