Penger

Wisconsin Law Forces Skoler til å lære studenter om Cheddar (ikke osten)

Wisconsin Law Forces Skoler til å lære studenter om Cheddar (ikke osten)

Husk livet når du kommer på college? Din første romkamerat? Kanskje din første virkelige jobb?

Ditt første kredittkort? Cha-ching!

Hvis du var som altfor mange amerikanere, forlot du videregående skole med lite arbeidskunnskap om personlig økonomi. Hvis foreldrene dine ikke lærte deg hvordan du håndterer pengene dine og forskjellen mellom behov og ønsker, var du sannsynligvis i trøbbel.

Mange stater krever at deres videregående skoler skal inkludere en økonomisk læreplan som et krav til oppgradering. Nå, selv om det er litt sent til festen, er Wisconsin om bord.

Hvorfor Wisconsin bestod et K-12-krav til økonomisk leseferdighet

Den 2. desember 2017 trådte en ny lov i kraft krever at skoledistriktene vedtar akademiske standarder for økonomisk kompetanse og innlemmer personlig økonomi i læreplanen til barnehage gjennom 12. klasse.

Ifølge Milwaukee Journal Sentinel, for å unngå å pålegge for mye økonomisk motgang i skoledistriktene, har loven ikke skissert spesifikke kurskrav. Skoler oppfordres til å jobbe med banker, kredittforeninger og andre finansinstitusjoner for å utvikle læreplanene sine.

Flyttingen er lang forsinket i Cheesehead State. Champlain Colleges 2017 rapport om nasjonal videregående finansiell kompetanse ga Wisconsin en stor ol 'F for mangel på utdanningskrav til personlig økonomi. Ni andre stater og Washington, D.C., kom til Wisconsin nederst på rangering.

De eneste statene som mottok A er for deres økonomiske ferdigheter, var Virginia, Tennessee, Alabama, Missouri og Utah. Denne karakteren ble gitt bare til stater som krevde minst ett semester av økonomisk opplæring for å oppgradere.

Men ikke anta at wisconites går inn i gjeld som kjøper brats, ostkremmer, øl og Aaron Rodgers trøyer. Ifølge styrings gjennomgang av gjennomsnittlig kreditt score etter stat, kommer Wisconsin i 10. samlet, med en Experian gjennomsnittlig kreditt score på 707.

Ifølge Amy McCutchen, en bedriftslærer ved Holmen High School i Wisconsin, kan spørsmålet om kreditt være det viktigste. Hun fortalte WKBT-TV: "Jeg tror at kredittspørsmålene egentlig er en som studentene har hørt om før. De har sett reklamefilmene. De har hørt folk snakke om det, men de forstår det ikke før de får pengene og tallene foran dem og innser hvor mye skade kan gjøres med noen dårlige slip-ups tidlig i livet.

Det virker rart at det i 2018 ikke er tatt opp av hver stat, men det er en god ting å legge til en mer til listen. Lær penger ledelse ung, så vi får en ny generasjon utdannede Penny Hoarders.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar