Penger

Den dovne personens guide til å lage og spare penger for å gjøre nesten ingenting

Den dovne personens guide til å lage og spare penger for å gjøre nesten ingenting

Det handler om meg: Jeg er lat.

Virkelig, veldig lat.

Jeg vet hva du tenker på: Wow, hva en overraskelse.

Men det er ikke alt! Du ser, jeg er usedvanlig lat. Svært lat. Jeg er en lateksekspert, en lærde, en kjennskap til latskap. Slå opp "lat" i ordboken, og det er et lite bilde av meg napping.

Hvis det var opp til meg, ville jeg ligge på en strand i Bali, sipping på sterke cocktailer med små paraplyer i dem, og leser trashy paperbacks mens tjenerne handler meg reker og jordbær.

Akk, det er ikke mitt liv.

Som så mange av dere har jeg en jobb, ektefelle, barn, boliglån, bilbetaling, regninger, gjeld. Jeg jobber min lille tushy av, her. Alt dette økonomiske presset og arbeidsetikken forstyrrer virkelig min dovenskap.

Men fordi jeg er lat, har jeg lært å sette min økonomi på autopilot. Jeg oppsøker apper og verktøy som hjelper meg å lage og spare penger med så lite innsats fra min side som mulig.

Med noen få museklikk eller noen få swipes på telefonen, er du ferdig for alltid. Du er klar. Tid til å slappe av og slappe av.

Sjekk ut disse super late måtene å tjene penger:

1. Ikke bry deg om å holde oversikt over kredittpoengene dine

La Credit Sesame håndtere det. Du har andre ting å gjøre.

Denne gratis tjenesten viser kredittpoengene dine og forklarer det for deg. Det viser dine saldoer på eventuelle ubetalte regninger, kredittkort eller lån. Den tilbyr personlige tips om å redusere gjelden din og øke kredittpoengene dine.

2. Ikke bry deg å gå på Facebook for å dele dine meninger

En rekke nettsteder vil betale deg for å lese annonsørens e-post, registrere deg for tilbud og ta undersøkelser.

Vi har prøvd om en million av dem (OK ... vi har mistet tellingen), men det er bare noen få vi vil anbefale.

VIP Voice er et av disse selskapene. Than undersøkelser er relativt raske å fullføre og belønne deg med poeng du kan innløse for kontanter eller gavekort.

Registrer deg på dette i begynnelsen av måneden og planlegg å logge inn noen ganger hver uke. Du har ingen problemer med å tjene ekstra $ 30 denne måneden med nesten ingen jobb.

3. Få betalt for de timene du jobbet i dag

Så du har ikke mange alternativer når du sitter fast i lønnssjekk-til-lønnssyklusen. Men du er ikke helt uheldig.

En gratis app kalles earnin lar deg få tilgang til lønnsslippet ditt når som helst - uten å vente på lønningstid.

Si at du klokka fem timer i dag. Enten du er en timelønn, kontrakt eller lønnet arbeidstaker, kan du logge på Earnin og få betalt for de fem timene. Fordi Earnin ikke vil at du skal overtrekke, kan du ta opp til $ 100 per dag eller $ 500 per lønnsperiode.

Tjenesten tar ikke avgift eller krepsende renter. Earnin ber deg bare om å betale det du synes er rettferdig.

Til bruk Earnin, må du møte noen få krav. Du burde:

  • Motta direkte innskudd fra arbeidsgiveren din til din brukskonto.
  • Ha en vanlig lønnsplan (ukentlig, to ukentlig, halvårlig, månedlig).
  • Arbeid på et fast sted eller bruk et online tidevarsystem på jobb. Dette hjelper Earnin til å bekrefte at du faktisk er i arbeid.

4. Hvem har tid til å spore priser?

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

5. Ikke vær bekymret for å spare penger

Acorns gjør det enkelt for deg å spare uten å tenke på det.

Når du kobler den til et debet- eller kredittkort, rundes denne "mikroinvesterende" appen inn til nærmeste dollar og trakter din digitale forandring til en spare- eller investeringskonto.

Fordi pengene kommer ut i trinn på mindre enn $ 1, er du mindre sannsynlig å få innvirkning på bankkontoen din. (Med bare en liten liten bit mer arbeid, du kan også sette opp det slik at det ikke ringer opp hver eneste kjøp.)

Oh, og du får en $ 5 registreringsbonus.

6. Ikke bekymre deg for å kutte dine månedlige regninger

trim vil gjøre det for deg. Det er en Facebook Messenger bot som vil forhandle kabelen eller internettregningene ned.

Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre store leverandører.

Du kan registrere deg enkelt med Facebook eller din e-postadresse. Deretter laster du opp en PDF-fil av din siste regning, og Trims AI-drevne system kommer til å fungere. Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

Også, hvis du har noen utbrudd, mener Trim du fortjener en kreditt, og det vil håndtere det for deg. Trim tar 25% av besparelsesfanen, og du får resten.

7. La denne bot optimalisere din 401 (k)

Pensjonskontoer er kompliserte. Det er hvor Blooom vil hjelpe deg ut.Det er et investeringsrådgivende firma som optimaliserer og overvåker 401 (k).

Skriv inn informasjonen i systemet: ditt navn, alder og når du håper å pensjonere. Koble din 401 (k) -konto.

Innen få minutter får du en gratis 401 (k) "helsesrapport", som forteller deg hva som går bra og hva som må forbedres. Betaler du for mange avgifter? Er din blanding av aksjer og obligasjoner ikke riktig tildelt for din alder?

Hvis du vil at Blooom skal overta, kan du velge en tjeneste på $ 10 per måned. Innen få timer vil Blooom omkonfigurere 401 (k) uten at du gjør noe. Enda bedre, det holder øye med det fra og med da.

8. Få kreditt bare for å åpne kjøleskapet

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Vel, nå vil det vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

9. Finn penger du ikke visste var din

Har du ikke lyst til å jobbe for ekstra penger? Finn ting du allerede har tjent og glemt!

Søk på nettet for å finne uanmeldte penger fra pensjonskontoer du har glemt, gamle sikkerhetsinnskudd og mer. Sjekk nettsiden for Nasjonalforening for Uoppfordret eiendomsadministrator for å finne ut hvordan du søker i hjemlandet ditt.

Denne strategien kan bare hjelpe deg med å finne dine egne feilplasserte penger. Hvis du tilfeldigvis avstår latskap når det gjelder å holde god oversikt over dine penger, kan du ikke finne noe nytt.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han jobber mye, men han ønsker at han kan være super lat, i stedet.

Skrive Inn Din Kommentar