Mat

11 ting de fleste av oss ikke gjør i matbutikken, men det kan spare oss $ 100 eller mer

11 ting de fleste av oss ikke gjør i matbutikken, men det kan spare oss $ 100 eller mer

Hør, vi vet alle at du kan bruke mindre penger på dagligvarer.

Vi sier ikke at du trenger å heve 455 ruller med toalettpapir eller tilbringe timer kutte kuponger, men vi vet noen rare - og enkle ting du kan gjøre for å kutte dagligvareregningen hver måned.

Hvordan spare penger på dagligvarer: Våre topp tips

Her er noen av våre favoritttricks for å hjelpe deg med å spare penger på dagligvarer denne uken.

1. Del hva som står i kjøleskapet ditt

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Nå, nå vil de vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

2. Ta et bilde av kvitteringen din

Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett for dagligvarer, inkluderer:

  • 25 cent tilbake for noe element.
  • 25 cent tilbake på jordbær.
  • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks.
  • $ 1 tilbake på en boks med te.
  • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl.

Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen din og tjen penger tilbake!

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

3. Få 1,5% tilbake på matbutikkene dine

Hvis du ikke bruker et belønningskort for kjøpene dine, går du egentlig bare med å forlate gratis penger på bordet.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Ubegrenset kort*. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

4. Tjen penger for å dele tankene dine på mat

Visste du at pakkede matfirmaer vil betale deg for dine tanker? Disse selskapene er sultne etter data om hvilke kunder som tenker på sine produkter, så betalte matpaneler blir stadig mer vanlige.

Noen av disse panelene er vert online på nettsteder som Swagbucks og Opinion Outpost.

Hvis du registrerer deg for begge, kan du enkelt tjene ekstra $ 20 eller mer hver måned. De fleste undersøkelser betaler mellom $ 3 til $ 4 hver i 20 minutter av tiden din. Heck, du kan til og med fylle dem ut mens du ser på TV.

Større paneler kan behøves lokalt - disse tar normalt to til fire timer, men de betaler opp til $ 75. Slik deltar du i et lokalt panel.

5. Få opptil $ 500 i gratis kuponger

SiGn opp for Pillsbury.com e-post å motta opptil $ 250 i årlige kuponger, tilgang til gratis produktprøver (mengder begrenset, en per medlem) og de enkleste oppskrifter sendt rett til innboksen din.

På grunn av den høye verdien av disse kupongene, har de begrenset det til ett sett med kuponger per person, så hvis du trenger mer, få noen andre i husstanden din til å registrere deg også.

Registrer deg for Tablespons gratis email og score opp til $ 250 per år i kupongbesparelser. Plus, hold deg oppdatert på matspillet ditt med gratis oppskrifter for gjennomførbare middager, delikat desserter, festsmad og mer.

Fyll ut det korte skjemaet her (det tar 10 sekunder), og velg "kupong og salg." Klikk deretter på knappen merket "klipp alle" for å hevde kupongene dine.

(Sidebeskrivelse: Noen få lesere har rapportert å ikke se koblingen "kupong og salg". Du må kanskje logge deg ut og logge inn igjen for at den vises.)


Gi Betty Crocker din e-postadresse, og den vil sende deg opptil $ 250 kuponger som kan hjelpe deg med å få dypt diskonterte eller gratis hermetikkvarer, frokostblandinger og yoghurt.

I tillegg til kuponger, gir Betty Crocker gratis epost det beste av Bettis 15.000 kjøkkentestede oppskrifter, how-tos og mer - rett til innboksen din!

Hvis du er som oss, får du sannsynligvis kjedelig med å lage samme mat uke etter uke, så det ville ikke være hyggelig å noen ganger bli overrasket med enkle oppskrifter du kan gjøre på et budsjett?

6. La brød spare deg opptil 5%

Tenk deg ikke å bruke noen kuponger eller rabatter og sparer fortsatt 5% i matbutikken.

Det er hva Brød lover å hjelpe deg med å gjøre det.

Slik fungerer det: Dagligvarebutikker betaler et gebyrgebyr hver gang du bruker ditt kreditt- eller debetkort.Brødens app eliminerer disse gebyrene ved å koble sjekkkontoen din direkte til din kjøpmann og sender besparelsene tilbake til deg.

Når du først laster ned appen, får du 2% i besparelser, men du kan øke besparelsen på opptil 5% ved å tjene belønninger (kalt "Brød") mens du spiller spill og henviser venner.

Denne appen er planlagt å starte om noen måneder, men du vil sikkert sikre et sted på ventelisten nå. Tidlige medlemmer får anledning til å stemme på hvilken butikk appen lanserer med først (Whole Foods eller Safeway).

Opplysning: Noen av The Penny Hoarders hovedpersoner er både rådgivere og investorer i brød.

7. Finn et kredittkort som belønner deg for å kjøpe matvarer

Så du vil ha et kredittkort, men det er for mange å velge mellom. Hva å gjøre?

Skal du bla gjennom søppelposten din og bare godta et av de kredittkorttilbudene som dukker opp i postkassen din? Det ville være raskt og enkelt, ikke sant?

Nei, nei, tusen ganger nei! Ikke gjør det. Det er en god måte å ende opp med ulykkelig shackled til et kredittkort som er helt feil for deg.

Minst en av fem kortholdere bærer rundt et kredittkort hvis gebyrer og belønninger ikke samsvarer med deres faktiske forbruksvaner, ifølge en 2016 studie fra J.D. Power.

For å hjelpe deg med å unngå å bli statistikk, er det vår guide til alt du trenger å vite om kredittkort - inkludert hvordan du velger den som passer for deg.

8. Øv Meatless Mondays

Kjøttet er dyrt. Utfordre familien din til å gi den opp på mandager (eller en hvilken som helst dag i uken) for å kutte dagligvareregningen.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du fortsatt får en tilstrekkelig mengde protein, samler Penny Hoarder-bidragsyteren Kelly Gurnett en liste over 10 kjøttalternativer som blir billigere enn de virkelige tingene.

9. Avslutt Costco (eller BJ eller Sam's Club)

Vi elsker de brede gangene og gratis prøver av en lagerklubb, men det har kommet til det punktet hvor du ofte kan kjøpe bulk eller engros dagligvarer billigere online.

Ett alternativ er delen for bulkartikler på Amazon Grocery. Du sparer rundt $ 50 i året i medlemsavgifter, og Amazon sender de fleste ting gratis til deg.

Også, vet du om disse Amazon-eneste kupongene postet hver uke? Vi har sett kuponger for formel, granola barer, K-kopper og mer. Bare klikk på de du vil, og Amazon vil automatisk bruke dem på regningen før du sjekker ut.

10. Få betalt bare for å gå inn i butikkene

Ingen ekstrem fysisk aktivitet eller trukket muskler som kreves for dette pengeskapende trikset. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Shopkick-appen.

Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Du kan innløse dem for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

Det betaler deg enda flere spark for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

Men gjør ikke feilen ved å kjøpe ting du ikke trenger bare for spark, du vet bedre enn det.

11. Slå bleier til belønninger

Vi har hørt at din gjennomsnittlige baby går gjennom seks til ti bleier om dagen, og 2500 til 3000 bleier i deres første år alene. Når barnet ditt endelig er potetopplært, har du brukt tusenvis av tusen bleier.

Bleiebedrifter vet når du har begynt med deres merkevare, du vil sannsynligvis fortsette å bruke den. Det er derfor de tilbyr belønningsprogrammer og hvorfor du bør dra nytte av disse avtalene. Fordi la oss innse det - du kommer til å kjøpe alle de bleiene uansett.

Et av de høyest vurderte lojalitetsprogrammene er Huggies belønninger. Slik fungerer det:

  • Registrer deg på nettet eller via iOS eller Android-appen.
  • Når du kjøper Huggies bleier eller kluter, trekker du opp appen på telefonen og klikker på et bilde av kvitteringen din. (Dette inkluderer trykte, online eller gavekvitteringer.)
  • Få poeng som du kan innløse for bleier, leker, gavekort og mer.

Det er så enkelt. Du får også eksklusive kuponger og tilbud. Og du får 500 poeng bare for å registrere deg.

Se også >> Den ultimate trinnvise veiledningen for å spare penger

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Skrive Inn Din Kommentar