Mat

Tid til å bryte ut de stretchende buksene! National Cheeseburger Day er søndag

Tid til å bryte ut de stretchende buksene! National Cheeseburger Day er søndag

Høstens begynnelse betyr at det er på tide å gjøre seg klar for årsskiftet med ferieferier.

Men akkurat da du trodde Thanksgiving var som # America som en ferie kunne muligens få, National Cheeseburger Day trinn opp til ordspråklig tallerken.

Og den bokstavelige.

National Cheeseburger Day 2016

National Cheeseburger Day er søndag, september 18, og hvis du er noe som meg, kan du absolutt ikke vente med å feire.

Og du trenger ikke å bruke tonn for å gjøre det. Faktisk, hvis du spiller kortene dine riktig, kan du til og med gjøre penger av å kaste ned på en burger i helgen.

Her er våre seks favoritt nasjonale cheeseburger avtaler å synke tennene dine i denne helgen.

1. Burger21

Selv om det ikke er teknisk en avtale spesielt laget for National Cheeseburger Day, kan du fortsatt score en gratis Cheesy når du laster ned Burger21s lojalitetsapp for iOS eller Android.

I tillegg får du $ 5 hver syv besøk.

2. BurgerFi

Per Nerdwallet, BurgerFi er dishing ut $ 5 cheeseburgers hele dagen på september 18 hvis du spør den hyggelige personen bemanning registret.

3. Fuddruckers

Fikk en seriøs appetitt?

Down Fuddruckers ' tre pund burger, med en halvliter side av frites, om en time eller mindre denne søndag for å motta to gratis fremtidige Fuddruckers måltider - bare hvis du noen gang er sulten igjen - og en gratis t-skjorte skryte av din kjøttfulle seier.

Mer enn 50 landsomfattende steder deltar - de fleste er i Texas. Jeg antar at alt egentlig er større der!

Men hvis du vil delta i utfordringen, må du planlegge fremover, og ikke bare fordi du må sulte deg for en dag eller tre først. Flierstatene er 24 timers varsel kreves, så ring din favoritt Fuddruckers snart hvis du er opptatt av denne betydelige oppgaven.

4. Ruby Tuesday

Få en gratis burger opp til $ 10 i menyverdi med ditt kjøp av en voksen hovedrett fra Ruby Tuesday denne søndagen.

For å få kupongen, du må registrere deg for deres nyhetsbrev - og ta en quiz!

Men ikke bekymre deg om å blinke tilbake til 8:00 pop quizzes i geografi (* shudder *). Spørsmålene er flere valg, og inkluderer edelstener som "Hvis du var en cheeseburger strandet på en øde øya, hvem vil du ledsage deg?"

Mulige svar er "løkringer", "veganer" og min personlige favoritt, "en annen cheeseburger."

5. Shake Shack via Delta Airlines

Ja, du leser det riktig.

Hvis du tilfeldigvis flyr Delta One Business Class fra JFK til LAX denne søndag, kan du være med på en godbit: en Shake Shack-burger, din til å forbruke 5 miles i himmelen.

Gitt, det er mye ifs, og ingen steder sier det at burgeren er ledig.

Men, mannen ... Shake Shack er nesten verdt prisen for å bestille en business class-billett to dager før start.

…Nesten.

6. Wayback Burgers

Penny Hoarder overachievers, ta notat: Du kan tjene en anstendig start på din nødfond i helgen bare ved å spise en cheeseburger ... hvis du kan spise en virkelig, virkelig stor, virkelig, veldig rask.

Burger-kake Wayback Burgers holder sin årlige burger-spise konkurranse denne søndag - akkurat i tide til National Cheeseburger Day. Hvis du vinner, vil du tjene "den prestisjetunge tittelen til Triple Triple 'Chompion," for ikke å si noe om en heftig utbetaling: $ 3,330 storeprisen.

Selvfølgelig, for å tjene det, må du være den raskeste personen til å spise den landsdekkende kjedenes "triple triple", som inneholder ni (ni!) patties, ni stykker ost, og selvfølgelig salat og tomat.

Pressemeldingen fornuftig foreslår at deltakerne "ta med seg sine elastiske bukser" så vel som å bruke hashtag #TripleTripleChallenge mens de diskuterer deres tvilsomme livsvalg på sosiale medier.

Hvis du ikke vinner, Du får fremdeles en gratis T-skjorte... men du vil være på kroken for å betale for burgeren, som ringer opp på rundt 18,99 dollar.

Gledelig ferie!

Din sving: Hvordan vil du feire National Cheeseburger Day i år?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder og cheeseburger aficionado. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar