Liv

Han vil spare $ 360 på bilforsikring i år. Her er hans hemmelige våpen

Han vil spare $ 360 på bilforsikring i år. Her er hans hemmelige våpen

Fram til Artie Januaris siste langrennsflyt, hadde han aldri vurdert å shoppe for bilforsikring.

Da han bodde i Boston, var en av hans beste venner hans forsikringsagent, så han gikk bare med den.

"Jeg trodde," Å, ja, jeg får en god avtale, og jeg har god dekning, "sier han. "Det var en out-of-sight, out-of-mind slags ting."

På den tiden betalte 32-åringen om $ 95 i måneden gjennom Liberty Mutual.

Men for fire måneder siden flyttet han til Austin, Texas, hvor han måtte registrere på nytt sin bil, få en ny lisens, sikre ny bilforsikring - alt det jazz.

Heldigvis hadde kjæresten hans blitt ansatt på The Zebra, som Januario (og selve selskapet) beskriver som «Kajakk for bilforsikring».

Han bestemte seg for at han ikke hadde noe å tape og sammenlignet forsikringsnotater gjennom Zebra's online søkemotor. På omtrent en halv time hadde han ny forsikring - og klarte å slå av rundt 30 dollar i måneden, og betalte nå ca 65 dollar i måneden i en stat som i gjennomsnitt har høyere forsikringsrenter enn den han hadde flyttet fra, ifølge Zebra's State of Auto Insurance-rapport.

Back It Up: Hva er Zebra?

Spoiler: Vi snakker ikke her majestetiske afrikanske dyr.

The Zebra sammenligner tonnevis med bilforsikring sitater for deg, alle online. Det kammer gjennom mer enn 200 leverandører for å samle dine beste tilbud. Januario sier at den er gjennomsiktig og presentert direkte på skjermen.

"Pun ment, men det er veldig svart og hvitt," sier han og citerer selskapets motto.

Hvordan Zebra fungerer

Slik kan dette selskapet spare penger på bilforsikring:

1. Gå over til Zebras søkeplattform.

Skriv inn bilens år, merke og modell, og postnummeret ditt. Deretter svarer du på spørsmål om dine vaner og livsstil.

På høyre sidefelt ser du at estimerte priser øker eller reduseres basert på svarene dine. For eksempel, hvis du har kommet inn i en ulykke - det var din feil - i de siste tre årene, vil prisene ditt sparke opp. Det er interessant å se hvilken effekt svarene dine kan ha.

2. Etter omtrent to minutter med spørsmål er det på tide å sammenligne.

Zebra gir deg det det kaller et forsikringspoeng, som ligner på kredittpoeng, bortsett fra bilforsikring. Det hjelper deg å lære hvordan du får bedre priser. Du kan også spille med ulike dekningsmuligheter for å se hvordan det kan påvirke prisene.

3. Hvis du finner en forsikringsplan som passer dine behov, kan du sikre den gjennom The Zebra. Og hvis du har spørsmål, kan du ringe en representant, som var en av Januarias favorittfunksjoner. Han var i stand til å stille ethvert spørsmål han hadde.

En ærlig gjennomgang av sebra

"Det er ikke bare fordi kjæresten min jobber der," sier Januario. "Jeg vil ærlig anbefale nettstedet til noen."

Det er en følelse han gjentok minst to ganger under samtalen.

"Bokstavelig talt kvelden jeg brukte den, hadde jeg syv av mine venner og familie der," sier han. "Og alle sa det samme. De elsket det. "

En av hans favorittaspekter av The Zebra er dens forsikringspoeng.

Verktøyet karakteriserer deg (som et rapportkort) på kjørerkortet, årlig kjørelengde, forsikringshistorie, alder og kjøretøybruk for å bestemme poengene dine, fra 400 til 950. Du kan se hvordan du sammenligner med den gjennomsnittlige personen i ditt område og se nøyaktig hva du kan gjøre for å øke forsikringspoenget ditt og dermed redusere prisene.

Tanken bak poengsummen er å gjøre bilforsikringen mer gjennomsiktig - for å hjelpe deg med å forstå hvorfor du betaler det du betaler eller for å vite om du fortjener en lavere rente.

Januario forklarer sin situasjon før han oppdager The Zebra:

"Det var bare min agent som fortalte meg at jeg fikk en god pris. Mens med dette kan jeg få en god pris for meg selv, fordi jeg vet hva jeg kan kontrollere. "

Zebraen holdt også all den informasjonen han trengte. Det matet ham nyttige tips. For eksempel lærte han om han betalte for seks måneders forsikring på forhånd, kunne han spare penger. Han ville ellers ikke ha kjent det.

I tillegg tilbys nettstedet tonnevis av artikler og besvart alle sine nitty-gritty spørsmål: Hva om min venn kjører bilen min og kommer inn i en ulykke? Hvorfor kan du ikke få forsikring rett før en orkan?

Han elsket også at han kunne gjøre et søk på nettet, men deretter snakke med en ekte-live menneske gjennom The Zebras kundeservicelinje.

Representanten oppfordret Januario til å ringe tilbake hvert halvår eller så, noe han aldri tidligere hadde vurdert. Men fordi alle de faktorene som går inn i hans forsikringspoeng kan endres innen seks måneder, kan han få en bedre rente.

"Fordi selv om det er en ekstra $ 5 i måneden eller hva det er ... er det et par ekstra penger i lommen, som alle elsker," sier han.

Med $ 360 sparer han i år ved å kjøpe en plan gjennom Kemper Insurance, Januario hopper i hans, ahem, forsikret Toyota Camry og tar en helgetur på Texas Hill Country med kjæresten sin.

"Zebra er bokstavelig talt der for å spare penger, som jeg tror på slutten av dagen, det er det alle ønsker," sier han.

For å få ditt gratis bilforsikrings sitat, skriv inn ditt postnummer her. På omtrent to minutter vil The Zebra samle massevis av alternativer for deg.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar