Liv

Vi presenterer kjære Penny, en rådgivningskolonne for dine pengepolitiske dilemmaer

Vi presenterer kjære Penny, en rådgivningskolonne for dine pengepolitiske dilemmaer

Hvem spør du når du har spørsmål om penger? Ikke bare spørsmål om dollar og cent, og sammensatte interesse, men spørsmålene om hvordan du skal håndtere penger når du også må håndtere resten av livet ditt samtidig?

Din mor? Din beste venn? Eller finner du deg selv Googling inn i den mørke natten fordi du er for flau for å spørre hvem som helst?

Her på The Penny Hoarder, liker vi å gi handlingsvennlige pengene råd som ikke tar en økonomi grad å gjelde for ditt daglige liv. Men en liste over should-dos løser ikke alltid kompleksiteten i våre individuelle relasjoner med penger.

Trenger du litt penger råd? Spør Penny

Så la oss gi ut noen skreddersydd råd, skal vi? Skriv til Penny når du ikke er sikker på hvem andre skal be om hjelp med pengene dine.

Her er noen eksempler på emner du kanskje spør Penny om:

  • Hvordan rettferdiggjøre den dyrebare gjenforeningsturen med høyskolevennene dine - eller bøy deg ut av det
  • Hva å gjøre med svigerfamilie som ikke deler de samme økonomiske verdiene
  • Enten å bruke store penger på garderobestift eller fortsett å handle rabattholderne
  • Hvordan nærme deg din ektefelle som du mistenker, har en penger hemmelighet
  • * Sett inn karriereproblemer her *

Bekymret for å sende dine spørsmål og bekymringer via internett? Ikke vær. Vi beholder alle henvendelser anonymt.

Bekymret for å stole på et tusenårig, en påstått morder av frokostblandinger, varehus og servietter? Ikke vær.

La meg si det på denne måten: Jeg hadde en helt normal oppdragelse før jeg ødela det med dårlige forhold og collegeblunders. Jeg har hatt en heltidsjobb, eid en bedrift og vært freelancer - og jeg har klart å gjenopprette fra forlegenhet og økonomiske blunders i alle de ovennevnte situasjonene. Jeg har gjort mange penger feil i mitt korte liv, og jeg lover ikke å rope på deg hvis du forteller meg om din.

Jeg har vært her før, og jeg vet veien ut.

Innboksen er åpen. Send dine bekymringer til [email protected], og jeg vil se hva jeg kan gjøre for å hjelpe.

Ansvarsfraskrivelse: Utvalgte spørsmål og utvalgte svar vil vises i The Penny Hoarder's "Kjære Penny" kolonne. Jeg vil ikke kunne svare hvert eneste brev (jeg kan bare skrive så fort!). Vi forbeholder oss retten til å redigere og publisere dine spørsmål. Ikke bekymre deg - din identitet forblir anonym. Jeg har ikke en psykologi, regnskap, økonomi eller juridisk grad, så mitt råd er kun for generelle informasjonsformål. Jeg lover imidlertid å gi deg ærlig råd basert på min egen innsikt og virkelige erfaringer.

Skrive Inn Din Kommentar