Investere

Vok din deiggass (Mid-Year Update)

Vok din deiggass (Mid-Year Update)

Det er på tide for en annen Grow Your Dough Throwdown-oppdatering.

Vi har nådd midtveispunktet, og konkurransen er definitivt oppvarming. Dow Jones viser ikke noe tegn på å slippe, slå den fenomenale 17.000 marken.

Side notat - Er det ikke så galt? Det virker som i går at det var mars 2009 og Dow Jones var på 6.500, og nå har vi rammet 17.000? Som min filippinske mor ville si, "Hva er det, det er det?" Jeg graver, jeg graver ut ... ..

For de av dere som er nye til Grow Your Dough Throwdown, er det et kort sammendrag om hva denne Throwdown handler om:

Jeg åpnet syv forskjellige kontoer med syv forskjellige nettbaserte meglere og investeringssteder, og deponerte $ 1000 i hver. Tanken var å se hvordan hver ville sammenligne etter et års vekst. For å gjøre det mer spennende, søkte jeg flere andre personlige økonomi blogging eksperter til å bli med meg i moroa.

Hver av dem har åpnet en konto på et online investeringssted etter eget valg, og deponert $ 1000. Som statsregel kan vi ikke legge inn mer penger gjennom året, men vi kan handle så mye som vi vil. Siden jeg åpnet syv forskjellige kontoer, bruker jeg bare en konto med tallene mine sammenlignet med dem. Så hvordan går det? La oss ta en titt.

TD Ameritrade

Jeg har ikke gjort noen endringer i kontoen min, selv om jeg har vært veldig nær flere ganger. For å være ærlig har jeg vært så opptatt med å reise sammen med familien i løpet av sommeren og fullføre ulike andre prosjekter som jeg ikke har sett så nært som jeg vil. Unnskyldninger, jeg vet det. Selv om Dow Jones har fortsatt å sveve gjennom hele året, er porteføljen min fortsatt under vann. Samlet porteføljeverdi er $ 961,12.

Hva drar meg ned? Akkurat nå har jeg tre aksjer som har skadet meg, men av de to har egentlig skad meg. Mine nåværende beholdninger er fortsatt Bank of New York, Dunkin 'Donuts, eHealthInsurance, Fidelity Guarantee Life, og Yahoo. eHealthInsurance og Yahoo er de som skader meg mest. Min beste aksje er Fidelity Guaranty Life, som bare ble utstedt som en børsnotering tidligere i år.

Jeg vet at jeg har stresset dette mange andre ganger i tidligere Grow Your Dough Throwdown oppdateringer der jeg sier at jeg ikke er en lagerplukker. Som du kan se, er det fortsatt å være sant.

Vil jeg ende opp med å gjøre noen endringer i porteføljen? Bare for moro skyld - siden dette er for moro skyld, ikke å bli behandlet som investeringsråd - kan jeg. Vi ser hva som skjer senere.


Åpne en konto hos TD Ameritrade

Scottrade

Jeg trodde det ville vært gøy hvis jeg kunne få min kone til å bli med meg. Min kone kunne virkelig bryr seg mindre om aksjer, da hun lar meg håndtere alle investeringene i familien vår. Basert på min lagerplukkekraft, er jeg ikke sikker på at det er en klok idé. Ha ha. Jeg fikk henne til å gi meg noen aksjer, og da kjøpte jeg de som brukte Scottrade for sin varemottaker.

Hvorfor Scottrade? Fordi hun liker lilla over de grønne farger TD Ameritrade. Tror jeg tuller? Jeg er ikke. Hennes valg er Facebook, Coca Cola, Lululemon, Starbucks og Target. Med hennes totale markedsverdi er $ 970,93, betyr det at hun slår meg.

Ja, jeg skjønner at det ikke er mye, men hun slår meg fortsatt. Jeg håper virkelig at hun ikke leser dette. Jeg vil ikke at hun skal vite.


Åpne en konto hos Scottrade

Tradeking

Formålet med å åpne opp en konto hos TradeKing var å bygge en Blue Chip-utbyttebeholdningsportefølje. De aksjene jeg endte opp med var General Electric, Coca Cola, McDonald's, Microsoft og Verizon. Total kontoverdi på Blue Chip-porteføljen er $ 991,86. Korreksjon- $ 1021,70. Endelig. En portefølje som tjener penger.


Jeg snakker ofte med kunder som alltid vil kjøpe Blue Chip-aksjer, så jeg trodde det ville være interessant å se hvordan de ville utføre mot litt mer risikofylte aksjeporteføljer. Ser ut som det betaler seg så langt.


