Penger

Vil du tjene 4 gratis flyreiser hvert år? Lær av disse ekspertreisende hackere

Vil du tjene 4 gratis flyreiser hvert år? Lær av disse ekspertreisende hackere

Jeg satser de fleste av dere ville hoppe på sjansen til å reise rundt i verden gratis. Hvem ville ikke, tross alt?

Men mange mennesker utnytter ikke hyppige flyermedlemskap og reisekortkort. Uansett om de er aktivt eller ved et uhell, er de ikke involvert i "travel hacking".

Hvorfor? Fordi å komme fra drøm til drømmeferie tar mye arbeid. Mange wannabe reise hackere ende opp skuffet når tjene og innløse poeng og miles tar mer tid eller know-how enn de har.

Hva om det var en tjeneste som gjorde det enkelt for deg? Som holdt hånden din gjennom den kompliserte verden med hyppige flyger miles og belønner poeng og kredittkort?

Møt Chris Guillebeau. I en alder av 37 år har han allerede besøkt hvert land i verden - og han gjorde alt ved å bruke miles og poeng. Nå hjelper han andre til å oppfylle deres reise drømmer med Travel Hacking Cartel, en tjeneste han eies med Stephanie Zito og Tyler Tervooren.

Slik fungerer det: Når du er medlem av Cartel, vil du motta varsler når lukrative reisetilbud, rabatter og kampanjer dukker opp. Du kan velge e-post (mellom tre og syv per uke) eller tekstmeldinger (omtrent to per uke), eller du kan bare logge på medlemskapswebområdet og se alle tilbudene når som helst. Du vil også ha tilgang til reisehackingstutorials for å hjelpe deg med å forstå verden av miles og poeng.

Medlemskap koster $ 1 for en 14-dagers prøveperiode, og $ 15-39 per måned etter det. Det kommer også med en unik garanti: Tjen 100.000 miles - nok for fire flybillett - i ditt første år med medlemskap, eller få pengene dine tilbake.

Jeg satte meg sammen med Chris og Stephanie for å snakke om alt fra hvorfor Chris startet kartellet, til de galeste måtene de har tjent mil og poeng, for å begynne å reise hacking fra bunnen av.

Når begynte du å reise hacking? Var det et lyspære øyeblikk da du skjønte at du virkelig var på noe?

Chris: Første gang jeg ble oppgradert på et internasjonalt fly [til Paris i 2002], var jeg som, "Wow, det er denne hele verdenen der ute. Jeg vil gjøre dette igjen - men jeg vil ikke bruke $ 4000 det koster for denne billetten. "

Stephanie: Jeg vokste ikke opp på reise, og jeg følte alltid at reisen var ute av rekkevidde. Familien min kjørte til Florida to ganger i året fra Pennsylvania for hele min barndom. Jeg pleide å tenke, "Hvis jeg kommer til Paris før jeg dør, ville det vært det beste noensinne."

De få ganger i mine tidlige år at jeg var i stand til å reise gratis, gjorde det bare klart at reisen var noe som var tilgjengelig.

Hva førte til at du fant Travel Hacking Cartel?

Chris: Jeg grunnla Travel Hacking Cartel langt tilbake i februar 2010. Jeg startet det av to grunner:

1) Jeg hadde hatt dette prosjektet for å prøve å besøke hvert land i verden, som jeg til slutt lyktes i - og det gjorde jeg gjennom reisehacking. Det gjorde det hele veldig rimelig og gjennomførbart for meg på en måte som det ikke ville vært ellers.

2) Jeg hadde dette store samfunnet av folk som spurte mange spørsmål om det ... Jeg følte at det var så mye informasjon der ute, men det var veldig overveldende. Det hele målet [av kartellet] er bare for å gi folk dette nøkkelferdige program hvis du ikke vil bruke 20 timer i måneden - som vi gjør - søker etter disse tingene.

Er flertallet av kartellmedlemmer innløse poeng for ambisjoner - som Paris - eller for enklere ting, som å besøke familie?

Chris: Jeg tror folk pleier å overgå ... og deres visjon utvides. Kanskje i begynnelsen vil de besøke sin familie i Iowa - men over tid skjønner de: "Helig ku, jeg har alle disse milene, og nå har jeg lært hvordan jeg best kan løse dem. Og det kommer faktisk til å være veldig billig for meg å gå til Japan, Irland eller Australia eller et annet sted før jeg aldri hadde tenkt mye på det. " Jo flere mennesker gjør det, desto mer skjønner de hva som er mulig.

Hva er den skarpeste tingen du har gjort for å tjene miles og poeng?

Chris: Jeg gjorde et hår tap avtale, selv om jeg har et ganske anstendig sett med hår. Hvis du gjorde en avtale og hadde en konsultasjon, kunne du tjene 20.000 Delta SkyMiles.

Jeg kjøpte mer enn $ 100.000 dollar mynter fra US Mint (tilbake da det var mulig å kjøpe penger til pålydende). Du måtte gjøre det i perioder, så jeg ville kjøpe $ 3-5 000 penger og deretter gå og deponere det på banken. Det var en gang UPS-fyren forlot $ 2000 med mynter på verandaen min, og jeg bor i form av et travelt nabolag ... Jeg er glad jeg fant den og ikke noen andre!

Jeg kjøpte $ 5000 verdt av ubrukelige klistremerker en gang fordi de hadde en multiplikator - så jeg brukte $ 5000 og tjente 800.000 miles. Jeg tilbrakte to og et halvt år flyr rundt i verden i utgangspunktet fra det ene kjøpet.

Stephanie: Når vi kjøpte en $ 8 000 refunderbar billett, skulle vi ikke fly på - fordi det var en avtale at hvis du kjøpte en billett, kunne du betale for å multiplisere milene. Og de var to separate transaksjoner, så hvis du kjøpte en refunderbar billett, kunne du betale for kjørelengde multiplikatoren, og når kilometerene krediteres kontoen din, kan du kansellere den refunderbare billetten og holde milene. Men det var litt nervøs, fordi du måtte sitte på en $ 8000 billett!

Hva er den galeste måten du har brukt miles på?

Stephanie: Chris og jeg brukte bare miles for å fly på Emirates A380 med dusjen ombord i første klasse.

Brukte du det? Hva var det som?

Stephanie: Det var utrolig! Det hadde en hårføner!

Chris: Det var en dusj på 40.000 fot! Det er en flybillett som bokstavelig talt koster $ 25.000. Åpenbart, i en million år, vil vi aldri bruke 25.000 dollar på en flybillett.

Men vi var i stand til å anskaffe disse milene med kredittkortapplikasjoner. Jeg tror vi måtte kjøpe litt ekstra miles (vi brukte omtrent $ 500), så vår totale kostnad for den turen - det er en 14-timers flytur fra Los Angeles til Dubai med en meget eksklusiv hytte og fin salong tilgang på bakken - var mindre enn $ 1000 for begge av oss. Det var 90 000 miles, og for bare 10 000 miles mer kunne vi legge til et stoppested hvor som helst i Asia - så vi bestemte oss for å fortsette. Vi stoppet i Dubai, og deretter et par dager senere fløy vi videre til Singapore.

Stephanie: Ikke alle vil fly til Singapore i første klasse. Den største takeaway er hvis du kan finne ut hvordan du flyr førsteklasses på en $ 25.000 flybillett for stort sett gratis, kan du finne ut hvordan du går hvor som helst. Uansett hvilken tur det er du vil ta.

La oss snakke tall: kan du anslå hvor mange kilometer du har tjent? Hvor mange kilometer kan kartellmedlemmer forvente å tjene?

Chris: Vi har betjent mer enn 20.000 mennesker i kartellet siden starten. I et relatert kurs som Stephanie og jeg bare lærte, tjente folk nok kilometer på 45 dager for å ta 23 enveisreiser til månen.

Stephanie: Faren min har alltid vært forretningsreisende, og han trakk seg tilbake i fjor. Han pleide å tjene alle hans miles fra å fly tradisjonelt. Når han begynte å gjøre noen av de tingene jeg lærte ham å gjøre, tjente han 300 000 miles om året - det er tre ganger det han tjente da han flyr hver uke for virksomhet. Jeg vil si at en forventning er at du enkelt kan tjene 100.000-500.000 miles i året.

Chris: Ja, jeg liker det. Grunnen til at vi har 100.000 kilometer garanti er at den er veldig spesifikk og vi tror det er veldig oppnåelig. Vi hører historier om mennesker som tjener en halv million kilometer om året, men det tar litt mer tid.

For de siste fem årene, om ikke mer, har jeg tjent minst en million miles i året. Poenget er det meste av det som ikke er gjennom reiser. Jeg reiser ganske mye; Jeg går til 20 land i året. Men 200 000 av dem er fra reise og 800 000+ er gjennom de forskjellige typer kampanjer vi snakker om i kartellet.

Hvordan velger du avtalene som kommer opp i kartellet?

Stephanie: Mange avtaler vi gjør er ting som folk kan dra nytte av fra forskjellige steder: kredittkortbonuser, tilbud og rabatter fra hoteller, online aktiviteter og raske avtaler.

Amerikanske [Flyselskaper] hadde nettopp sin egen drømmetur, hvor du kunne se seks videoer og få 1.000 miles. Det er raske ting som dette at hvis du ikke var oppmerksom, ville du aldri se. Og skjønnheten i det vi gjør er at vi tar hensyn. Vi håndvalg disse avtalene: hvis det ikke er veldig god verdi, serverer vi det ikke til kartellet. Vi tenker for deg.

Vårt mål er å kurere og betjene de beste tilgjengelige og mest anvendelige avtalene til våre medlemmer - ikke bombard dem med hvert salg eller forfremmelse som skjer i reiselivsbransjen.

Hva er den største misforståelsen folk har om reisehacking?

Chris: At det er for vanskelig eller at milene ikke er verdt det lenger. Folk sier ofte, "Jeg hadde miles, jeg prøvde å bruke dem for en tur, men flyselskapene sa at det ikke var ledige plasser. Det er et spill, og det er rigget, og jeg kan ikke vinne. "

Stephanie: Flyselskaps miles er ikke umulig å bruke. Det tar bare litt kunnskap. Hvis du forstår systemet nok til å utnytte poengene du har, kan du enkelt bruke dem.

Jeg vet at reisehacking er mye arbeid - er det tider når du lurer på om det er verdt det?

Stephanie: Hvis du bryr deg om reiser, er det verdt det. Når du har satt opp en ramme for deg selv, kaller Chris og jeg det "tjene miles mens du sover." Du kan tjene miles gjennom shopping og betale dine regninger - alle disse forskjellige tingene du ikke trenger å tenke på, men kan likevel høste fordelene av.

Hva med folk fra utenfor USA? Kan de gjøre mye reise hacking, og kan de bli med i kartellet?

Stephanie: Vi har personer fra 43 land i kartellet. En misvisende er at folk tror at du bare kan gjøre dette hvis du er fra USA, fordi det er der alle de store bonusene er. Jeg tror det er mye enklere hvis du er i USA, men Vi har møtt så mange mennesker som gjør dette - uansett hvor de er fra eller hvor de vil gå.

Er det noe annet du vil at folk skal vite om reisehacking?

Chris: Denne typen verden er i stadig endring. Det er en stor del av det vi gjør i kartellet: hold folk oppdatert om dette. Fordi det endrer måned til måned, noen ganger enda oftere enn det.

Også, vi bruker uttrykket "reise hacking", som åpenbart er litt provoserende - men vi tar egentlig ikke virkelig fordel av reisebyråer eller banker. Dette er en stor, stor bedrift for dem: De er i bransjen for å utstede kredittkort og bygge langsiktige forhold til forbrukerne, og for det meste vil de at folk skal tjene miles. I noen tilfeller, hvis det er vanskelig å innløse miles, er de de som har gjort det vanskelig. Vi prøver bare å hjelpe folk til å bruke systemet bedre.

Annet enn å bli med på Travel Hacking Cartel, selvfølgelig, hvordan kan noen starte på sine miles og poengreise i dag?

Stephanie: Ikke prøv å gjøre alt. Velg en tur du vet at du vil fortsette - noe lett og oppnåelig - og fokusere kjørelønnsverdien din til å begynne rundt det.

Når du ser på all informasjon der ute, og du vil gjøre alt, føles det overveldende. Hvis du velger et sted og et utgangspunkt, når du har nådd det målet, har du lært systemet og på den tiden er du klar til å investere mer tid i større ting.

Din sving: Er du ivrig etter å begynne å reise hacking?

Sponsoropplysning: En stor takk til Chris, Stephanie og Tyler for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Skrive Inn Din Kommentar