Penger

Du sannsynligvis betaler mer i abonnementer enn du tror. Slik løser du det

Du sannsynligvis betaler mer i abonnementer enn du tror. Slik løser du det

Rask.

Du har 30 sekunder til å anslå hvor mye du bruker på månedlige abonnementer.

Telle alt: telefonregningen din, Wi-Fi, ditt Amazon Prime-medlemskap, din musikk-streaming-plattform ...

Hva er summen?

De fleste amerikanere undervurderer sterkt hvor mye de bruker på abonnementstjenester, ifølge en fersk analyse fra Waterstone Group, et ledelseskonsulentfirma for teknologibedrifter.

I gjennomsnitt gisset de 2500 respondentene at de tilbringer $ 111,61 per måned på abonnementer. I virkeligheten bruker de mer enn det dobbelte estimatet - $ 237,33 per måned.

Slik kansellerer du abonnementer (Fordi du sannsynligvis undervurderer)

Nå hvor du har hatt mer tid til å tenke på det, hvor mye har du undervurdert ditt månedlige abonnementsutgifter? Det er enkelt, ikke sant?

De gjentagende betalingene er lure små ting.

Visst, du vil se transaksjonen på bankkontoen din eller få en kopi av fakturaerklæringen din, men fordi du ikke snu kortet aktivt, kan du kanskje glemme dem.

Og selv om du vil revurdere abonnementene dine, er det tøft. Du må kaste gjennom faktureringsopplysninger for ulike kort og kontoer, og deretter ta kontakt med disse selskapene. Og du vet at de ikke kommer til å gjøre abonnementet enkelt ...

Her er et enkelt tips: Bruk et abonnementssporingsverktøy i stedet.

Det finnes en rekke alternativer der ute i disse dager, inkludert gratis Empower-appen.

Når du registrerer deg og koble til bankkontoen din, Empower's "Tips" -funksjonen scorer månedlige kostnader og ringer ut alle de smarte abonnementene på ett sted.

Med en liste over gjentatte kostnader ved hånden, kan du nå ut for å kansellere uønskede abonnementer og redusere månedlige utgifter.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabskribent. Hun undervurderte definitivt hvor mye hun brukte på abonnementer ... oops.

Skrive Inn Din Kommentar