Åpne en konto hos TradeKing

Motif

Før du begynte å Grow Your Dough Throwdown, var jeg virkelig ikke kjent med Motif, eller hva de gjorde, og leser over en god Motiv Investing Review, vil hjelpe deg å forstå mer av hvem og hva de er. I utgangspunktet velger du ditt eget motiv, som bare er en bestemt stil, som du tror vil være en varm sektor å være i. Som skjermbildet viser nedenfor, var et av motivene jeg valgte, motivet for videreannonser. Noen av bedriftene inkluderte Google, Facebook, Yahoo, Twitter, LinkedIn, TripAdvisor, et cetera. Samlet porteføljeverdi er for tiden $ 1049,06. Ikke altfor dårlig. Det er en ganske anstendig økning fra den siste oppdateringen.


En ting jeg la merke til da jeg logget på Motif-kontoen min var at hvert motiv hadde en knapp under som sa "oppdatering tilgjengelig." Etter å ha klikket på det, la jeg merke til at tilsynelatende den som kjører den Motif, hadde gjort noen endringer i porteføljen. De liker også å holde en viss vurdering av aksjene i porteføljen.

Som skjermbildet viser nedenfor, behøvde noen av mine aksjer: Baidu, Google og Yandex oppdatering - mens aksjene Yahoo og Blucora ble fjernet fra motivene. Jeg hadde ikke oppdatert noen av motivene siden jeg har startet, men jeg trodde jeg ville gå videre og teste ut å gjøre dette.

For å oppdatere motivet var alt jeg måtte gjøre, klikke på en knapp, og det ville bli oppdatert til den nye porteføljen. Kostnaden for å gjøre det var totalt $ 4,95. Ikke dårlig for å plassere nesten 15 forskjellige bransjer. Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg forandret det, for da jeg så på dagens ytelse versus oppdatert ytelse, gjorde porteføljen min faktisk bedre.

Uansett, jeg hadde aldri oppdatert Motif, så jeg var interessert i å bare se hvordan det fungerer. Det er nesten viktig å eksperimentere, teste og lære når du går.


Åpne en konto med motiv

better

Jeg har sagt det før, og jeg vil si det igjen - det enkleste nettstedet for å åpne en ny konto og få pengene dine investert, var bedre, og jeg er sikker på at du vil føle det samme, ta en titt på vår Bedre Investeringsvurdering til lære mer. På samme måte som min Capital One 360 ​​sparekonto, hadde jeg pengene mine deponert nesten øyeblikkelig, og pengene mine jobbet for meg. Siden jeg åpnet kontoen senere i fjor, har porteføljen min gjennomsnittlig totalavkastning på 9%.

Jeg valgte en 90% aksje, 10% obligasjon for min portefølje, med den totale balansen til $ 1080.79.

Bedre har noen ganske smarte sporingsverktøy som du kan endre tildelingen din når som helst, og også endre målene dine, som skjermbildene nedenfor.


Åpne en konto med forbedring

Peer to Peer Utlån

De to siste stedene jeg åpnet en konto med var peer to peer lending giants Prosper and Lending Club. Begge disse fortsetter å sparkle, noe som ytterligere forsterker hvorfor jeg elsker peer to peer-utlån.

Utlånsklubben har returnert 12,72%, mens Prosper har returnert 8,14%. Total kontoverdi for Lending Club er $ 1042.34, og Prosper er $ 1039.38, så de går i utgangspunktet nakke og nakke. Jeg trenger å grave inn i dette litt lenger, men en ting jeg elsker om Prosper er at alle pengene mine blir automatisk investert i nye notater. Derfor ser du bare en kontantbalanse på $ 11,44.

Med Lening Club har jeg en kontantbalanse på $ 208,76. Jeg vil få sporadisk e-post og gi meg beskjed om at notater er tilgjengelige og jeg har penger til å investere. Jeg må bare logge inn og gjøre det. Dessverre blir jeg opptatt, jeg mister sporet, og ofte har jeg mye penger å sitte der inne. Jeg tror de kan tilby en funksjon som gjør det automatisk, men av en eller annen grunn tror jeg det er et gebyr knyttet.

Istedenfor at jeg tenker på det, bør jeg kanskje bare gjøre litt forskning for å finne ut på egen hånd. Uansett, de er begge veldig, veldig nært, og jeg kunne ikke være noe lykkeligere.


Åpne en konto med utlånsklubben

Personlig kapital

Hele tiden har jeg vært i stand til å spore alle kontoene mine gjennom Personal Capital. Personlig kapital er den fantastiske, fantastiske kontoaggregatoren som lar deg synkronisere alle dine forskjellige kontoer, uansett hvor de er.

