Liv

Nylig flyttet? Disse tipsene vil hjelpe deg med å utforske din nye by på det billige

Nylig flyttet? Disse tipsene vil hjelpe deg med å utforske din nye by på det billige

Siden jeg forlot barndomshjemmet mitt i New Jersey, har jeg flyttet litt rundt.

I løpet av 12 år har jeg bodd i seks forskjellige byer i fire stater - Virginia, Mississippi, Georgia og tilbake til New Jersey - før endelig bosatt i St. Petersburg, Florida, for åtte måneder siden.

Jeg har lært å bli akklimatisert til et nytt sted raskt, selv om jeg må innrømme at det kan ta litt tid før en ny by virkelig begynner å føle seg som hjemme.

En barriere for å tilpasse seg til en ny by kan være kostnaden. Flytting er allerede en stor bekostning - spesielt hvis du holder en langrennsflytting.

Det kan være fristende å falle i en kjedelig rutine, bare å gå fra hjem til jobb eller skole og tilbake igjen siden besøk til alle lokale attraksjoner og nabolag barer og restauranter kan være en byrde for bankkontoen din.

Men med mindre du vil føle deg ut av sted og frakoblet ditt nye hjem i flere måneder, Det kan være verdt å investere tid og energi til å utforske og oppleve din nye by. Det gode er at du kan gjøre det uten å investere mye penger.

Bli informert

På samme måte kan en orienteringsperiode hjelpe deg med å bli jordet når du begynner på college eller en ny jobb, og det kan hjelpe deg med å lære mer om din nye by.

Gode ​​steder å starte inkluderer ditt lokale besøkssenter, reisebyrå og handelskammer. Disse organisasjonene markedsfører byen din til utenforstående og kan være en god kunnskapskilde når det gjelder å lære inn og ut av det nye stedet.

Noen kan ha gratis brosjyrer, flyger eller publikasjoner som fremhever lokale attraksjoner, fellesskapsprogrammer og årlige arrangementer som finner sted i din nye by.

Å få noen grunnleggende kunnskaper om historien til ditt nye hjem kan også hjelpe deg med å skape en bedre følelse av tilhørighet. Det offentlige biblioteket kan ha bøker om byens historie som du kan sjekke ut gratis.

Lokale museer og programmer påvist av historiske samfunn og bevaringsgrupper er også gode ressurser - selv om opptak kan komme til en pris.

Bli nedsenket

Å skaffe kunnskap er flott, men når du flytter til en ny by, kommer du til å ønske å faktisk erfaring den.

En enkel måte å gjøre det på? Gå en tur.

Gå gjennom byens sentrum eller andre nabolag av interesse, og sjekk ut de lokale bedriftene, gatekunst eller skiltene i butikkene som du ville savne å kjøre bil i.

Hvis din nye by er stor på turisme, kan du prøve å finne en tur der en guide kan peke på alle quirks og skjulte perler. Det er viktig å merke seg at guidede turer noen ganger kommer til en pris. I min nye by, St. Petersburg Preservation og Florida CraftArt vert ofte turer.

Hvis du vil gå din egen rute, er GPSmyCity en app som hjelper brukerne til å navigere byer for selvstyrte turstier.

Du kan også oppleve din nye by billig ved å utforske gratis offentlige parker og strender eller ved å delta på lokale festivaler som ikke belaster ved porten.

Når du besøker attraksjoner med inngangsavgift, sjekk nettsteder som Groupon og Livingsocial for rabatter eller kontakt arenaen for å se om de har redusert opptaksdager eller rabatter for beboere. Salvador Dali Museum og Museum of Fine Arts i St. Petersburg tilbyr begge reduserte priser på torsdagskvelder.

Vil du sjekke ut den varme lokale restauranten med alle de gode Yelp-vurderingene? Dra nytte av happy hour spesialtilbud, hold deg til å bestille forretter eller små tallerkener eller velge å spise til lunsj i stedet for middag til unngå overspenning.

Bli involvert

Mens en adresse kan gjøre deg bosatt på et sted, blir det en del av et fellesskap å engasjere seg med naboene dine.

lokal biblioteker ofte vert for en rekke klasser til lav pris eller gratis. De kan være en flott mulighet til å møte andre mens de deltar i en hobby du liker.

St. Petersborgs bibliotekssystem er vert for bokklubber, strikke- og treningssenter, og økter for å øve stolen yoga og guidet meditasjon. Det har også barns historietidshendelser der foreldre hjemme hos foreldrene kan møte andre familier i nabolaget.

Frivillig arbeid er en annen måte å møte og koble til med nye mennesker - pluss får du en positiv forskjell i din nye by. VolunteerMatch og United Way kan hjelpe deg med å identifisere frivillige muligheter som passer for deg.

oppmøte, en sosial nettverk plattform, er også et uttak for å bli involvert med folk i ditt nye område. Du kan søke etter lokale grupper basert på felles interesser og bli med på ulike utflukter, hvorav noen er gratis.

Hva skal du se etter?

Oppdraget for å bli akklimatisert til en ny by kan gjøre at du føler deg som en turist fra tid til annen, og det er helt greit. Bare ikke fall for noen turistfeller.

Du trenger ikke å gjøre alt i en helg, så spre dine eventyr og ta deg tid til å vurdere kostnadene dine.

Hvis målet ditt er å oppleve hva som gjør din nye by unik, ta et pass på å bruke penger på ting du kan komme hvor som helst. Den kjeden restauranten kommer til å være den samme hvert sted du går. Det kan også generelt sies om kjøpesenteret, filmene, dyrehagen, akvariet og de fleste fornøyelsesparker.

Endelig, gjør en rimelig budsjett og hold deg til den. Det er Penny Hoarder-veien!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.Hun elsker opplevelser som følger med en lav prislapp.

Skrive Inn Din Kommentar