Liv

Vi testet 9 par av on-ear-hodetelefoner. Du vil aldri gjette hvilke som har vunnet

Vi testet 9 par av on-ear-hodetelefoner. Du vil aldri gjette hvilke som har vunnet

Som forfatter som jobber i et travelt, støyende kontor, kan jeg garantere: Et godt sett med hodetelefoner er uunnværlig.

Selv om jeg er glad for å holde fast med øreproppene mine for å gå på jobb og min tid på treningsstudioet, noen ganger trenger jeg bare noe med litt mer oomph.

Over-øret-hodetelefoner kan hjelpe deg med å komme deg inn i sonen på jobb (mens du taktfullt signaliserer det nei, du er ikke tilgjengelig for en rask samtale akkurat nå) og holder deg komfortabelt beskyttet mot lyden av gråtende babyer på fly.

Plus, de ser kult ut. På-øret hodetelefoner er i utgangspunktet et mote tilbehør på dette punktet, for bedre eller verre.

Med helligdager nærmer seg, kan du være i markedet for et nytt sett eller tre. De er ganske vanlige feriebegivenhetslister.

De er også ganske freaking dyrt. Som setter spørsmålet: Trenger du virkelig å bruke $ 300 - eller til og med $ 100 - på et par hodetelefoner?

Er slått verdt det? Hva er de beste hodetelefonene for pengene dine?

For å svare på disse spørsmålene tok jeg den litt mindre enn hygieniske friheten til å snu alle mine offiseres hodetelefoner fra deres skrivebord når de ikke så og prøvde dem.

(Bare tuller, jeg ba om tillatelse først. For det meste.)

Full avsløring: Jeg er ikke fancy audiophile som bare aksepterer musikkfiler i FLAC-form. Jeg eier en plater, men jeg vil innrømme at det er 75% for hipster-cred.

Med andre ord, Jeg er ingen musikkekspert. Jeg vet ikke mye om lydkvalitet annet enn om musikken høres bra ut, sant og sterkt til øret mitt. Det blir ingen diskusjon om desibel her.

Videre tror jeg stil og komfort er avgjørende når du velger et nytt par hodetelefoner, så jeg baserte min rangering på disse faktorene, samt pris. Alle fire målene, som jeg scoret ut av 10, hadde like vekt i min vurdering.

Klar til å finne ut hvilket par hodetelefoner som skal holdes i din kjære sokkel? Her er hva jeg fant.

9. V Moda Crossfade M-100: $ 200 +

Alt skinn og metall, dette slanke headsettet er veldig moderne.

Og lydkvaliteten er dope - du kan helt sikkert høre isolasjonen av høyre og venstre høyttaler, og basen er fysisk håndbar. Da jeg lyttet til musikk, hørte jeg bare de høyeste og skarpeste delene av samtalene rundt meg.

Med det sagt, Jeg fant settet ganske darn stramt og ubehagelig. (En annen rask ansvarsfraskrivelse: Jeg har et gigantisk hode, så dette problemet kan ikke gjelde for alle.)

Ørepikene passer ikke helt over øret mitt helt (som jeg vet er i design, men gjør at jeg føler meg knust), og selv om den kan justeres, klemmer setet mitt som en skrue.

I tillegg er de sprø pricy: De starter på 243 dollar direkte fra V-Moda, og til og med Amazon de svinger rundt $ 200, avhengig av farge.

En av mine hovedmålinger for å velge et sett med hodetelefoner er om jeg kunne sovne i dem på mitt neste røde øye-fly. Det er et klart "nei" for disse dårlige guttene!

Lyd: 9

Komfort: 1

Stil: 8

Pris: 3

Totalt: 5,25

8. Sentey B-trek H9 Pro LS-4560: $ 99

Et høyteknologisk hodesett med trådløs funksjon og på-kontroller, disse hodetelefonene har en ganske stor profil, selv om de er sammenleggbare. Når jeg snap dem åpne, er jeg litt redd jeg bryr dem.

Øre mansjettene passer over mine ører og så noen, og hodetelefonen selv er ganske løs, til tross for mitt store hode - så mye at ørestykket ikke hviler i ansiktet. Jeg føler at hodetelefonene kan falle av hvis jeg begynner å rocke ut for hardt, selv om jeg ikke vet om det er fordi setet har vært godt elsket av eieren, knytter videoprodusenten Teyonna Edwards.

Selv om Edwards rapporterer at settet koster ca $ 99 nytt, ser det ut til at du kan få dem billigere på Amazon. På den tiden jeg skrev dette innlegget, var det et nytt sett for $ 69 og noen brukte dem så lave som $ 35.

Lydkvaliteten er ganske bra, men kanskje delvis på grunn av hvor langt fra ørene min settet er, støyavbestillingen handler om null - jeg kan høre alt annet som foregår rundt meg tydelig. Diskanten er litt tynn og generelt, lyden føles ikke så kraftig som noen av de andre hodetelefonene på dette prispunktet ...

... men hvis du har et eksepsjonelt stort hode, kan du sannsynligvis ikke gjøre mye bedre for komfort.

Lyd: 5

Komfort: 7

Stil: 6

Pris: 4

Totalt: 5.5

7 (slips). Beats Solo: $ 150 +

Ah, Beats.

Kanskje opphavsmannen til på-øret hodetelefon mote uttalelse, Disse babyene er så kjente, de kan vises på din kjære sin ønskeliste ved navn.

Men er de virkelig verdt deres bratte prislapp?

Den nyeste iterasjonen til den populære Solo-serien, Solo3 Wireless, selger for tiden for $ 299,95 gjennom Beats nettside og for omtrent $ 50 mindre på Amazon.

Men $ 250 er fortsatt en mye å slippe på et headset.

Selv om ingen på kontoret har denne siste versjonen (jeg mener at vi er Penny Hoarders, tross alt), var jeg i stand til å prøve på seniorredaktør Heather van der Hoops originale Beats Solo - den kablede versjonen.Selv om Beats har avsluttet dem, kan du finne dem for rundt $ 150 til $ 200 på eBay og Amazon.

Mens van der Hoops lyseblå sett er definitivt stilig, er ledningen ikke klut innpakket som noen av de andre fine settene jeg prøvde.

Og viktigere, hodetelefonene er ikke nesten like komfortable som jeg ville ha forestilt dem å være, gitt deres popularitet.

Ørekoppen er myk, men det er ikke helt innkapslet hele øret mitt, og hodesettet selv er ganske darntett også. Det ville definitivt gi meg hodepine etter en stund.

(En annen av våre forfattere, Susan Shain, la nylig sitt eget par Beats å hvile når hodebåndet snappet i halvparten. "For stramt for mitt store hode" sa hun. Jeg antar at forfattere trenger mer plass til alle hjernene!)

Mens det er nesten ingen støyavbrudd uten lydspill, så snart musikken starter, blir romets chatter bort. Og basen er super dyp og fantastisk.

Alt i alt, men lydkvalitet betyr ingenting hvis hodetelefonene er for ubehagelige å bruke i lange perioder. Så når det gjelder dette ultra-populære paret, forblir jeg en skeptiker.

Lyd: 8

Komfort: 3

Stil: 9

Pris: 3

Totalt: 5,75

6 (slips). Creative Hitz WP380: $ 89

Disse hodetelefonene, som tilhører medarbeiderforfatteren Lisa Rowan, hadde definitivt den slankeste profilen til de jeg prøvde. Med deres svarte og svake metallfunksjoner, minnet de meg om headsettet fra 90-tallet - men deres Bluetooth-kompatibilitet og lydstyringsregulering raskt fortolket den illusjonen.

Selv om $ 100 faktisk er midt mellomrom når det kommer til hodetelefoner, er det fortsatt mye penger. Og i dette tilfellet ville jeg nøle med å kalle det godt brukt. Beklager, Lisa.

Disse babyene hadde nesten nullstøy, selv når jeg spilte høy musikk, og ørestykket ikke passet helt over mine ører. Når det er sagt, hadde settet en overraskende lyddybde, inkludert bass, gitt sitt tynne utseende. Diskanten var imidlertid litt tinny.

Lyd: 6

Komfort: 7

Stil: 5

Pris: 5

Totalt: 5,75

5 (slips). Nakamichi BTHP06: Omtrent $ 65

Mens dette hodetelefonen ikke er akkurat stilig - og kanskje føles litt spinkel - det har noen anstendige funksjoner for sin pris (som er så lavt som $ 35 på eBay akkurat nå).

Det er Bluetooth-aktivert og trådløst, og har en mikrofon og en rekke kontroller på selve headsettet. Det er også sammenleggbar for enkel transport.

Ørepute er skjegg, men passer ikke over hele øret. Ellers er det ganske slitesterkt, og ikke for stramt. jeg kunne sannsynligvis sovner i disse.

Det er ikke mye støyavlysning uten musikk, og bare noen med musikk; det er ikke nok til å blokkere mine kollegeres latter. Lydkvaliteten er bare OK, og basen mangler dybde.

Alt fortalt, jeg vil sannsynligvis våren for en oppgradering fra disse for bedre lydkvalitet. Men for et trådløst sett med alle gizmene, er de ikke dårlige for prisen.

Lyd: 4

Komfort: 7

Stil: 4

Pris: 8

Totalt: 5,75

4. Urbanears Plattan: $ 49 kablet, $ 99 trådløst

Dette er hodetelefonene jeg bærer hver dag - eller i det minste den oppdaterte versjonen av den. Jeg kjøpte gruven litt over to år siden da jeg forberedte på min første langvarige flytur over Atlanterhavet.

Jeg ville ikke bruke Beats-nivå kontanter, heller, så jeg fant denne billigere versjonen. Og jeg innrømmer at det er kult å se på flyplassen, var en betydelig motivator for kjøpet, så Urbanears imponerende fargerik hadde stor innflytelse på min beslutning.

Og For prisen er de ikke dårlige ... men jeg har heller ikke tenkt å kjøpe dem igjen. Ørepartiet passer ikke helt over mine ører, og de gir meg hodepine etter en stund.

I tillegg begynte deres plast / voksagtige belegg å rense seg ganske snart etter at jeg kjøpte dem, og etter over to års bruk rykker venstre høyttaler litt. (Dessverre varer garantien bare ett år.)

Lydkvaliteten er ganske anstendig; Det er ingen alvorlig bass, men jeg kan ikke høre folk snakke når jeg har dem på.

Så mens de ikke ser så høy kvalitet som noen andre på nært hold, Hvis du vil ha et morsomt, fargerikt og rimelig alternativ, gjør Urbanears et anstendig produkt. Og heck, det kan skje mye om to år - de nyere iterasjonene kan bli mye bedre.

Lyd: 5.5

Komfort: 6

Stil: 9

Pris: 7

Totalt: 6.9

3. Sennheiser HD280 Pro: $ 100

Våre videosjef, Michael House, sier dette er hans absolutt favoritt par hodetelefoner noensinne - paret jeg prøvde er den tredje han eies.

Det aller første å merke seg: De. Er. ENORM. Og de er heller ikke sammenleggbare.

I tillegg kommer de med en av de gigantiske, spirede strekningskablene. De er ikke søte - og hvis du reiser mye, kan det hende at de har en smerte i rumpa for å bære seg rundt.

Men å sette dem på er en drøm: Til tross for størrelsen er de ganske lette, og mansjettene passer helt over øret. De er stramme, men ikke ubehagelige, og de har ganske anstendig støyavbrudd, selv uten lydspill.

Og når musikken starter ... vel. Disse hadde lett den beste lydkvaliteten til gjengen, etter min mening. Treble notater er klare og skarpe, basen er dyp, og selv med stille musikk, er lydavbestillingen full.De har også en god isolasjon av høyre og venstre høyttalere.

