Banker

Hvordan spare penger å spille spill på telefonen

Hvordan spare penger å spille spill på telefonen

Da du var barn, drømte du ikke alltid om å tjene penger mens du spillte spill? Jeg husker at jeg kunne tjene penger på å spille videospill (og dette var i dagene før eSports var noe).

Det som er bra om det blir belønnet økonomisk for å gjøre noe gøy.

Faktum er at penger og personlig økonomi ikke er morsomt for de fleste. Jeg er et unntak, og de fleste penger bloggere er. Det enkle faktum er at folk flest hater å håndtere pengene sine. De liker ikke å tenke på besparelser ... det er bare en annen oppgave på deres oppgaveliste.

Men hva om du kunne spare penger gøy? Liker, hva hvis du ble belønnet for å spare penger ... la meg vise deg hvordan.

Hvis du vil hoppe over de psykologiske greiene, så start prosessen med å laste ned denne kule appen fra vår partner Langt spill som lar deg tjene penger og bonuser bare for å spare.

Hurtignavigering Få betalt for å lagre prisbelønte besparelser. En av de beste programmene - Langspill Grunnleggende om lange spillkinoer og spill som gjør det meste av spill og sparing

Komme betalt for å lagre

De fleste innser ikke dette, men du får allerede betalt for å spare. Når du legger inn penger på en sparekonto, betaler banken deg interesse. Dette er din "belønning".

Og du kan handle rundt for de beste nettbankene for å spare penger. Du kan også handle for spesialprodukter som de beste CD-prisene eller beste pengemarkedsregnskapene.

Men la oss innse det - shopping for banker for å få "ekstra" interesse er ikke morsomt. Det er kjedelig og kjedelig. Og det oppfordrer deg ikke til å spare mer.

Men hva om det var et spill som gjorde besparelser gøy. Hva om du kan vinne bonuspenger og premier bare for å spare.

Prized-Linked Savings Accounts

Prisbundne sparekontoer er løsningen. Akkurat som det høres ut, kan du tjene bonuser og premier som er innbetalt på din sparekonto.

Disse typer kontoer er utrolig populære i andre land, men frem til 2014 var det ulovlig å tilby disse typer kontoer i USA. Det endret seg, og noen få selskaper har gått i gang med å spare penger.

Gitt at nesten 40% av amerikanerne ikke har noen besparelser i det hele tatt, hvis vi kan gjøre besparelser morsomme og "givende", vil kanskje flere mennesker gjøre det.

En av de beste appene - Langspill

Når det gjelder prisbelagte sparekontoer, er det noen få apps der ute. Men Langt spill skiller seg ut fra resten. Ikke bare er det en av de eldste og en av de med de fleste brukere, det har også et stort utvalg av spill å spille fra det belønne deg for besparelser.

Slik fungerer det.

Grunnleggende om Long Game

Det høres ut som om å komme i gang kan være forvirrende, men det er faktisk veldig enkelt når du kommer i gang.

Først kan du laste ned appen her: Long Game app.

Du kobler deretter til bankkontoen din og legger inn penger i din lange spillkonto. Pengene i kontoen din er akkurat som en vanlig sparekonto.

  • Det er FDIC forsikret
  • Det tjener interesse - 0,10% (det er lavt, men det er bare basisnivået)

Når du konfigurerer og kobler kontoen din, kan du få en bonus på 300 mynter for spillene du vil ønske å spille!

De har også innskuddsbonuser for den første uken din for å oppmuntre deg til å komme i gang:

  • Opptil 3 gratis mynter for hver $ 1 du legger inn
  • Opptil 40 gratis mynter for hver $ 1 du AutoSave

Du tjener også "myntrenter" på penger du har i kontoen din hver uke. Så, bare ved å holde penger på kontoen din, kan du tjene flere mynter.

Det er også ukentlige bonuser og andre måter å tjene ekstra mynter!

Mynter og spill

Ok, så du har hørt meg snakke om mynter en haug nå, så hva er de? Mynter er i utgangspunktet virtuell valuta du kan bruke til å spille lotto-spill i Long Game-appen.

I disse spillene du kan vinne ekte pengepremier. Dette er det som er så kult om prisbaserte besparelser som Long Game. Mens du tjener en grunnrente, kan du tjene mye mer penger på kontoen ved å spille spill!

Det er noen forskjellige typer spill du kan spille med mynter:

  • Omega Millions Lottery (dette har en premie på $ 1.000.000)
  • Scratcher Style Games (hvor du riper for å vinne premier)
  • Slot Machine Style Games
  • Flip It Matching Games

Noen av disse spillene gir deg pengepremier, og andre gir deg flere mynter. Enda flere mynter er en bonus fordi du kan spille flere spill!

Jeg satte opp en konto og vant $ 1 i premier på ca 5 minutter uten å selv sette inn penger!

Få mest mulig ut av spill og sparing

Hvis du liker å spille spill, og ønsker å forbedre din økonomi, er prisbelønte besparelser en god kombinasjon. Apper som Langt spill Gjør besparelser morsomt og enkelt - og du kan begynne å se små resultater i løpet av få minutter.

Hvis du trenger litt oppmuntring og motivasjon for å lagre, kan Long Game og lignende apps gjøre en stor forskjell i å hjelpe deg med å utvikle positive sparingvaner. Med mindre du treffer Omega Million Lottery, vil du sannsynligvis ikke bli millionær som spiller dette spillet.

Men det kan virkelig gjøre en forskjell i å hjelpe deg med å øke besparelsene dine på en morsom måte! Hvis du virkelig ønsker å komme inn i det, kan du begynne å beregne oddsen og se hva som trengs for å få mest mulig ut av pengene dine. Det er nettsteder og sub-Reddits viet til denne typen ting!

Siste tanker

Hvis du leter etter en morsom måte å spare penger på, er det verdt å spare penger Langt spill kan virkelig hjelpe deg med å spare mer penger.

Neste gang du kjeder deg på telefonen og tenker på å spille et spill, i stedet for å kjøpe et spill - last ned et spill som kan betale deg og hjelpe deg med å spare!

Skrive Inn Din Kommentar