Jeg bruker også Personal Capital for mine andre investeringer, ikke bare Grow Your Dough Throwdown, selv om jeg var i stand til å skape en separat en bare for denne utfordringen. Den eneste ulempen er at de for tiden ikke jobber med TradeKing, som jeg ikke er helt sikker på hvorfor - men de synkroniserer med de andre seks investeringsutstyrene jeg bruker.

Personlig kapital gir deg en eiendomsdeling av hele porteføljen din, og de vil også vise deg hvordan dine porteføljer har gjort i forhold til hvilken indeks du vil sammenligne med.

Den oppdateres daglig, slik at du kan holde øye med hva som skjer med investeringene dine.


Åpne en konto med personlig kapital

De andre utfordrerne

Som tabellen viser, gjør konkurransen min en mye bedre jobb som vokser deigen enn jeg er.

Jeg kaster ikke håndkleet inn siden jeg vet at mye kan skje i 6 måneder.

BloggnavnPorteføljenavnKunngjøring PostRolling Returns:februarmarsaprilKanjunijuliaugustseptemberoktobernovember
Gode ​​økonomiske centreIkke-en-aksje-picker porteføljeGrow Your Deough: avsløre mine lagervalg$973.20$980.36919.89$906.58$961.12$886.97$926.07$917.38$567.41
House of RoseLilla Passion$955.45$961.99934.30$939.15$970.93$986.36$1,012.72$1,025.19
Consumerism KommentarFeemageddonGrow Your Deig: Mine Investeringsresultater fra februar$947.87$937.13$962.12$988.01$1,000.16$1,031,81$1,025.59
Ja, jeg er billigThrowdown HustleVok din egen deigutfordring 2 måneder i* $ 1.079,68 fortjeneste
Jobber for å leveJulies investeringseksperimenterOppdater på Grow Your Deck Throwdown: Julie's Investment Experiments$1,016.96$1,016.00949.22$1,049.59$1,205.79$1043.25$1,057.58
Ung økonomiGemini PorteføljeFebruar Investeringsutfordringer Resultater - Gemini Portefølje$1,008.72$1007.71$1018.031,047.29$1,067.95$1089.17$1,058.87$1,077.04$1,117.06
Investor JunkieVok din .. Nå!The Grow Your Dough Showdown - Oppdatering (februar 2014)$953.66$961.04$1,018.03$938.49$1043.04$1021.31$1110.69$945.05$769.16$754.40
The College InvestorGrow Your Deig Investor Challenge$985.84$1,010.84$1,027.54$994.84$941.64962.42$833.06$921.17$952.36
Plantering av penger frøSuperboring UtbytteVok din deig: februar oppdatering$1,035.40$1,055.15$1090.47$1,112.74$1,099.28$1,115.79$1,047.55$1,079.46$1,051.78
Stacking BenjaminsKan fortsatt høre en hjerterytme! (MITT VÆKST DIN GJENN OPPDATERING)$1,055.44$1,105.64$1,039.24$1,054$1,095$1,153.27$944$915.60
MilitærveiledningenBoring Investment PortfolioJeg er en kjedelig investeringskonkurrent.$1,001.23$1034.04$1018.92$978.97$972$965
PT MoneySignal SpekulantSignal Spekulator Portefølje Update (-0.7%) ADEP Flatlines [Grow Your Deig Throwdown Del 2].7% tap$1,086.75$1138.27$1258.511258.51$1,262.24$1334
Dough RollerKjøp det som Buffet$1,073.20$1,065.47$1,129.54$1,181.97$1,226.22$1,326.68$1,295.20$1,336.40$1,381.89
Frugal RulesVok din deiggrop: februar oppdatering$1,017$1029.53$1022.53$1043.03$1069.13$1,089.33$1068.48$1096.28$1122.08
Bedøm noeBlindfoldet Monkey ExperimentKunne en blindfoldet ape - kaste piler på aksjer - slå eksperter?
$986.96$988.31$1014.35989.63$1,021.28$1,015.50$1,010.21$1,059.32
Canadian Finance BlogKanadiske utbytteThe Grow Your Dough Throwdown: Mine investeringer1071.09$1,081.57$1,079.85$1093.031,061.41$1,054.19$1125.75$1020.03$960.31
Gratis Fra BrokeGrow Your Deck Throwdown Update - februar slutten - det vokser!$958.50$935.43915.43$940.81$933.34$985.32$981.76$972.05$1020.57

Hold deg oppdatert for å finne ut hvem som får kronen Grow Your Dough Throwdown-mesteren!

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar