Penger

21 rare (men helt lovlige) måter å tjene ekstra penger hvis du er en fyr

21 rare (men helt lovlige) måter å tjene ekstra penger hvis du er en fyr

Finner du deg kort på kontanter for helgen?

Tappet ut av ting du kan selge og merkelige jobber du kan tilby dine naboer?

Har du prøvd å leie ut deg selv, teste øl eller selge hvalkast?

Hvis ikke, har du ikke prøvd alt.

Noen ganger må du bli kreativ for å legge litt ekstra penger i lommen. Hvis du kommer opp tørr, har vi funnet 21 nye, merkelig måter å tjene penger på - spesielt for gutter.

Neste gang du befinner deg kort på kontanter, gi en av disse et skudd.

1. Invester i fast eiendom rundt om i landet for bare $ 500

Vil du prøve eiendomsmegling å investere uten å leve utleier? Vi fant et selskap som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

Oh, og du trenger heller ikke å ha hundretusener av dollar. Du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift - men sistnevnte blir fraviket gjennom 31. desember.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

2. Få Cash Back på dagligvarer (og øl)

Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

 • 25 cent tilbake for noe element.
 • 25 cent tilbake på jordbær.
 • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks.
 • $ 1 tilbake på en boks med te.
 • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl.

Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen din og tjen penger tilbake!

3. Stopp Slett e-postene dine

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

4. Del din handleliste

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Nå, nå vil de vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

5. La noen låne stedet for natten

Har du et ledig rom? Kan også bruke Airbnb til å tjene penger ved å leie den ut.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Å ta noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

 • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
 • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
 • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

6.Begynn å investere med din reserveendring

Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

Men disse appene er forskjellige.

Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på seg selv, vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns.

Du kan starte små og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto. Deretter gjør appen hele investeringen til deg.

Acorns er $ 1 per måned for saldoer under $ 1 million, og du vil få en $ 5 bonus når du registrerer deg.

Stash-programmet kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang.

7. Selg din søppel med disse appene

Er skapene dine og hyllene pakket til randen med ting du aldri bruker - eller se på?

Du kan selge nesten alt på Letgo. Denne intuitive appen lar deg snappe et bilde og laste opp varen din på mindre enn 30 sekunder. Ikke bare fjerner det mye av bryet med å selge ting på nettet, det er 100% gratis å bruke.

Men det er også apps for å selge mer spesifikke ting til folk som faktisk kan være på utkikk etter det.

Har du fortsatt en prom tux fra, som for 10 år siden?

Det kommer aldri til å passe - eller komme i stil - igjen, men noe holder deg bare tilbake fra å sende den til Goodwill.

For gamle bøker fra college kan du bruke Amazon Trade-In, som lar deg bytte brukte bøker og elektronikk til Amazon-gavekort. Skriv bare bokens tittel i søkefeltet, og siden vil vise deg hvor mye du kan få for det.

8. Del dine meninger

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare legger deg ut på sofaen, tar du opp på Netflix, hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene noen penger?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men to av de beste vi har funnet er MyPoints og VIP Voice, som begge drives av selskaper vurdert A eller bedre av Better Business Bureau.

9. Bli en Lyft Driver

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøv å kjøre med Lyft!

Etterspørselen etter ridesharing har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

10. Scratch Digital Lottery Billetter

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

Prøv i stedet å skrape gratis ved hjelp av en app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Appen støttes av annonsering, noe som gjør det mulig å holde utbetalingene høyt og spillene gratis.

11. Spill Virtual Pinball

For de fleste er å spare penger det lengste fra morsomt. Tross alt betyr det at du tar penger vekk fra kule ting du vil gjøre i dag, og legger det i retning av voksne ting som å kjøpe et hjem, din neste ferie eller et nødfond.

Men vi fant en app som gjør lagring faktisk morsomt. Det kalles WinWin Saving. La oss forklare ...

Først, last ned appen (kun iOS). WinWin vil lede deg gjennom hvordan alt fungerer, men her er det: Du kobler til bankkontoen din og oppretter et automatisk beløp for å holde fast i WinWin Savings-kontoen din.

I tillegg kan du spille spill (tenk: klassikere som pinball og breakout) for sjanser til å vinne mer penger for å øke besparelsene.

Jo mer penger du har sparet, jo større premier du spiller for. Har $ 25 lagret? Spill for å vinne opptil $ 25 hver dag. Har $ 50 lagret? Spill for å vinne opp til $ 50. Og så videre…

Så du sparer penger uten å tenke på det - og spiller for en sjanse til å vinne enda mer. Morsomt, ikke sant?

Appen er gratis å laste ned. Du kan bruke den i 60 dager gratis, da koster det $ 2 per måned etter det. Merk: Du kan trekke pengene dine eller avbryte kontoen når som helst.

Pro-tips: Hvis du har problemer med å få pinballen i riktig hull, trykker du på pause-knappen øverst til venstre på skjermen. Slå på enkel modus.

12. Få betalt for å dele bilen din når du ikke bruker den

Vil du tjene penger med bilen din ... men ikke opptatt av å leke taxi? La folk leie bilen når du ikke bruker den.

OK, det høres litt skummelt ut, men det trenger ikke å være. Med Getaround app, kan du trygt leie ut bilen til folk i samfunnet ditt og nabolaget. Selskapet forsikrer bilen din for hver tur, tilbyr 24/7 veibeskrivelse og skjermdrivere for en sikker kjøreoppføring.

Det er mer forsikring enn du får når tenåringen din kommer bak rattet ...

Slik fungerer det:

 1. Registrer deg med din Facebook-konto for å leie ut bilen din her.
 2. Sett dine egne priser og tilgjengelighet.
 3. Du vil få varsel når noen bøker bilen.
 4. Bilen din vil bli utstyrt med en Getaround Connect ™, slik at leietakere kan finne, låse opp og låse bilen fra mobiltelefonen i løpet av reiseperioden. Du trenger ikke å møte personlig for å utveksle nøkler.

Som mange sidegigs som involverer bilen, bekymrer noen bileiere om kostnadene for ting som gass og slitasje på kjøretøyet. Med Getaround er leietakere ansvarlige for å fylle på drivstoffet som brukes på turen.

Vi har også sjekket inn med selskapet for å se hva det gjør for å takle bileiers bekymringer, og konsernsjef Sam Zaid fortalte oss: "Heldigvis er tilbakemeldinger fra kunder en av de beste måtene vi kan lære og vokse. Vi tar tilbakemeldinger seriøst og prioriterer produktoppdateringer basert på våre samtaler med eiere og leietakere. "

Så vær ikke redd for å dele din erfaring for å gjøre dette til en enda bedre plattform for bileiere og leietakere.

I tillegg betyr færre biler på veien mindre trafikk og mindre forurensning, så kudos!

13. Lei ut den RV du trodde du ville bruke mer

RV-eiere: Når er siste gang du treffer den åpne veien?

Hvis du ikke bor i din rigg full tid, kan du leie den ut gjennom en online peer-to-peer rental markedsplass, som RVshare eller utandørs. Tenk på det som Airbnb ... men for RVs.

Vi snakket med en California-par som leide ut 2008 Thor Sonoma gjennom RVShare. Bare i fjor banket de en ekstra $ 7 338, slik at de kunne betale den av - med noen til overs.

For å se hvor mye du kan tjene ved å leie din RV ute, ta et gratis estimat på bare noen få minutter. Ta deretter bilder av din RV, last opp forsikringen din og bommen - du kan tjene penger.

14. Hjelp en advokat Perfekt deres sak

Fascinert av rettssalen drama, men hater å kaste bort dagen i juryen plikt for en mishandlet $ 40 utbetaling?

Tjene som en online mock juror å hjelpe advokater til å forberede seg til virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

I stedet for å høre argumenter fra begge sider av saken, vurderer du bevis, inkludert dokumenter, videoer og bilder, på datamaskinen.

15. Selg din poop

Nei, det er ikke en skrivefeil.

Faktisk tjener noen mennesker opp til $ 13 000 i året for sine ... innskudd.

Det er en fangst: Du må bo i nærheten av Medford, Massachusetts, hvor OpenBiome bruker fanget til å hjelpe leger rundt om i landet å behandle infeksjoner av en ekkel bakteriell infeksjon.

Og du må også være ok med det faktum at du selger ditt poop.

16. Cash inn på Dollar Bills

Spesielt dollarregninger med merkelige serienumre - de som ikke er enkle å komme forbi. Samlerne på CoolSerialNumbers.com har opprettet en liste over de mest etterlengtede serienumrene, og du kan ha en regning med en av disse sekvensene på den i lommeboken din.

Slår ut antikke mynter er ikke den eneste valutaen verdt penger til samlere.

Sjekk ut hele listen for å se om du har noen av disse sjeldne regningene, men her er en oversikt over hvilke serienumre disse samlerne ser etter:

 • 7 gjentatte siffer på rad på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 09999999, 77777776)
 • 7 av et slag på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 00010000, 99999099)
 • Super repeater på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 67676767)
 • Double quads på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 00009999)
 • og mer!

17. Cash inn på dine kreative ferdigheter

Har du ferdigheter? Kan du skyte bilder, redigere videoer eller designe nettsteder? Kan du skrive blogginnlegg eller kode? Kan du tegne?

Hvis du har spill, oppgi tjenestene dine på Fiverr, en online markedsplass for kreative freelance-tjenester.

Bonus: Trenger du hjelp med å vokse din småbedrift eller sidestrøm? Med fokus på rimelige freelance-tjenester, kan Fiverr hjelpe deg med å få din prosjekter utført på et budsjett. Du vil sannsynligvis finne bedre priser her enn de fleste andre markedsplasser.

Populære tilbud på Fiverr inkluderer nettside design, sosiale medier markedsføring, CV, oversettelse og jobber med skriving, video, animasjon, musikk og lyd.

18. Hang ut på bryggerier

Håndverket ølindustrien er hoppin ', så dra nytte av det ved vel, bli betalt for å besøke bryggerier.

Når du registrerer deg som en mystery shopper, er det din jobb å gå til en matbutikk, bensinstasjon, restaurant eller i dette tilfellet et bryggerier, og gi anonym tilbakemelding.

Nå kan du få betalt til mysterybutikk - og drikke - på bryggerier i ditt område gjennom Secret Hopper. (Smart, ikke sant?)

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. En Penny Hoarder ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil det kontakte deg når du trenger det.

19. Åpne en annen bankkonto

Besøk denne Chase Total Checking®-siden* å søke på nettet, eller skriv inn din e-postadresse for å få en unik kupong for å ta med deg for å åpne kontoen din på en hvilken som helst Chase-avdeling.

Denne kupongen utløper 15. oktober 2018, slik at du må fullføre søknaden på en murstein og mørtel sted før da.

 • Få en $ 200 bonus når du åpner en ny Chase Total Checking®-konto og konfigurer direkte innskudd.
 • Få en $ 150 bonus når du åpner en ny Chase Savings (SM) -konto, legg inn totalt $ 10.000 eller mer i nye penger innen 20 dager, og opprettholder en balanse på $ 10.000 i 90 dager.Du trenger ikke å åpne sparekontoen for å tjene $ 200 Chase check bonusen.
 • Dette tilbudet er tilgjengelig i Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, New Jersey, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, Texas, Utah, Washington, Wisconsin og West Virginia.

Ønsker du flere alternativer? Vi har samlet en stor liste over de beste bankbonusene du kan få for å åpne en ny konto.

20. Kom deg på klassevognstroppen

Hvis du bruker et produkt som er involvert i et søksmål, kan en liten online sleuthing få deg en kontantutbetaling.

Reglene for hver oppgjør er forskjellige, men i de fleste tilfeller må du fremlegge bevis på kjøp eller produktbruk, som et serienummer eller kvittering. Når du har fylt ut skjemaet ditt på nettet, må du kanskje vente noen uker eller måneder før du mottar betalingen.

Psst, vi legger regelmessig nye Klasse-handling oppgjør informasjon, så sjekk inn ofte for å sikre at du ikke savner en sjanse til å bli betalt!

21. Hjelp små bedrifter

Betyr $ 60 en time lyd tiltalende? Hva med friheten til å jobbe hjemmefra mens du hjelper andre til å lykkes?

Det er fordelene med å jobbe som bokholder, sier Ben Robinson, en sertifisert offentlig regnskapsfører og bedriftseier som lærer andre å bli virtuelle bookkeepers.

Og nei, du må ikke ha en CPA for å lykkes i denne virksomheten. Faktisk, alt du virkelig trenger er anstendig datakompetanse og en lidenskap for å hjelpe bedriftseiere takle virkelige problemer.

Det er en flott mulighet for mødre som ønsker å jobbe deltid, tusenårige som bare er ute av college og alle som ønsker å ta med ekte penger mens de jobber hjemmefra.

Vi snakket med Robinson om hva som kreves for å bli en virtuell bokholder, samt tips og råd for å gjøre dette karrieresporet arbeidet for deg. Du kan lese hele intervjuet her, eller sjekke ut hans nettside for mer informasjon.

*Fin utskrift fra Chase:

Kontroller tilbudet er ikke tilgjengelig for eksisterende Chase-kontrollkunder, de med fiduciære kontoer, eller de som har kontoer blitt stengt innen 90 dager eller stengt med en negativ saldo. For å motta $ 200 sjekker bonusen: 1) Åpne en ny Chase Total Checking-konto, som er godkjent; 2) Innskudd $ 25 eller mer ved kontoåpning; OG 3) Har ditt direkte innskudd gjort til denne kontoen innen 60 dager etter at kontoen er åpnet. Ditt direkte innskudd må være et elektronisk innskudd på lønnsslipp, pensjon eller statlige ytelser (for eksempel trygdeordninger) fra arbeidsgiver eller regjeringen. Når du har fullført alle de ovennevnte kravene, deponerer vi bonusen på din nye konto innen 10 virkedager. Du kan bare motta en ny bonus på kontokonto per kalenderår. Bonus betraktes som interesse og vil bli rapportert på IRS Form 1099-INT.

Kontoavslutning: Hvis sjekkkontoen din er stengt innen seks måneder etter åpningen, trekker vi bonusbeløpet ved avslutning.

Redaksjonell avsløring

Dette innholdet er ikke gitt av bankannonsøren. Meninger som er uttrykt her, er forfatteren alene, ikke de som annonsøren har. Dette nettstedet kan kompenseres via bankannonsøren Affiliate Pro.


Skrive Inn Din Kommentar