Penger

21 hurtige måter du ikke har forsøkt å gjøre og spare penger

21 hurtige måter du ikke har forsøkt å gjøre og spare penger

Vi har alle gjort en million forskjellige ting for å tjene penger, ikke sant?

Personlig har jeg skrevet artikler, bagged dagligvarer, kokte cheeseburgers, donert plasma og gikk hundene for å tjene penger. Og når det gjelder besparende penger ... vel, jeg har fått til å lure meg til å spare penger i stedet for å bare bruke alt.

Hvis du trenger penger for øyeblikket, har du gjort alt du kan for å gjøre og spare litt mer penger? Alt? Egentlig? Er du sikker?

Fordi jeg har avrundet noen raske måter jeg satser på, har du ikke prøvd ennå.

Simple Moves å gjøre når du trenger penger

Her er noen triks for å prøve neste gang du trenger penger.

1. Få betalt for de timene du jobbet i dag

Så du har ikke mange alternativer når du sitter fast i lønnssjekk-til-lønnssyklusen. Men du er ikke helt uheldig.

En gratis app kalles earnin lar deg få tilgang til lønnsslippet ditt når som helst - uten å vente på lønningstid.

Si at du klokka fem timer i dag. Enten du er en timelønn, kontrakt eller lønnet arbeidstaker, kan du logge på Earnin og få betalt for de fem timene. Fordi Earnin ikke vil at du skal overtrekke, kan du ta opp til $ 100 per dag eller $ 500 per lønnsperiode.

Tjenesten tar ikke avgift eller krepsende renter. Earnin ber deg bare om å betale det du synes er rettferdig.

Til bruk Earnin, må du møte noen få krav. Du burde:

 • Motta direkte innskudd fra arbeidsgiveren din til din brukskonto.
 • Ha en vanlig lønnsplan (ukentlig, to ukentlig, halvårlig, månedlig).
 • Arbeid på et fast sted eller bruk et online tidevarsystem på jobb. Dette hjelper Earnin til å bekrefte at du faktisk er i arbeid.

2. Søk etter uoppfordrede penger

Statskassen i hele USA har mer enn 43 milliarder dollar i uoppkrevne midler, ifølge New York Times. Bare sitter rundt! Venter på at du kommer til å spille, går tapt og funnet.

Ta saker i egne hender og se om du har noen uoppfordrede penger som flyter rundt.

Sjekk med Nasjonalforening for uoppfordrede eiendomsadministratorer. Klikk på tilstanden din på kartet, og den vil omdirigere deg til statens aktuelle søkeside. (Vær oppmerksom på: Det finnes flere utseende-lignende nettsteder der ute. Pass på at du søker legitime.)

Penny Hoarder-leseren Kelli Howell fulgte vårt råd, utførte et raskt søk, og fant uopptjente penger i hennes manns navn - ca $ 56 fra en "modnet forsikring.

Kelli søkte straks hennes andre familiemedlemmers navn. Hennes mann var den eneste som hadde penger til å kreve. Og sikkert, det er $ 56, men det er ikke dårlig for en uventet sjekk, ikke sant? Vi tar det!

3. Tjen opptil $ 350 Å åpne en ny bankkonto

Besøk denne Chase Total Checking®-siden * for å søke på nettet, eller skriv inn din e-postadresse for å få en unik kupong til å ta med deg for å åpne kontoen din på en hvilken som helst Chase-avdeling.

Denne kupongen utløper 15. oktober 2018, så du må fullføre søknaden før da.

 • Få en $ 200 bonus når du åpner en ny Chase Total Checking®-konto og konfigurer direkte innskudd.
 • Få en $ 150 bonus når du åpner en ny Chase Savings (SM) -konto, legg inn totalt $ 10.000 eller mer i nye penger innen 20 dager, og opprettholder en balanse på $ 10.000 i 90 dager. Du er ikke pålagt å åpne sparekontoen for å tjene $ 200 Chase check bonusen.
 • Dette tilbudet er tilgjengelig i Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, New Jersey, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, Texas, Utah, Washington, Wisconsin og West Virginia.

4. Slå ned din tid til en penger som gjør det mulig

Har du ikke tid til en annen jobb eller sidegig? Vurder å dra nytte av tiden du bare henger på sofaen.

Undersøkelser er ikke den beste måten å tjene penger fort. Men det er en viss appell til å klikke på noen få knapper og tjene penger når du ellers ikke ville gjøre noe. Her er vår anbefaling: Registrer deg for disse legitime undersøkelsesstedene samtidig. Sjansen er at du kvalifiserer for minst en eller to undersøkelser på hvert nettsted i måneden, og belønningene vil legge til.

 • MyPoints: Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.
 • Swagbucks er definitivt en leser favoritt, sannsynligvis på grunn av det mangfoldige måter å tjene penger utover å ta undersøkelser. I tillegg til, du får $ 5 bare for å registrere deg og tar din første undersøkelse.

Ønsker du en enda mer passiv måte å tjene penger på?En rekke selskaper vil faktisk betale deg for å laste ned apper på smarttelefonen eller datamaskinen - og du får betalt igjen for hver måned du holder dem installert.

Appene samler inn data og hjelper bedrifter med å forstå web- og mobilbruk bedre, slik at du får betalt for å bruke datamaskinen og enheter som du normalt ville. Sjekk ut MobileXpression for Android. Etter at du har installert denne appen i en uke, får du spille et øyeblikkelig belønningsspill for en premie (alle vinner noe).Vi har sett brukere vinne et $ 25 Amazon-gavekort, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.

5. Ta bilde av kvitteringen din

Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

6. Få en gratis assistent til å forhandle dine regninger

På telefonen med din mobiltelefon eller internettleverandør, prøver du å prute en lavere månedlig regning?

Gå videre og legg deg på. (Vi vet at du sannsynligvis lytter til crappy musikk mens du sitter på vent, uansett.)

Last ned TrueBill, en app som skal forhandle regningene dine, avbryte uønskede abonnementer og refundere bankgebyrene dine.

Når du har lastet ned appen, oppretter du en konto og kobler bankkontoen din og / eller kredittkort. Slå på regningsforhandlings- og driftsbeskyttelsesfunksjonene. Boom. TrueBill søker allerede etter mulige tilbakebetalinger - det kan få deg en tilbakebetaling selv om du ikke visste at en feil hadde oppstått.

I gjennomsnitt får Truebill-kunder $ 12 i kreditter fra sine kabelregninger hver måned.

Applikasjonen vil også minne deg om alle de sleipe abonnement du har registrert deg for gjennom årene, slik at du kan avbryte det du ikke bruker og ta tilbake din månedlige budsjett.

Registrere seg og bruk av tjenesten er gratis, selv om det er noen betalt premium tjenester som er helt valgfritt - men kan helt være verdt det.

7. Avgjør ditt rom

Begynn å ta en god hard titt på dine eiendeler. Hva gjør du faktisk trenge?

 • klær: Hvis du har klær du ikke har brukt i det siste året, hvorfor henger du på dem? Prøv å selge dem til folk i ditt område gjennom online markedsplassen Gi slipp. Det tar omtrent fem minutter å liste et element, og det er gratis.
 • Teknologi: Begynn med ditt overbefolket underholdningssenter, sannsynligvis full av utdatert musikk og filmer. Vurder å selge disse elementene til Decluttr. Det vil kjøpe gamle CDer, DVDer, Blu-ray, videospill og til og med mobiltelefoner og tabletter. Frakt er gratis, og Decluttr betaler deg innen 24 timer etter henting.
 • bøker: Bokhylle samle støv? Gjennom Amazon Trade-In, kan du handle i brukte lærebøker, pluss andre elementer, som elektronikk, i bytte for et Amazon-gavekort.

8. Få en lavere rente

Når du faller bak, kan du få deg til å bli knust av kredittkortrenten nord for 20%. Du kommer aldri på den måten. Du bruker så mye på interesse, du betaler aldri dine saldoer.

Hvis du er økonomisk treading vann som dette, kan det være verdt å konsolidere og refinansiere gjelden din.

Ved å refinansiere et eksisterende lån, tar du ut et helt nytt lån, som følger med nye vilkår og (ideelt sett) en lavere rente. Ved å konsolidere dine eksisterende lån, klumper du all din gjeld til en stor betaling, så du gjør bare en betaling og håndterer en rente per måned.

Fornuftig, men vet ikke hvor du skal begynne? Troverdig er en online markedsplass som tilbyr forbrukerne personlige lånetilbud. Tenk på det som Zillow - men for personlige lån.

Priser starter på 5,99%, og du kan sjekke din ved å legge inn et lånebeløp her ($ 500 til $ 40.000) og sammenligne dine personlige valg på under 90 sekunder.

9. Del hva som er i kjøleskapet ditt

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Vel, nå vil det vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

10. Stopp Slett e-postene dine

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

11. Få betalt for å se filmforhåndsvisning

Yup, Swagbucks betaler deg for å se videoer! Du vil ikke tjene mye (opp til 150 belønninger poeng per dag), men videoene er i alle slags kategorier - underholdning, hjem, reise - så du vil sannsynligvis finne noe som appellerer til deg.

Eller prøv dette trikset: Bare slå av lyden på datamaskinen din, åpne en ny kategori, og hold videoene i bakgrunnen mens du jobber.

Du kan også laste ned Swagbucks TV-appen, som spiller videoer bakover på telefonen.Igjen, bare koble til telefonen, pass på at du er koblet til Wi-Fi og sett den til side for å spille av videoer - og tjene belønninger - mens du gjør noe annet.

Du kan tjene opptil $ 90 i måneden og se på videoer gjennom Swagbucks!

12. Skrap av gratis lotteri-billetter

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

Prøv i stedet å skrape gratis ved hjelp av en app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Appen støttes av annonsering, noe som gjør det mulig å holde utbetalingene høyt og spillene gratis. For mer info, sjekk ut vår fullstendige gjennomgang.

13. Start investeringen for fremtiden

Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

Men stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang!

14. Start Lagre mer

Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

15. Spill sporene - og tjen mer interesse enn på banken din

Er du mer av "sitte hjemme og spille videospill" type person, men du gjør deg selv til å lese dette fordi du er fast bestemt på å få denne vokseninngangen nede?

Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

Penny Hoarder Carson Kohler bruker Long Game for å spare penger. Hver to uker sniker den $ 5 ut av hennes bankkonto og belønner henne med mynter.

I to måneder lagret hun $ 35,70, bare ved å spille spill på telefonen. Plus, hennes gevinster utgjør en gevinst på ca 2% - langt høyere enn renter på noen annen sparekonto hun har.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

16. Tjen penger for dine kreative ferdigheter

Har du ferdigheter? Kan du skyte bilder, redigere videoer eller designe nettsteder? Kan du skrive blogginnlegg eller kode? Kan du tegne?

Hvis du har spill, oppgi tjenestene dine på Fiverr, en online markedsplass for kreative freelance-tjenester.

Bonus: Trenger du hjelp med å vokse din småbedrift eller sidestrøm? Med fokus på rimelige freelance-tjenester, kan Fiverr hjelpe deg med å få din prosjekter utført på et budsjett. Du vil sannsynligvis finne bedre priser her enn de fleste andre markedsplasser.

Populære tilbud på Fiverr inkluderer nettside design, sosiale medier markedsføring, CV, oversettelse og jobber med skriving, video, animasjon, musikk og lyd.

17. Prøv din hånd på eiendomsinvestering

Vil du prøve eiendomsmegling å investere uten å leve utleier? Vi fant et selskap som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

Oh, og du trenger heller ikke å ha hundretusener av dollar. Du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

18. Sett dine besparelser og investere i autopilot

Siphoning en bit av lønnsslipp inn i en egen sparekonto er ikke det enkleste personfinanslaget, spesielt hvis du allerede er knust på penger.I tillegg kommer uventede utgifter alltid å dukke opp; det svikter aldri.

Dette er hvor å sette besparelsene til autopilot, kan spare deg - og pengene dine.

Mange apps på markedet tillater deg å lage en sett-det-og-glem-det spareplan. En vi kan anbefale er Rize.

Rize er en betal-hva-du-vil, 256-bit-kryptert (banknivå sikkerhets) web app som vil bidra til å få besparelser på sporet. Du oppretter et mål og angir en frist. Mål og tidsfrister hjelper alltid å sparke støvlene i utstyr, ikke sant?

Disse kan være kortsiktige mål, for eksempel å spare på en helgetur, eller møte månedlig studielånsbetaling. Du vil selv tjene 1,16% rente på balansen din. (For en kontekst er det 19 ganger høyere enn nasjonal gjennomsnittet for sparekontoer.)

Hvis du har et langsiktig mål, investerer Rize pengene for deg og hjelper deg med å maksimere avkastningen. Det ber deg om å bidra med minst $ 2 i måneden for den tjenesten og vil ta 0,25% avgift på eiendeler investert (relativt lav for investoravgifter).

Som med enhver spareplan, kan det hende du trenger tid til å finne ut hva du realistisk kan sette til side, men du kan enkelt justere innstillingene dine i Rize.

19. Bruk pengene dine på en måte som gjør deg glad

De sier at penger ikke kan kjøpe lykke. Og det er sant. Selv vi kan innrømme det.

Men bør du ikke få mest mulig glede du kan fra pengene dine?

Det er mange apps på markedet som vil prøve for å hjelpe deg, men de kan få deg til å føle deg frustrert og håpløs på slutten av måneden. Det er tøft å gi opp alle lykke til å holde fast i budsjettet en robot opprettet for deg.

Det er der glede kan hjelpe. Det er en gratis iPhone-app som hjelper deg med å spare og bruke penger på en måte som ikke kompromitterer din lykke.

Det vil hjelpe deg å finne ut kunsten å gi og ta. For eksempel, hvis du kutter ut den morgenen, vil latte få deg til å trekke håret ut ved middagstid, ikke gjør det. Joy s personlige penger trener vil hjelpe deg å finne måter å redde andre steder.

Hei, ingen dommer her. Uten kaffe, ville vi miste våre tanker innen 10 a.m.

20. Unngå kredittkortinteresse - men tjen fortsatt belønninger

Neste gang du er i kassetelleren for å foreta et kjøp, kan du bruke enten et kredittkort eller et debetkort. Enten valget har fordeler og ulemper.

Mange kredittkort tilbyr fordeler som kontant tilbake eller reise belønninger, men de gjør det også enkelt å rack up gjeld. Hvis du ikke betaler saldoen hver måned, vil du ende opp med å betale mye interesse. Og hvis du savner en betaling, er det sen gebyr.

Debetkort gir vanligvis ikke kule belønninger, men de vil ikke få deg til å bli gjeld i gjeld heller. Det er lønnsomt å bruke. Debetkortet er knyttet til din brukerkonto, og du kan ikke bruke penger du ikke har.

Ville det ikke vært bra å kombinere det beste fra begge verdener? Nå kan du.

En ny app ringte Debitize gjør i utgangspunktet ditt kredittkort til et debetkort, gratis. Med det kan du koble et kredittkort til en kontokonto.

Når du sveiper kredittkortet ditt, trekker Debitize det samme beløpet fra bankkontoen din. Det lagrer kontanter for deg til det er på tide å betale kredittkortregningen. Så betaler den regningen for deg en uke før forfallsdagen.

Det beste fra begge verdener: Du kan bygge opp kreditt og få de søte kredittkortfordelene, og også hindre deg i å løpe opp uhåndterlig gjeld.

21. Beskytt din identitet

Hvis du vil holde økonomien trygg og ordentlig, ikke vær redd for å bruke plast. Bare beskyt informasjonen din.

Credit sesam hjelper deg med å unngå identitetstyveri ved å holde et vakkert øye med økonomien din.

Credit Sixes gratis identitetstyveribeskyttelse vil varsle deg om viktige endringer i kredittrapporten din (som om noen forsøker å søke om kreditt i ditt navn), og det tilbyr $ 50 000 i identitetstyveriforsikring.

Er det ikke bedre enn å regne med Jim i matbutikken for å holde hans nysgjerrige øyne av din personlige info?

*Fin utskrift fra Chase:

Kontroller tilbudet er ikke tilgjengelig for eksisterende Chase-kontrollkunder, de med fiduciære kontoer, eller de som har kontoer blitt stengt innen 90 dager eller stengt med en negativ saldo. For å motta $ 200 sjekker bonusen: 1) Åpne en ny Chase Total Checking-konto, som er godkjent; 2) Innskudd $ 25 eller mer ved kontoåpning; OG 3) Har ditt direkte innskudd gjort til denne kontoen innen 60 dager etter at kontoen er åpnet. Ditt direkte innskudd må være et elektronisk innskudd på lønnsslipp, pensjon eller statlige ytelser (for eksempel trygdeordninger) fra arbeidsgiver eller regjeringen. Når du har fullført alle de ovennevnte kravene, vil vi sette inn bonusen på din nye konto innen 10 virkedager. Du kan bare motta en ny bonus på kontokonto per kalenderår. Bonus betraktes som interesse og vil bli rapportert på IRS Form 1099-INT.

Kontoavslutning: Hvis sjekkkontoen din er stengt innen seks måneder etter åpningen, trekker vi bonusbeløpet ved avslutning.

Redaksjonell avsløring

Dette innholdet er ikke gitt av bankannonsøren. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke de som kommer fra bankannonsøren. Dette nettstedet kan kompenseres via bankannonsøren Affiliate Pro.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han vil aldri ha nok penger.

Skrive Inn Din Kommentar