Tydeligvis er disse hodetelefonene laget for at noen gjør lydintensivt arbeid, for eksempel videoredigering. I motsetning til de fleste av de mindre industrielle modellene, har de ikke en mikrofon, så du vil ikke ta noen telefonsamtaler.

Men hvis du leter etter et komfortabelt, overraskende rimelig, høyytende hodesett for arbeid, ser du ikke lenger.

Lyd: 10

Komfort: 10

Stil: 2

Pris: 6

Totalt: 7

2. Bose QuietComfort 25 akustiske støyavbruddshodetelefoner: $ 300

Ugh. For å være ærlig, er jeg litt opprørt på vår Facebook-reklame tekstforfatter, Kelsey Buxton, for å la meg prøve på super-luxe-settet, for nå vil jeg definitivt ha disse hodetelefonene. Og jeg definitivt ikke ha $ 300 å plunk ned på dem.

De er super søte og komfortable - Buxton har det hvite paret med brune og blå aksenter, deilig mykbrune lærørørmuffer og en cushy, suede-lined brun innsats på hodebåndets krone.

De passer helt rundt øret og er så lett jeg kunne glemme at jeg har på seg dem; Jeg er sikker på at jeg kunne sovne i dem på min neste flytur (eller heck på skrivebordet mitt). Den matchende blå ledningen er klut innpakket og inneholder en mikrofon og volumkontroll.

Men min favoritt del av disse hodetelefonene har ingenting å gjøre med utseende.

Det er en liten bryter på settet som slår av strømstøyden på, og det er ganske freaking imponerende. Selv uten å spille musikk, å engasjere disse hodetelefonens støyavlysning er som å skru ned volumet på rommet. Jeg kan fortsatt høre folk snakke, men det høres langt unna, og det er mye mindre ekko inne i hodesettet selv.

Når det gjelder lydkvalitet, er dette ikke det beste av gjengen ... men det er ganske bra. Forskjellen mellom å ha støyavbrudd forlovet eller ikke, er mindre tydelig når musikk spiller. Det er også mindre isolasjon av høyre og venstre høyttalere enn hos noen av de andre jeg prøvde, og basen er ikke så trumpete.

Men hvis du skal tilbringe en latterlig sum penger på hodetelefoner, ville jeg definitivt plukke disse over Beats. Bare vær sikker på at du velger settet som parrer med ditt foretrukne OS - Apple- og Android-kompatible versjoner selges separat!

Lyd: 7.5

Komfort: 10

Stil: 10

Pris: 2

Totalt: 7.38

1. Sound Intone Universal Noise Isolerende Hodetelefoner med Mikrofon: $ 20

Folk, vi har en vinner! Dette billige settet med hodetelefoner imponerte meg faktisk.

Jeg prøvde denne gyldne versjonen, som nå er tilgjengelig fra noen Amazon-selgere for så lite som $ 13.99 - men Generelt selger setet for ca $ 20. De kommer i noen forskjellige farger, og mikrofonen er beleilig plassert på en fancy utseende, klut innpakket ledning.

Enda bedre? De passer helt over øret mitt og er super komfortable. Hvis noe, foretrekker jeg at de skal være litt strammere.

Lydkvaliteten er eksepsjonell vurderer prisen, men de avbryter ikke all støy. Jeg kunne definitivt høre folkene rundt meg og snakke og hoste, spesielt da jeg prøvde en mykere, lyrisk-fri sang av The xx.

Men som eier, direktør for mediaforbindelser Lizabeth Cole, quipped: "Hvis jeg knuser dem, er det bare $ 20."

Vanskelig å argumentere med den logikken.

Lyd: 6.5

Komfort: 9

Stil: 9

Pris: 10

Totalt: 8.6

Din sving: Hva er ditt favorittsett med hodetelefoner? Gi oss beskjed i kommentarene! (Seriøst, denne forfatteren er i markedet for et nytt par.)

Opplysning: Clink! Clink! Clink! Det er lyden av pennies som rammer vår spargebyr, takket være de tilknyttede linkene i dette innlegget. Det er en bedre spareplan enn å stoppe trafikken for å hente løs forandring - og tryggere også!

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar